Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעשות והמתקשר הוא הממשק היחיד שלך?!

פעם התקשרו כשהייתי בנהיגה, בקשר לביטוח בריאות של אקסית.

איך הגיעו אליי?

אני הייתי מספר החירום שלה, ואותה לא הצליחו להשיג (לא הייתה בארץ).

היו מתקשרים כל חודש, עד הפעם האחרונה.

בשיחה ההיא, כי היה לי זמן, בקשתי את האחראי. המתקשרת סירבה אבל ביקשה שאני אנתק, כי המערכת אצלה לא מאפשרת.

...

כמובן שהחזקתי אותה 10 דקות בדממה מצידי על הקו, עד שהגיע מישהו והבטיח שלא ייתקשרו יותר. 

ולא התקשרו יותר.

מה לעשות, לפעמים אי אפשר לפתור את הדברים בנחמדות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי חבר שאיזה ישראלי לשעבר שחי עכשיו בארה״ב (שהוא מכר שלו, אגב) מכר לו נדלן בארה״ב. החוזים נעשו בישראל ונראה לי מדובר על 3-4 בתים שבסוף חלקם לא הועברו לבעלותו של חבר שלי, חלקם שופצו ברמה מאוד נמוכה והעירייה עכשיו יושבת על חבר שלי, ובית אחד שרוף שבמשך שנה או שנתיים הובטח שישופץ ולא שופץ והוא כרגע יושב ריק על אף שנקנה ושולם עליו שיפוץ.

בקיצור תסיק מסקנות לבד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• אחראי פורום
פורסם

הייתי בצד השני של הטלפון.

סטודנט עם אפס ש''ח בחשבון יעשה הרבה בשביל כסף.

תתפלאו לשמוע שרוב העונים היו נחמדים וטוקטיביים.

אבל מה, עינוי. סיימתי משמרות חולה. הרמתי ידיים די מהר והלכתי לצבוע כל מיני קירות.

לא יורד עליהם, לא מתחזה לרוסי ולא לצ'רקסי.

תודה רבה, לא מעוניין, מבין ששמעו אותי ומנתק.

תשקיעו עוד 3 שניות בחסימת המספר, הכמות יורדת.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 4 שעות, קאררה כתב:

בקיצור תסיק מסקנות לבד.

הסקתי.

מתוך שיעמום (ישיבות שיווק זה הדבר הכי מרדים בעולם😉) צ'וטטי עם הבחור כדי לקבל פרטים על העיסקה ה"מדהימה" הזו. ביקשתי מספר חברה והוא התפוצץ עלי שאני מרגל של המתחרים שלו וכיצד יזהיר את צות השיווק שלו מתרגילי ריגול כאלה. 

אמרתי שאני עסוק כרגע עם הירושה שקיבלתי מהנסיך הניגרי😂

• מצחיק 1
פורסם

עניתי פעם לשיחה כזו , משהו בנושא מחזור משכנתא, אחרי שניתקתי בפעם הראשונה התקשרו שוב, שכחתי לחסום המספר, עניתי רק רגע, וכשהמתקשרת החלה בנאום הפתיחה, אמרתי ״ חקירות הונאה, 433 שלום״ היה ניתוק מיידי , אחר כך חסמתי המספר .

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...