Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, עדי-אל כתב:

מעניין 

מה קרה?

המיכל או מה שהיה בתוכו, נהרסו. כנראה בגלל החום ושזה היה יותר מדי זמן בתא מטען

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא לחסכון בדלק אלא לנוחות מה שאני מחזיק ברכב ביום יום

-נוקו

-קומפרסור נטען

-מפתח רטיטה + סוללה + סט בוקסות לגלגלים 17-19-21-22

-ידית כוח 60 ס״מ

-כבלים להנעה

-פנס מגנטי + פנס ראש

מטען ugreen מהיר 130w ביחד עם סט כבלים לאייפון+type c

-גק עגלה 2 טון

לא מאמין שצריך שיהיה משהו נוסף מלבד אלו ליום יום, אני מתנדב בידידים אבל אלו דברים שהחזקתי ברכב גם לפני לטובתי האישית

לא מאמין בצורך להחזיק ארגז כלים ברכב, זה לא פרקטי והסיכוי לתיקון שטח אפסי

כנל לגבי נוזלים אלא אם כן יש משהו נקודתי של איבוד מים/שמן

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, מחכה כתב:

פות"ש, עזוב אותך מכולם, תעשו דיאטה כל המשפחה וחלאס.

נהיגה מהעבודה הביתה, 45 דקות. הרוב נהיגה בין עירונית. האוטו מראה 1:26 קילומטר לליטר. זה השיא אי פעם...

ברור לי שבסוף עם הנהיגה העירונית הכל מתאזן ונהיה 1:15.5 קילומטר לליטר.

תודה על העצות. 

לפני 10 שעות, ברווז כתב:

כך שאת הכלים (

קצת מסיט את השרשור, איזה כלים יש שם? כי אני מתחיל להשאיר רק כלים כמו מפתח שוודי קטן, מברגים, פלייר אמריקאי, וזהו. על פני לסחוב באוטו ארגז כלים שאף פעם לא השתמשתי בהם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

לפעמים זה מה שצריך כדי להגיע למקום שהגרר יוכל להגיע אליך.

בכביש עירוני?

תשמע, אם אתה מתייחס לברלינגו כמו לרנגלר, אז זה נושא לשרשור אחר... במציאות 99.9999 אחוז מהנהגים לא ייתקלו בסיאוטציה שתיארת. אפילו בשטח קל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

בכביש עירוני?

תשמע, אם אתה מתייחס לברלינגו כמו לרנגלר, אז זה נושא לשרשור אחר... במציאות 99.9999 אחוז מהנהגים לא ייתקלו בסיאוטציה שתיארת. אפילו בשטח קל.

לא תמייד אתה בכביש עירוני. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 שעות, saar5555 כתב:

קצת מסיט את השרשור, איזה כלים יש שם? כי אני מתחיל להשאיר רק כלים כמו מפתח שוודי קטן, מברגים, פלייר אמריקאי, וזהו. על פני לסחוב באוטו ארגז כלים שאף פעם לא השתמשתי בהם.

סט מפתחות שאני יכול לרדד בשקט ל-2 או 3 מידות ספציפיות (אחת מהן של קטבי המצבר), פלאייר, קאטר, אזיקונים (בקאטר והאזיקונים הייתי צריך להשתמש בשבוע שעבר לצערי), מברגי פיליפס רגיל וגוץ, פטיש גומי (שניתן לוותר עליו בשקט לדעתי),ובמלא הכנות אני אפילו לא זוכר כבר מה עוד. רוב הכלים שהזכרתי יושבים להנאתם בתוך קופסא מזוודת עם ספוג משוקע צורתי שהכנתי עבורם. מסתובב לי גם פנס ראש איפה שהוא, משהו עתיק ופשוט שאני לא משתמש בו אבל "שיהיה" (יש לי פנס בנייד+ברכב+בתיק+אחד קטן על הלדרמן+אחד מובנה ב POWERBANK הסולארי שלי שבתיק+אחד מובנה בבוסטר התנעה שברכב+אחד חמוד שנטען משקע המצית אבל הלך לי לאיבוד איפה שהוא- נראה לי שאני מסודר מהבחינה הזו:LOL:, וואו. לא חשבתי על כל זה עד עכשיו).

אנסה להיזכר מה עוד ומה אפשר להעיף משם.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...