Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

קיבלתי דוח של נסיעה ברמזור אדום שצולם ע"י שוטר שעמד בגשר שצופה לצומת לפני כחודש. 

אני לא זוכר את המקרה, ולא זכור לי בדיוק איך נסעתי בצומת. בתמונות ניתן לראות מספר פריימים של הרכב שלי מצולם בצומת ואחרי הצומת 

אשמח לדעת מה החוק אומר, והאם יש כל דרך או עילה לערער ולהקל על העונש ולהוריד את הנקודות

תודה!

20251125_081647.jpg

20251125_081638.jpg

20251125_081633.jpg

פורסם

העלית צילומים באיכות ירודה מאוד.

בבקשה צלם את הדו״ח כולו, העלה אותו (בטשטוש פרטים מזהים שלך ושל הרכב). כמוכן צלם כל אחת מהתמונות בנפרד (לרוחב! אני יודע שזה אולד פשנד, אבל כך פועלות המצלמות של המשטרה). אם יש לך סורק - מה טוב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו כן, ציין באיזה רכב אתה, יש כמה רכבים בתמונות.

על פניו, הדוח תקין. התמונות ניתן לראות את כל יסודות העבירה (הרמזור הקרוב, הרמזור הרחוק, קו הצומת והרכבים). 

הרכב צולם במספר תמונות שמוכיחות שהיה בתנועה.

בהנחה שאכן מדובר ברכב שלך ולא שכפול של מספר הזיהוי, לא נראה שיש איך להתגונן.

לא ניתן להקל בעונש או להפחית נקודות בלי לגשת למשפט, ובמקרה זה אין לתביעה אינטרס לעשות זאת.

פורסם

אם אדם אחר נהג ברכב , אפשר להסב הדוח על שמו. צריך גם הודאה שלו לצורך כך. 

מלבד זאת, הדוח תקין. 

אין המרה לאזהרה בדוחות רמזור.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...