Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביצעתי טיפול שגרתי+החלפת רפידות ודיסקים קדמיים לצורך טסט בפורד פיאסטה,שבמוסך מורשה "רכב דוד" שבתל אביב.

בזמן שהמתנתי מחוץ למוסך,התקשרו אליי ואמרו לי שהדיסקים והרפידות שחוקים וגם יש לי נזילה במיכל וישרים,והציעו להחליף.

את הטיפול בברקסים אישרתי,למרות שהרכב עצר בלי בעיה,ובנוגע למיכל חשבתי שמצאו שם איזה סדק או משהו כלכך שולי שפשוט וויתרתי.

אציין שהרכב חונה אצלי בחנייה פרטית ומקורה ,כך שאם יש נזילות אני אמור לראות.

כמו כן לא היו לי בעיות של נזילות,ומלאתי את המיכל לפני כחצי שנה+,וגם עם הימי אובך שהיו לפני כחודש,יצא לי להשתמש לא מעט בווישרים.

אחרי ששילמתי לפקידה יצאתי לרכב,לא שמתי לב בהתחלה לנזילה,אך כשהתקרבתי הבחנתי שיש מרווח בין המכסה מנוע לפגוש הקדמי,שאני חושב שלא היה מקודם..

התחלתי לגעת בו,ומסתבר שהסמל של הרכב גם רופף....

שטפתי ידנית את הרכב יום לפני שהבאתי את הרכב למוסך,והסמל לא זז ולא התנדנד אלא היה במקומו כפי שאמור להיות.

ואז ראיתי גם את הנזילה שמתחת לרכב..

אחרי שניגשתי לפקידה,הגיע מנהל המוסך וסיפר שהוא נהג ברכב ושלא קרה כלום וכו וכו

הסברתי לו שלפני שהוא לקח את הרכב,הרכב עמד כרבע שעה ליד הכניסה(בתוך המוסך-כלומר לא על אספלט)ואין שם שום נזילות ופה פתאום יש לי שלולית.

הוא המשיך להגיד שהוא נהג ברכב ולא היה כלום

אני פשוט וויתרתי והלכתי משם

תגידו מה אפשר לעשות במקרים כאלו? האם משהו דומה קרה לעוד מישהו?

מאז שהרכב נרכש מהיבואן,אני מביא אותו רק למוסכים מורשים,כי אני מפחד שמוסך רגיל יגרום לי לבעיות גיר(יש לי גיר רובוטי שלא עושה בעיות בכלל)

וחוץ ממוסך אחד,שהיה באור יהודה אם אני לא טועה ונסגר,כל שאר המוסכים תמיד עשו משהו שהעדפתי לעבור הלאה.

היו לי כבר מקרים ששברו לי את הפלסטיקה ברכב,שמכסה את הברגים, או שהחזירו לא נקי עם טיפות קפה בתוך תא כוסות.

אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת טיפ מה עושים במקרים כאלו,ובכללי להמליץ על מוסך שעובד כראוי,כי בינתיים נראה שפשוט לא נשארו מוסכים נורמאלים לפורד.

תודה לכל העוזרם מראש!

Screenshot_20260220_115448_Gallery.jpg

פורסם

לגבי הנזקים מציע שתפנה ליבואן.

הסיפור נשמע מאוד הגיוני ויכול להיות שיבוא לעזרתך. 

לגבי מוסך אחר, אם אתה מעוניין להישאר במוסכי הרשת, אני יכול להמליץ על עד רעננה. תצטרך כמובן לבוא מוכן עם מה שצריך / לא צריך לעשות ולדחות בנימוס הצעות לטיפולים מיותרים. 

אם אתה מוכן לשקול לוותר על מורשה יבואן, תשקול לעבור למוסך שאפט בתײא, אישית אני לא רואה מדוע דווקא מורשה יבואן. 

• אהבתי 2
פורסם

נראה שרק תביעה של המוסך בתביעות קטנות תפצה אותך. אם זה היה קודם, מוסכניק היה צריך לציין את הפגמים על גבי טופס בחתימתך בקבלת הרכב למוסך, כמו שמציינים פגמים ברכבים בהשכרות, או ברכישת דירות. לא יודע מה הקשר ליבואן, מכיוון שהוא לא קשור למה שקרה.

מחוק הגנת הצרכן:

2. (א) לא יעשה עוסק דבר – במעשה או במחדל, בכתב או בעל פה או בכל דרך אחרת, לרבות לאחר מועד ההתקשרות בעסקה – העלול להטעות צרכן בכל ענין מהותי בעסקה (להלן – הטעיה); בלי לגרוע מכלליות האמור יראו ענינים אלה כמהותיים בעסקה:

(1) הטיב, המהות, הכמות והסוג של נכס או שירות;

• אהבתי 1
פורסם

ואם החלק נסדק בלי קשר לכלום במקרה?

זו לא אפשרות?

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אתה מוכן לבתי משפט אז תביעות קטנות ועד שנה יגיע המשפט, סביר שהם ינסו לסגור איתך רגע לפני המשפט.
לדעתי אם אין לך דרך להוכיח חבל על זמנך וכספך.

ממליץ גם על מוסך עד רעננה, אני מכיר את ההנהלה מקרוב, מוסך אמין, אך יקר כמו כל מוסך שעובד עם היבואן.

• אהבתי 1

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לדעתי, הוא צריך רק להוכיח שהרכב חזר פגום, ומוסכניק צריך להוכיח שהוא פעל כחוק, וציין עם בעל הרכב מה לא היה תקין בו. ברירת המחדל היא שרכב/מוצר/דירה תקינים, אלא אם צוין אחרת בכתב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, מיץ פטל כתב:

תעיף מבט אם יש שם מצלמות.

אם כן, גש אליו בגישה חיובית - תגיד שאתה בטוח שזה לא הוא אבל אין לך ספק ש... ואתה מבקש לראות במצלמות מה קרה.

חבל שלא חשבתי על זה אז,אך עכשיו אני כבר לא מתכוון לחזור לשם

לפני 20 שעות, Moshe c כתב:

לגבי הנזקים מציע שתפנה ליבואן.

הסיפור נשמע מאוד הגיוני ויכול להיות שיבוא לעזרתך. 

לגבי מוסך אחר, אם אתה מעוניין להישאר במוסכי הרשת, אני יכול להמליץ על עד רעננה. תצטרך כמובן לבוא מוכן עם מה שצריך / לא צריך לעשות ולדחות בנימוס הצעות לטיפולים מיותרים. 

אם אתה מוכן לשקול לוותר על מורשה יבואן, תשקול לעבור למוסך שאפט בתײא, אישית אני לא רואה מדוע דווקא מורשה יבואן. 

אני טיפה דאגתי בגלל כל העניין של הגיר,אמנם אני מבין שרוב הטיפולים לא קשורים לגיר אך בכל זאת מתוך הרגל הלכתי למוסכים מורשים

ד''א תודה על ההמלצות)

לפני 9 שעות, סולל הדרך כתב:

ואם החלק נסדק בלי קשר לכלום במקרה?

זו לא אפשרות?

בבית יש לי חניה פרטית ומקורה,כך שאם יש נזילה רואים את זה כשיוצאים עם הרכב

כמו כן בדרך לשם לא קרה משהו כמו מכה או לא יודע מה ,שהיה מעלה לי חשד שאולי זה בגלל זה

גם לפני שלקחו את הרכב,הוא עמד ליד המשרד בערך רבע שעה,ולאחר שלקחו אותו לא הייתה טיפה על הריצפה

חוץ מזה בגלל הימי חול שהיו בזמן האחרון יצא לי די הרבה להשתמש בווישרים ,ויצאו ממנו מים בצורה תקינה ונורמאלית

בגלל כל זה אני פשוט משוכנע ב100% שהמוסך גרם לנזק

ותודה לכולם על התגובות!)

לא ממש רואה את עצמי הולך לתבוע על זה

פשוט לא חוזר ולא ממליץ על המוסך הזה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...