Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי נזילת מים לאסלה, בדקתי בהיקף עם נייר. אבל יש כל הזמן צליל של נזילה עדינה או טיפטוף מתוך מיכל ההדחה.
צליל קלאסי של נגירה אל העודפים. מניח שזה באמת המצב.
השאלה היא האם העודפים מנקז ישירות לביוב באיזו שהיא דרך? ואני לא רואה את זה?
שוב - אני בטוח שאין נזילה לאסלה עצמה.

פורסם

איזה ניאגרה מדובר? 

אני לא מכיר כאלה עם ניקוז נפרד ולא נשמע לי הגיוני שיש דבר כזה. 

אחרי שהמצוף עוצר את המילוי  אם תוסיף מים לא מיד יישפך אל הניאגרה, הוא צריך קודם להגיע להצפה במיכל ואז יתחיל לנקז לאסלה, אתה צריך לבדוק את האסלה אחרי לילה שהניאגה הייתה במצב הזה או לחילופין למלא ידנית מים עד שנשפך לתוך האסלה ואז לבדוק אם זה מתנקז. 

אם אחרי לילה או אם אתה מציף ידנית אתה כן רואה את הנזילה לאסלה כנאה שפשוט הנזילה עדינה ולוקח קצת זמן עד שהיא מציפה את המיכל. 

• אהבתי 1
פורסם

עכשיו עולה לי הרעיון שבערב תשים בניאגרה ות הצבע הכחול ובבוקר תבדוק את צבע המים באסלה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי בעיה דומה נפתרה ע’’י החלפת אטם ניאגרה נמצא בחלק הליון שמתחבר לצינור המילוי

הבעיה שלי היתה שמילא מים בלי להפסיק והכל טפטף לבור ללא הרף

*בחלק העליון

משתדל לעזור

פורסם

עידכונים:
לאחר כוס קפה והרכבת משקפיים (נקיים! נקיים!) - יש נזילה ויזואלית שממש רואים לצינור העודפים (זה המרכזי באמצע).
מצד שני וזאת עובדה - אין זליגת מים לאסלה. זה ממש משגע אותי.
לאן המים הולכים, ראבאק?

פורסם

אם אין נזילה לתוך האסלה, תחליף את גומי האטימה הפנימי - אטם מצוף, הוא עגול ללא חור אמצעי ואם זה לא יעזור תחליף את כל המנגנון הפנימי. 

מים לא יכולים לנזול אלא לתוך האסלה, אין ניקוז אחר. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...