Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אפל נהגו לשמור את אפשרויות התיקון אצלם, עד שנחקק בארה״ב חוק המחייב אותם לאפשר תיקון מחוץ לרשת היצרן - מה שנקרא right to repair. מזכיר את סיפור המוסכים שאינם מורשי יבואן אצלנו. חוקים כאלה קיימים בארה״ב ובאירופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מידי פעם קופץ לי סרטונים על מעבדות פרטיות שמקבלות סוללות מאפל לצורך החלפה
על פני הקופסה שהם מצלמים הכול נראה מקורי

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 23 שעות, Nakamichi כתב:

אני לא רוצה להתעסק עם להחליף סוללה לבד ואני מעדיף מוצר מקורי. 

אתה בטוח שהמוצר המקורי עדיין קיים, אפילו אצל אפל? מה גיל המכשיר?

פורסם

יש פרק בדיוק על זה:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/מה-הבעיה-שלי-עם-אפל-עושים-טכנולוגיה/id1296645393?i=1000568712205

אמלק: הם עשו כל מה שאפשר למנוע ממשתמשים לתקן או אפילו לפתוח את המוצרים שלהם, כולל לתכנן בורג ייחודי שלקח זמן עד שהופיעו מברגים שלו בשוק, כולל לוותר על ברגים ולשים דבק שצריך משטח חימום מיוחד כדי לפתוח אותו. אחרי שהם "נכנעו" ללחץ הם הוציאו ערכה למי שמתעקש להחליף בעצמו לסוללה או מסך מקורי אבל עשו את זה כ"כ מסורבל עד שזה לא מעשי.

לזכותם ייאמר שגם חברות אחרות הלכו באותו כוון ואבל התוצאה היום - להחליף סוללה מקורית יותר מסובך ולפעמים יקר מלהחליף למכשיר חדש, שלא לדבר על מסך, ולראייה הבחור פה שלא מצליח.

download.jpg.387f1ccec230f060b2b2f561364edabc.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וזה כנראה הביא לזה ששעון pixel 4 ניתן לפירוק ביתי בקלות והחלפת סוללה והזכוכית.  הלוואי נראה גם בטלפונים.

פורסם
לפני 13 שעות, baer כתב:

יש פרק בדיוק על זה:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/מה-הבעיה-שלי-עם-אפל-עושים-טכנולוגיה/id1296645393?i=1000568712205

אמלק: הם עשו כל מה שאפשר למנוע ממשתמשים לתקן או אפילו לפתוח את המוצרים שלהם, כולל לתכנן בורג ייחודי שלקח זמן עד שהופיעו מברגים שלו בשוק, כולל לוותר על ברגים ולשים דבק שצריך משטח חימום מיוחד כדי לפתוח אותו. אחרי שהם "נכנעו" ללחץ הם הוציאו ערכה למי שמתעקש להחליף בעצמו לסוללה או מסך מקורי אבל עשו את זה כ"כ מסורבל עד שזה לא מעשי.

לזכותם ייאמר שגם חברות אחרות הלכו באותו כוון ואבל התוצאה היום - להחליף סוללה מקורית יותר מסובך ולפעמים יקר מלהחליף למכשיר חדש, שלא לדבר על מסך, ולראייה הבחור פה שלא מצליח.

download.jpg.387f1ccec230f060b2b2f561364edabc.jpg

רק אחדד שאני לא מתעקש להחליף בעצמי בשום צורה ואופן.

אני רוצה ללכת ל- SERVICE PROVIDER מורשה שלהם שיש לו את כל הציוד, ההכשרה והחלפים.

רק תהיתי מכיוון שיש 3 כאלו בארץ מי מהם יותר מומלץ.

וגם במהלך החיפוש נתקלתי בעניין של המכירת חלפים לטכנאים צד ג' - אז חשבתי אולי יש אחד כזה מומלץ - אבל זה באמת סוד כמוס לפרה ולסוס

פורסם

חשוב גם שתזכור שלא משנה איזה אייפון יש לך, הוא מוצר סופר המוני, שעקב זה שהוא המוני יש המון חלפים אפטרמרקט באיכות טובה מאוד, וטכנאים עם המון ניסיון בעבודה על המכשרים הללו. 

לכן לא בהכרח הייתי מתייחס למרכזי השירות של היבואנים בתור מעבדת היצרן בקופרטינו, ולשאר הטכנאים כמו הכוכב בפייסבוק שמטפל ברכבי יוקרה בחצר הבית שלו. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 8 שעות, davemustaine87 כתב:

הוא מוצר סופר המוני, שעקב זה שהוא המוני יש המון חלפים אפטרמרקט באיכות טובה מאוד

והמון באיכות גרועה, עם טכנאים שרק רוצים לסיים מהר...

הבעיה היא שכלקוחות אין לנו דרך אובייקטיבית להעריך מי זה מי. בגלל זה מניחים (הרבה פעמים בטעות) שמעבדה "רשמית" תעבוד בסטנדרטים יותר גבוהים. 

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דווקא במקרה כזה הייתי אולי מחפש טכנאי במדרג. כשגרתי בישראל היה לי ניסיון טוב איתם, והם בדרך כלל אמינים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בדיוק... ביקורות טובות - כניראה הטכנאי יודע מה הוא עושה ולא זורק זין. וכניראה יהיה בסר... 

להחליף סוללה באייפון זה לא זה :

image.png.9f92c467b2fe1296bc6c3185a4ce5aa3.png

תודה ל- @zaf שהמחיש למה לא לקנות רנג' רובר לעולם. 

• אהבתי 1
פורסם

האמת שהייתי עסוק ודי שכחתי מזה, פתחתי קריאה באתר של DCS לפני כמה זמן

היום התקשרו אלי - 

העלות להחלפת הסוללה 540 שקל. 

טכנאי בודק - זה עולה 100 שקל. ואז אם צריך החלפה אז משלימים את היתרה.

אם יש סוללה במלאי (היא לא יכולה לבדוק - זה מלאי "דינמי") - אז התיקון באותו יום.

אם אין אתה משלם על הסוללה ומתקשרים אלייך לבוא להחליף שזה מגיע. 

צריך לבוא בשעות הבוקר ולא ביום ראשון כדי שזה יקרה באותו יום

למי שזה עניין אותו.

החלפה לסוללה חלופית ע"י טכנאי פרטי בבית - 350-450 שקל.

מה שנקרא - שכל אחד יעשה את החשבון שלו 

• רעיון טוב! 1
פורסם

נכון. יש גם ב-200₪.

כנראה שיש הבדל באיכות בין הסוללות השונות ובין הטכנאים שכמו שנאמר פה - לי וכנראה לרובנו אין באמת דרך טובה להעריך.

• תוכן חדש...