Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אלא אם כן מישהו נהג 20K ק"מ בתוך העיר בלבד, בשנתיים, אין שום סיכוי שצריך להחליף רפידות.

זה בערך ה-180 מעלות ממה שמתארים על המוסך של ירון תייר שהוא יראה לך הכל, יסביר לך הכל, ויהיה איתך בהכל (אם לא תשגע אותו בעבודה כמובן).

במקרה פה, לא יראו לך את הרפידות בחיים, לא יהיו איתך, ויש להם רווח מטורף ביחס לצורך של הלקוח והרכב. הכל גביית כספים, מצטער להגיד.

לא הגיוני להחליף רפידות אחרי שנתיים ו20K ק"מ. רק במידה ומדובר במישהו שנוהג 10K ק"מ בשנה, רק בתוך העיר. בספק שזה אפשרי לעשות נסועה כזו מטורפת בכלל בשנה. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, ronenfe כתב:

ביקשתי מהמוסך להביא לי את הרפידות הישנות. אמר שזרקו אותם.

היה לי לפני כשלוש שנים סיפור עם מאפיינים דומים, במוסך של מורשה יבואן סקודה בירושלים.

אמרו שצריך להחליף רפידות קדמיות ואחוריות. קפצו לי הפיוזים, ביקשתי לראות. התעקשתי שהרפידות לא דורשות החלפה (לא, אני לא מכיר את הנחיות היצרן, אבל אני מרכיב משקפיים).

התווכחתי ואישרתי להחליף רק את הקדמיות.

בסיום הטיפול, ביקשתי לראות את הרפידות. לא יכלו להצביע עליהם, היו בפח עוד כמה רפידות.

למחרת, נסעתי לרון, במיוחד, כדי לשמוע חוות דעת על הרפידות האחוריות. "אתה יכול לנסוע איתם עוד 30k ק"מ".

כמובן שלמוסך הזה לא חזרתי יותר.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...