Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל פרונטרה החדשה בארץ

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל כנראה אחד המותגים שנמכרים הכי מעט בישראל, אני אפילו לא זוכר מתי ראיתי אופל על הכביש לאחרונה.

בכל מקרה, אופל פרונטרה החדשה זמינה לרכישה באתר היבואן 145K לגרסת ה 5 מקומות ו 157K לגרסת ה 7 מקומות. 

מנוע מוגדש 1.2 בנזין 3 בוכנות בתוספת מנוע עזר חשמלי.

מבחינת אבזור נראה די סטנדרטי, והסלון נראה בינוני לחלוטין אם לא למטה מזה. 

אני חושב שהדבר היחיד שעובד לזכות הפרונטרה היא העובדה שזה רכב שבעה מקומות הזול בישראל כרגע. 

האם זה יספיק לה? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בעירי רואים לא מעט רכבי אופל. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה 5+2 יותר מרכב 7 מקומות.

מאחורה יכנסו רק ילדים קטנים וגמישים כנראה.

אני תוהה על נושא הבטיחות: משענות הראש מאחור ממש נושקות לשמשה האחורית, גם תאונה במהירות זחילה עם משאית יכולה להסתיים באסון.

אין איזה תקן בנושא? מבחני בטיחות?

פורסם
בתאריך 4.9.2025 בשעה 11:56, אליה כתב:

לפי האורך(4.39) אמור להיות צפוף להחריד כ-7 מקומות..

שורת במושבים השלישית ממש נושקת לשמשה האחורית וצא המטען בנפח 40 ליטר פשוט לא ראוי לשמו...

בתאריך 4.9.2025 בשעה 11:47, SurfHigh כתב:

מבחינת אבזור נראה די סטנדרטי

האבזור ממש עלוב! אין בקרת שיוט אדפטיבית ובקרת האקלים היא חד אזורית...

פורסם

הרכב זכה במכרז צה"ל למשפחות ברוכות ילדים והוא כרגע ה-7 מושבים הכי זול.

מנחש שזה הדגם של אופל שעוד ייראה המון בכבישים.

והערכה שלי - הוא ייקח המון לקוחות מאאוטלנדר/טיגו 8.

• אהבתי 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמי שאשכרה נדחס למושב האחורי עם עוד חבר במימדים שלי - זה לא רכב שבעה מקומות. 

זה אולי רכב 5+2 (בתנאי שה 2 מאוד מאוד מאוד קטנים). 

אני לא רואה איך מישהו שבאמת יש לו צורך ברכב עם שבעה מקומות מסתדר עם הפרונטרה, וזה לא שאין לה יתרונות. יש לה. 

• לא הבנתי... 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

דווקא בתור לקוח שצורך רכבי 7 מקומות אני חושב שיש הרבה פוטנציאל לרכב הזה.

הזכירו כבר את צהל אבל אני חושב שזה יהיה להיט בליסינג. אני מניח שמי שלא יהיה חייב את המקומות 6,7 ירוויח רכב מרווח עם תא מטען מרווח במחיר שקשה למצוא היום. וגם האבזור נראה לא רע.

אני חושב שהיבואן קיבל החלטה לצאת ברווח קטן יותר לכמות גדולה של רכבים. יהיה מעניין לראות האם לרכבי 7 מקומות האחרים בקטגוריה תהיה ירידה במכירות. אלה רכבים שהמחיר ההתחלתי שלהם הוא כמעט 100K יותר... מאוד משמעותי גם בשווי שימוש.

עריכה בקשר למנוע - לא רואה הרבה רכבי 7 מקומות חורכים אספלט ביציאה מהרמזורים. ללקוח הפוטנציאלי לא תהיה בעיה להסתדר עם המנוע הצנום הזה

עריכה אחרונה על ידי oferg22
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 44 דקות, נולד לליסינג כתב:

המנוע הקטן הזה ימות מהר מאוד על רכב במשקל כזה, זה מנוע לקורסה לא לפא#ינג קרוסאובר 7 מקומות 

עד עכשיו מנועי 1.0 שיש בקאמיק ששוקלת אותו דבר או באוקטביה בדור האחרון שאפילו מעט כבדה יותר עובדים מצוין, זה מנוע טורבו ולא אטמוספרי, כך שאין סיבה שיהיו בעיות.

זה מזכיר לי איך בהתחלה גרמנים התקינו מנוע 1.0 על אוקטביה במקום ה 1.6, וכולם חששו. והנה הכול היה בסדר.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 4.9.2025 בשעה 13:06, Michael01 כתב:

1.2 ליטר ו-3 בוכנות לרכב עם 7 נוסעים...

הטורבו כנראה יטחון את המנוע הקטן הזה מהר מאוד.

נסחפת. 145 סוסים הם די והותר לרכב בגודל כזה. נתוני הביצועים מאששים. להזכירך אותו מנוע עם אותם סוסים מותקן גם ב 3008 וב 5008, בדור החדש ובדור הישן בלי תגבור חשמלי ועם פחות סוסים. מנועים שם אכן נטחנו אבל לא בשל העדר כח, אלא חגורת טיימינג דפוקה. בגירסה החדשה אגב יש כבר שרשרת.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

עד עכשיו מנועי 1.0 שיש בקאמיק ששוקלת אותו דבר או באוקטביה בדור האחרון שאפילו מעט כבדה יותר עובדים מצוין, זה מנוע טורבו ולא אטמוספרי, כך שאין סיבה שיהיו בעיות.

זה מזכיר לי איך בהתחלה גרמנים התקינו מנוע 1.0 על אוקטביה במקום ה 1.6, וכולם חששו. והנה הכול היה בסדר.

היה גם על הקארוק תקופה מסוימת בארץ.

מנוע אמין מאוד ועם הספק יותר נמוך מזה שיש באופל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 36 דקות, dorsht כתב:

היה גם על הקארוק תקופה מסוימת בארץ.

מנוע אמין מאוד ועם הספק יותר נמוך מזה שיש באופל.

בכלי רכב הגדול של הקונצרן הוא הוחלף במנוע 1.5 עם הספק מוחלש של 115 כ"ס - באוקטביה, A3, גולף...

בדגמים הקטנים יותר הוא נשאר - איביזה, פאביה, סקאלה, ארונה...

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...