Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וברכה,

אני עם סקודה קאמיק שנת 2021 עם 45 אלף קילומטר. אני רוצה לבצע טיפול על מנת ליישר קו לאחר קניית הרכב (לפני כחודש) וחשוב לי לטפל ברכב במוסך מורשה כדי להיות רגוע יותר (מוסך מורשה באר שבע). מצרף לכאן את הצעת המחיר לטיפול 75K כדי להבין מה בדיוק קורה שם בכל הטיפול והאם המחירים הוגנים ומקובלים.

חשוב לי גם לבקש מהם לבדוק לי את הבלמים (רפידות) ואת האורות על מנת להכין כבר את הרכב לטסט בקרוב (חודש ינואר).

תודה מראש.

טיפול 75 סקודה קאמיק.PNG

עריכה אחרונה על ידי רני גלגלים
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה לא צריך הרבה דברים כאן

אתה צריך רק: שמן, פילטר שמן, אטם לריקון אגן, נוזל בלמים, פילטר מזגן. ופילטר אוויר רק אם לא החליפו שנה שעברה או לפני שנתיים.

לא צריך את הפקק הזה של אגן השמן, אלא אם כן מראים לך שהוא שחוק - סיכוי נמוך ב 45K ק"מ

יכול להגיד לך שאצלי הרכב בן 11 עם 43K ק"מ ועשו 9 טיפולים או יותר, והפקק במצב מעולה. לא צריך להחליף.

מסיר פיח עם מק"ט BENZIN בסוף - לא מאמין בתוספי דלק למיניהם. בדלק שאנחנו מתדלקים גם ככה יש תוספי דלק.

תוודא שמנקזים לך נוזל בלמים מכל 4 הצמיגים, לא רק שואבים מהמאגר.

אתה לא צריך בדיקות בלמים לקראת טסט, יבדקו לך בטסט. כי וואלה 45K ק"מ אוטו שנת 2021? היו איתו בעיקר בין עירוני... הבלמים סבבה כנראה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

יש לך היסטוריית טיפולים של הרכב לפני שהגיע אליך?

פילטר מזגן אני מחליף אצלי כל שנה, למרות שלפי היצרן כל שנתיים, כי זה קל לי לעשות לבד והפילטרים זולים.

פילטר אוויר, בודק כל שנה, מחליף כל 2-3 שנים, היצרן כותב כל 3 שנים או 40K ק"מ.

מה זה חומר ניקוי תא מנוע? לא חושב שזה גם הכרחי

פורסם

אז בעצם צריך לבקש בטיפול הקרוב פילטר מזגן + פילטר אוויר + פילטר שמן (שמן) + נוזל בלמים. 

חשוב לי שיסתכלו גם על הבלמים (רפידות) במיוחד מאחורה שעלה בבדיקה של קומפיוטסט שהם שחוקים ומומלץ להחליף. 

הטסט מתקרב בחודש ינואר. 

אין לי היסטוריה טיפולים מלבד בטסט הקודם האוטו עמד על 41 אלף קילומטר (החליפו מצבר חדש)

פורסם
לפני 12 דקות, רני גלגלים כתב:

של קומפיוטסט שהם שחוקים ומומלץ להחליף

בהחלט כדאי שתחליף

לפני 12 דקות, רני גלגלים כתב:

אין לי היסטוריה טיפולים מלבד בטסט הקודם האוטו עמד על 41 אלף קילומטר (החליפו מצבר חדש)

אין קשר בין טסט לטיפול, בטסט אף פעם לא יבדקו לך שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר וכו'... 

פורסם

אני אחרי שיחת טלפון עם המוסך המורשה באשדוד והרי עדכונים:

האוטו עבר טיפול 50 אלף קילומטר: (טיפול גדול)

החלפת פילטר שמן + פילטר אוויר + פילטר מזגן + תושבת מנוע (מה זה אומר בדיוק) + מגב אחורי.

אפשר להמשיך מכאן בבקשה. 

פורסם
לפני 5 דקות, רני גלגלים כתב:

החלפת פילטר שמן + פילטר אוויר + פילטר מזגן + תושבת מנוע (מה זה אומר בדיוק) + מגב אחורי.

מתי היה הטיפול, לפני שנה?

אם לפני שנה, לא צריך להחליף פילטר אוויר הפעם. וגם לא חובה להחליף פילטר מזגן אם נסעת כל כך מעט.

צריך להחליף פילטר שמן ושמן כל שנה.. או כל 15K ק"מ כפי שאמרת (אם המנוע צורך שמן סינטטי מלא, והרכב נוסע חלק נכבד מהק"מ בבינעירוני)

פורסם

אתה לא צריך שום טיפול כרגע, רק בחודש מרץ, אתה רק צריך שיחליפו לך רפידות אחוריות והחלפת נוזל בלמים מלאה כולל ניקוז מ-4 הגלגלים. אם אתה יכול תסתכל שבאמת עושים לך את זה.

שמן ופילטר שמן להחליף במרץ

פילטר אוויר במרץ 2027

• רעיון טוב! 1
פורסם

עוד חבר אמר לי שכדאי ללכת לטיפול (האם זה נחשב טיפול קטן או גדול):

שמן + פילטר שמן

נוזל בלמים + ניקוז נוזל בלמים מכל 4 גלגלים + בדיקת רפידות אחוריות. (אפשר לוותר על כלכ התוספים למרות שזה מחיר מאוד זול בהצעה)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...