Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסיטרואן C3 2024

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב נראה ממש מהניילונים. מעניין לשמוע שהרעידות לא היו נוכחות בקקטוס ושמדובר רק בכיול של הגיר, חשבתי שהרעידות מאפיינות את כל הרכבים עם המנוע הזה. אולי זה גם פונקציה של גודל/משקל. גם אצלי ב308 הרכב ״ממהר״ להעלות הילוך ונשאר בהילוך שני גם במהירות נמוכה, לאורך הזמן התרגלתי אז זה כבר לא ממש מפריע.אני זוכר לטובה את המושבים ב c3 (ישבתי פעם אחת) כריות מושב סופר נוחות וזה ממש מרגיש כמו כורסה מפנקת.

החסרון במצלמת רוורס מטריד אותך?

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם
לפני 30 דקות, Shay_u כתב:

ושמדובר רק בכיול של הגיר,

הקקטוס שלו הייתה ידנית. 

בכל המכוניות הידניות רעידות המנוע מורגשות הרבה פחות, גם כשהתושבות מנוע עייפות. 

פשוט כשהיר בניוטרל המנוע מנותק מהתמסורת ולא מעביר את הרעידות, כמו למשל בהאוטה לקראת עצירה. 

פורסם

רכב מעולה!

היו לי 2. גם אנחנו עברנו אליו מספייס סטאר.

רמת הגימור feel קצת פשוטה ו"ליסינגית"… אנחנו התעקשנו על הshine pk המאובזרת. (חלונות כהים, גאנט 17, מראות מתקפלות, שני צבעים ועוד) 

במחיר שהם נמכרות, ועם האחריות הארוכה, מדובר בדיל מעולה. 

תהנו ותתחדשו!

פורסם
לפני 8 שעות, Shay_u כתב:

הרכב נראה ממש מהניילונים. מעניין לשמוע שהרעידות לא היו נוכחות בקקטוס ושמדובר רק בכיול של הגיר, חשבתי שהרעידות מאפיינות את כל הרכבים עם המנוע הזה. אולי זה גם פונקציה של גודל/משקל. גם אצלי ב308 הרכב ״ממהר״ להעלות הילוך ונשאר בהילוך שני גם במהירות נמוכה, לאורך הזמן התרגלתי אז זה כבר לא ממש מפריע.אני זוכר לטובה את המושבים ב c3 (ישבתי פעם אחת) כריות מושב סופר נוחות וזה ממש מרגיש כמו כורסה מפנקת.

החסרון במצלמת רוורס מטריד אותך?

הרעידות עוד זכורות לי מנסיעת המבחן שעשיתי לc3 אי שם כשיצאה, אולי מעבר למצב ספורט משפר את זה אך לאישתי זה לא מפריע.

לי המצלמה פחות מפריעה, זה הרכב של אישתי, ולה זה קשה יותר לאחר שהתרגלה במשך כול השנים עם מצלמה.

לפני 7 שעות, dj_dani כתב:

רכב מעולה!

היו לי 2. גם אנחנו עברנו אליו מספייס סטאר.

רמת הגימור feel קצת פשוטה ו"ליסינגית"… אנחנו התעקשנו על הshine pk המאובזרת. (חלונות כהים, גאנט 17, מראות מתקפלות, שני צבעים ועוד) 

במחיר שהם נמכרות, ועם האחריות הארוכה, מדובר בדיל מעולה. 

תהנו ותתחדשו!

לצערי אין shine בשנת 2024, שכן היא מוסיפה אבזור נחמד אך בעיקר משפרת את המראה עם צביעה דו גוונית בגג. feel יש גם מראות מתקפלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש! רכב תענוג. היתה לי שכורה ידנית באנגליה בתחילת השנה והרכב פשוט כיפי, מתלים מעולים, האצות ביניים, לי היה נוח מאוד לשבת והמרחב הפנימי לא מרגיש כמו סופר מיני. מעדיף על האוט' שמכיר מהארץ. מאחור אולי קצת צר אבל לא היה לי רלוונטי. רק מה האנדרואיד אוטו לפעמים התחבר בלוטות' לפעמים דרש דרך ה-USB. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לפי 205 אלף קמ ב11 שנים אתם נוסעים לא מעט, קצת יותר מ18 אלף בשנה, לא חשבתם על רכב חשמלי? 

ג'ילי 2022 לצורך העניין עולה רק אלפים בודדים יותר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 8 שעות, Jack457 כתב:

תתחדש! רכב תענוג. היתה לי שכורה ידנית באנגליה בתחילת השנה והרכב פשוט כיפי, מתלים מעולים, האצות ביניים, לי היה נוח מאוד לשבת והמרחב הפנימי לא מרגיש כמו סופר מיני. מעדיף על האוט' שמכיר מהארץ. מאחור אולי קצת צר אבל לא היה לי רלוונטי. רק מה האנדרואיד אוטו לפעמים התחבר בלוטות' לפעמים דרש דרך ה-USB. 

אתמול התקנתי מתאם usb שמאפשר התחרות לcarplay ללא כבל, נוח מאוד.

לפני 6 שעות, daniel204 כתב:

לפי 205 אלף קמ ב11 שנים אתם נוסעים לא מעט, קצת יותר מ18 אלף בשנה, לא חשבתם על רכב חשמלי? 

ג'ילי 2022 לצורך העניין עולה רק אלפים בודדים יותר.

אין לנו אופציה להתקנת עמדת טעינה. בעבודה שלה אין עמדות טעינה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הc3 התחדשה בוו גרירה בעלות 1900 ש"ח.

כאשר רכשתי את הרכב, צג חיישני רוורס לא עבד, ביקשתי שיבדקו. הוחלף צג עם המח בעלות 250 שקל.

אבל עכשיו אישתי אומרת שזה רועש מידי.😂

IMG-20260427-WA0002.thumb.jpg.afb46abfd9573b496410c68fc4054fce.jpg

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...