Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה מפריעה לך קופסה של 10X10 ס״מ?  ממילא כל הפונקציות החשובות מנוהלות על ידי השלט של הסטרימר ואתה יכול לבחור את המסך לפי שאר תכונותיו.

יש אצלי בבית מכשיר אחד של TCL ומי שצופה בו (וזה לא אני) מרוצה, אבל יש גם סמסונג שאני מעדיף להפעיל דרך הקופסה ומבחר מסכים ישנים שאין לי שום סיבה להחליף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פחות מכשיר, פחות כבל, פחות חיבור, פחות שלט.

אם אין צורך אז למה כן? גם ככה TCL נבחר לפי התכונות, פחות קופסה זה בונוס חביב. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני עם LG OLED בת שנתיים ואין לי מושג על מה אתם מדברים בהקשר של איטיות. כנ"ל לגבי LG עדכניות זולות, בדגש על עדכניות.

נטפליקס/דיסני/יוטיוב/אמזון/כאן רץ חלק ובכל פורמט שמפלצות התוכן האלה מרשות לעצמן לשחרר, 4k עלק ואטמוס יענו כאילו.

אחזור על זה שוב - אם אין צריכה של תוכן פיראטי אף אחד לא צריך קופסה נוספת של כלום.

ושוב - המערכות התבגרו מהר ומה שהיה נכון אפילו לפני שנתיים כבר לא רלוונטי למי שקונה טלוויזיה חדשה.

ביום ש-TCL ייצרו OLED נדבר...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, hans כתב:

ביום ש-TCL ייצרו OLED נדבר...

למה אתה חושב שכולם צריכים OLED? 

הם לא שם, וזו לא התחרות שלהם... הם לא מחפשים להיות הכי טובים בכל דבר.

לכל צופה ממוצע (ואפילו יותר)  זה ממש לא משנה אם זה  OLED או QLED.

כשאתה שם אותם אחד ליד השני ברור שOLED לוקח - אין על זה שאלה בכלל, אבל בסלון בבית כשאין השוואה מיידית לרוב האנשים זה חסר משמעות.

ואם יש לך עוד כמה אלפי שקלים מיותרים בשביל זה - לך על OLED ללא ספק.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

אבל זה בדיוק האבסורד. מתווכחים איתי על "מהירות מערכת הפעלה" כאילו שזה בכלל פקטור בתנאים האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הLG שלי קצת יותר ישנה משלך והיא מעצבנת נורא. לשם השוואה הסטרימר של גוגל שמחובר עובד הרבה יותר מהר ונותן חווית משתמש הרבה יותר טובה.

פורסם (נערך)

ולכן אני שוב חוזר כמו תוכי - תשוו תפוחים לתפוחים ובוא נדבר *רק* על מכשירים חדשים כי מכאן התחיל השרשור, תודה.

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם

TCL חדשה נותנת VFM טוב יותר לרוב השתמשים מאשר LG, ויש לה בונוס של מערכת הפעלה טובה יותר.

אם אתה אנין תמונה ויש לך כמה זוזים נוספים לך על OLED

לא חושב שאפשר לכתוב את זה יותר ברור.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

אחזור על זה שוב - אם אין צריכה של תוכן פיראטי אף אחד לא צריך קופסה נוספת של כלום.

תכלס גם אם יש צריכה של תוכן פיראטי רוב הסיכויים שעדיין לא צריך סטרימר חיצוני.

תשעים אחוז ממה שאני רואה מגיע מהדיסק און קי שאני תוקע פיסית כמו חורני כי אני מתעצל להגדיר שיתוף ברשת כמו שצריך.

לא נתקלתי בשום בעיה, לא עם קודקים, לא עם כתוביות מובנות ולא עם כתוביות בקובץ חיצוני (הוא רק צריך להיות בשם של הוידאו).

LG בת שנה, מסדרות הביניים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 56 דקות, stx כתב:

תכלס גם אם יש צריכה של תוכן פיראטי רוב הסיכויים שעדיין לא צריך סטרימר חיצוני.

תשעים אחוז ממה שאני רואה מגיע מהדיסק און קי שאני תוקע פיסית כמו חורני כי אני מתעצל להגדיר שיתוף ברשת כמו שצריך.

לא נתקלתי בשום בעיה, לא עם קודקים, לא עם כתוביות מובנות ולא עם כתוביות בקובץ חיצוני (הוא רק צריך להיות בשם של הוידאו).

LG בת שנה, מסדרות הביניים.

דיסק און קי???? 

Plex זה כל מה שצריך. עם שרת על מחשב / בענן.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה PLEX מגבילה בדיוק ועל איזו כבדות אתה מדבר?.. אני צופה באופן קבוע בתוכן שהורדתי דרך PLEX וה LG OLED (עם Chromecast 4K) מראה את כל סוגי הפורמטים - 4K, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR, הכל עובד פיקס.

פורסם
לפני שעה, omricn כתב:

מה PLEX מגבילה בדיוק ועל איזו כבדות אתה מדבר?.. אני צופה באופן קבוע בתוכן שהורדתי דרך PLEX וה LG OLED (עם Chromecast 4K) מראה את כל סוגי הפורמטים - 4K, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR, הכל עובד פיקס.

צודק לפי האתר שלהם אין הגבלה. זכור לי שהייתה.

לגבי כבדות, זכור לי שהאפליקציה של PLEX הייתה איטית ומסורבלת יותר משל ג'ליפין.

כמו שאפשר לראות אני כבר לא משתמש בפלקס שנים :) בכל מקרה אישית אני תמיד מעדיף פתרונות FOSS אם יש, ככה שג'ליפין תישאר ההמלצה שלי.

• תוכן חדש...