Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר למנוע

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אין טעם להזמין מקורי. 

תוכל לרכוש פילטר של mann לדוגמא באיכות שככול הנראה לא נופלת מהמקורי, ואולי בכלל הם היצרנים של הפילטר שנמכר כמקורי כי הרי קיה לא מיצרים פילטרים, באוטוסטור מחולון או cars245. 

האחרון יכול לקחת חודש / חודש וחצי. 

תוודא שאכן אתה צריך להחליף ואם אתה מזמין, שווה לרכוש גם פילטר מזגן על הדרך כדי שעלות המשלוח תשתלם. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפי סרטון שפרסמו פה לאחרונה, גם ALCO ו HENGST ו Champion ככל הנראה ברמה מאד גבוהה, בסרטון הם אפילו עקפו את MANN. תקנה מ cars245, או אבי חלפים, או אוטוסטור, או ak24parts -

אני מחכה להזמנות מ cars245 + ak24parts, מקווה שיקח פחות מחודש. 

פורסם (נערך)

האם אתה מתכנן להביא שמן בעצמך? האם אתה הולך למוסך מורשה יבואן, או מוסך רגיל? הסיבה שאני שואל היא שביחס לדברים האלה, הפרש המחיר בין פילטר במוסך לפילטר שתזמין באינטרנט (על אחת כמה וכמה בין מחיר פילטר מקורי ללא מקורי, שניהם באינטרנט) הוא זניח לחלוטין. כלומר, אם אתה רוצה להקטין את עלות הטיפול - קודם כל, תבצע אותו במוסך ששעת העבודה בו נמוכה, וכזה שאין לו בעיה שתביא את כל החלפים בעצמך. אחרי מאות השקלים שתחסוך בזה, אפשר - אם בא לך - לדון בהאם שווה לחסוך עוד 10-20 שקלים על פילטר לא מקורי.

עריכה אחרונה על ידי chrono
פורסם (נערך)

פותח הפוסט, 

הינך מתכוון להחליף לבד פילטר אוויר למנוע? או לתת למוסך? 

אני התחלתי מלהחליף לבד פילטר מזגן וחסכתי מהטיפול כ 50 ש"ח 

זה שלפני גם עשה כך

וזה קל גם להחליף פילטר אוויר 

חסכון צפוי סביב 100 ש"ח אני חושב

מאז אני מטפל עם חבר בחינם, ומהטיפול הרגיל הבא מטפל 100% לבד

שמן פילטר שמן, אוויר ומזגן

כמובן עם 2 בוקים כי בטיחות הכי חשוב

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...