Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

הגשתי תביעת צד ג כנגד מבוטח חברת הראל, אשר פגע בי ברכב וברח (יש לי סרטון מצלמת רכב) האירוע קרה לפניי שבועיים, העברתי להם את כל המסמכים כולל הערכת נזק של שמאי הרכב, כרגע הם ביקשו ממני בחמישי האחרון להעביר תמונות של השמאי, העברתי, מאז אין תגובה, כיצד כדאי לפעול?
אני מרגיש פשוט עוגמת נפש אדירה, הבחור פגע לי ברכב, עשה נזק וחברת הביטוח גוררת רגליים וכל הזמן דורשת מסמכים חדשים,
סכום התביעה הינו 19,500, כאשר הערכת השמאי הינה 10,500 ועוד 1000, שכר טרחה, כולל אובדן ימי עבודה, אי שימוש של הרכב ועוגמת נפש,

אני איש כוחות הביטחון, הם פשוט גוררים רגליים כאשר אני מספק את כלל הדרישות והדברים הרלוונטיים ללא דיחוי.
מה זה אמור להביע?
בזבזתי זמן יקר, אני נוסע ברכב שהטמבון שלו לקוי מבחינה בטיחותית ואין לי אפשרות כלכלית כרגע לתקן ללא קבלת כסף לתיקון.
מדובר ב-10,500 ש״ח תיקון,
עכשיו הם בסטטוס של להעביר להם תמונות של השמאי שלי לצורך שמאי בקרה שלהם, העברתי בחמישי האחרון,

התאונה קרתה ב-24.7.25 כאשר אני בביתי והבחור פשוט פוגע ברכב שלי ובורח, למזלי יש ברשותי מצלמת רכב אשר תעידה את האירוע.
אין לי זמן להתעסק בזה יותר מדיי, המשמרות שלי אינטנסיביות מאוד,
ההתכתבות מול חברת הביטוח היא במייל ורק ביום חמישי האחרון האירוע הועבר לטיפול ״מיישב תביעות צד ג״.

יש לציין, יש לי ביטוח חובה וצד ג, טסט בתוקף וחניתי בכחול לבן,

תחילה הגשתי תביעה על 25,000 ש״ח, אח״כ ״מכינה לסילוק תביעות״ שוחחה עמי במייל וירדנו לתביעה של 19,500,

כרגע זה חונה אצל מיישבת תביעות צד ג׳,

המייל האחרון ממנה היה בחמישי שעבר לגבי התמונות לשמאי הבקרה שלהם,

לפני יומיים שלחתי מייל קצת תקיף, שאני מעוניין לסיים את ההליך המייגע הזה ללא הפעלת עורך דין.

יש להם סרטונים של הפגיעה, הערכת שמאי שלי וכל מסמך אשר ביקשו, אין מענה מהם והסטטוס באתר שלהם מופיע מה-3.8.25 (בדיקת כיסוי ביטוחי),

כיצד כדאי לפעול?

האם לדעתכם הם יסיימו את הסאגה הזאת ללא בעיות?

לגבי הדרישה שלי,

א. עוגמת נפש, בטלתי ימי עבודה, בטלתי נסיעה חשובה שהייתה לי והזמן הפרטי שלי על לא עוול בכפי לנסיעות לשמאי וכו.

ב. הנזק לרכב.

ביקשתי מהם במייל האחרון לקבל הצעה לסיום ההליך המייגע, זה לא מעניין אותם שאני איש כוחות ביטחון פעיל או הזמן האישי שלי מסתבר.

עריכה אחרונה על ידי Ozal100
פורסם

עוגמת הנפש - תוריד מהרשימה. אנינו לא בסרט משפטי אמריקאי, בישראל לא מפצים על מה שלא ניתן לכמת בכסף.

לגבי שאר התביעה - אתה תלוי בצד ג׳. הוא צריך לאשר את התשלום. אם הוא לא יחתום לא תראה פרוטה.

האם הגשת תלונה במשטרה? האם יש לך פרטי בעל הרכב הפוגע? אם כן נראה שיהיה עליך לשלוח לו דרישת תשלום והתראה לפני תביעה, אם יסרב - לפנות לבית המשפט (בסכום האחור - תביעות קטנות). וגם אז לא מובטת שתקבל את כל מה שדרשת. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Ozal100 כתב:

כרגע הם ביקשו ממני בחמישי האחרון להעביר תמונות של השמאי, העברתי, מאז אין תגובה,

יש לך ציפיות מוגזמות.

תביעת ביטוח זה לא משהו שנסגר ברמה של ימים.

אנשי מקצוע שונים צריכים לבחון את המסמכים שהעברת, הם צריכים ליצור קשר עם המבוטח שלהם.

מכעיס שהוא ברח, אבל גם אם הוא לא היה בורח, הדברים האלה לוקחים זמן.
בירוקרטיה זה מעצבן, בעיקר כשזה לא באשמתך, אבל ככה דברים עובדים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אתה מאוד לא ברור

מה סכום הנזק לפי השמאי שלך 10,500 ש"ח ועוד 1000 ש"ח שכר טרחתו . האם הבנתי נכון?

בהנחה שגם השמאי של הראל יקבל את ההערכה הזו , זה מה שתקבל מהם ובתקווה שהמבוטח שלהם יאשר את חבותו 

מסגרת זמן של 30 יום היא הנורמה לאחר שהתקבלו אצל חברת הביטוח על המסמכים שנדרשו על ידה.

לא עוגמת נפש ולא ערדליים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...