Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת,

ויתרתי על אוסף כלי עבודה מכובד שעלה הביתה. נשארו כמה דברים כמו נוקו ומשאבת אוויר לאוטו. מטף קטן ותיק כלי עבודה קטן עם כפפות ואיזה מגבת.

מה לדעתכם חייב שיהיה באוטו?

מדובר באוטו חדש, ככה שאני לא עושה שבילים בשטח או נוסע המון למקומות רחוקים. מנסה לפנות מקום בבגאז'. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מעבר למה שציינת - כלום. מכסימום סט נורות, אם זה רלוונטי לפנסים שלך ופנס קצת יותר באיא מזה של הטלפון..

אני מחזיק גם כמה סלי קניות רב פעמיים לביקור בסופר ומפתח צלב שעובר מרכב לרכב כבר 35 שנה.

אני מניח שיש לך חיבור usb, אבל לפעמים המובנים נותנים טעינה איטית, ואם זה המצב קנה מעליאקספרס מטען משקע המצית עם יציאות usb-a ו-usb-c.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הבלגאן באוטו שוקל פחות מילד ממוצע.

תשאיר את הילדים בבית ועל הדרך תרויח גם שקט.

ואתה מדבר על שברירי האחוז בצריכת הדלק. זניח לחלוטין.

• אהבתי 8

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעבר שאלת שאלה על טיפים שעוזרים בלחסוך בהוצאות, אז אני אעשנה מה שעניתי בזמנו עם שינוי קל:

בתאריך 2.10.2024 בשעה 08:33, davemustaine87 כתב:

הטיפ הכי חשוב שאני יכול להגיד לך, זה לדעת לקצץ בדברים הגדולים, לא להתעסק בזוטות. 

ל-לקנות רכב ב-20 אלף לעומת רכב ב-120 אלף, יש פוטנציאל חסכון משעמותי בכמה סדרי גודל מאשר להוריד משקל ברכב על מנת לחסוך ב-2 אחוז בהוצאות הדלק

• אהבתי 7
פורסם

אבל כמה נוח כשהבגאז׳ ריק? ההבדל בין לנסוע לקניות בסוזוקי שלי עם בגאז׳ גדול וריק לבין הארונה של אישתי עם בגאג׳ קטן ומבולגן עצום. ותאמין לי שיש לה לא מעט שטויות שעליהן היא לא מוכנה לוותר. הארגז שהחזקתי בימים שבהם נהגתי בגרוטאות תפס הרבה מקום בבגאז׳, עכשיו תופס הרבה מקום במחסן. אבל שם הוא לא מפריע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ומצד שני הנוחות בזה שכשעצרת לעזור למישהו יש לך כלים לעבודה וסינטבון לשטוף ידיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

אישתי עם בגאג׳ קטן 😉 ומבולגן עצום. ותאמין לי שיש לה לא מעט שטויות שעליהן היא לא מוכנה לוותר

תאר לך שברכב של אישתי היה שעון קיר דקורטיבי שנסע לתיקון במשך 10 שנים 🤪 בגדים לתרומה בתיקים ושקיות במשך שנה +,ו נעליים לתיקון במשך כמה חודשים. 😠

לפני כשעה, saar5555 כתב:

נוקו , משאבת אוויר לאוטו. מטף קטן ותיק כלי עבודה קטן עם כפפות ואיזה מגבת.

+ תרסיס לניקוי שמשות. 

• מצחיק 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

עכשיו אתם מבינים למה לנשים ארנק בגודל תיק ג׳יימס בונד?

@איציק נ. זה  בשבילך, בהמשך לשפיל ולצטעל? (סימן השאלה הוא כיוון שאיני יודע מה הכתיב הנכון).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 10 דקות, zaf כתב:

תאר לך שברכב של אישתי היה שעון קיר דקורטיבי שנסע לתיקון במשך 10 שנים 🤪 בגדים לתרומה בתיקים ושקיות במשך שנה +,ו נעליים לתיקון במשך כמה חודשים. 😠

לאשתי יש בבגאז עבודות של תלמידים שכבר סיימו דוקטורט. הן עוברות מרכב לרכב כל פעם שמחליפים אוטו.

• מצחיק 5

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

אני מניח שיש לך חיבור usb, אבל לפעמים המובנים נותנים טעינה איטית, ואם זה המצב קנה מעליאקספרס מטען משקע המצית עם יציאות usb-a ו-usb-c.

יש חיבורים עם טעינה מהירה. 

לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

לאשתי יש בבגאז עבודות של תלמידים שכבר סיימו דוקטורט. הן עוברות מרכב לרכב כל פעם שמחליפים אוטו.

מכיר את זה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שייבה לעגלה לסופר מהשרשיר ליד, אבל רק אחרי שאליק מחשב כמה זה משפיע על הצריכת דלק.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, zaf כתב:

+ תרסיס לניקוי שמשות. 

זה לאהמתפוצץ?

ולהזהר עם ספריי צמיגים!

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

ולהזהר עם ספריי צמיגים!

לא משתלם להחזיק ברכב, גיליתי את זה בדרך הקשה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...