Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ובמיוחד - עם הערכה הזאת שנמכרת באוטודיפו?
שכוללת ג'ק, מפתח ברגים חשמלי, וקומפרסור

מישהו קנה? יכול לתת חוות דעת.

תודה

עריכה אחרונה על ידי boli19
פורסם

אני לא רואה לינק או תמונה, כך שקשה לחוות דעה מפורטת. אבל בגדול, אם זה נמכר באוטו דיפו - זה כנראה לא מוצר איכותי במיוחד ולא משהו שהייתי מסתמך עליו בשעת חירום. 

הסחורה שהם מחזיקים היא בד"כ באיכות של עליאקספרס רק קצת יותר יקר ובעברית. שזה אחלה אם יש לך תווי קניה שצריך לשרוף או אם יש להם מבצע שמוזיל את המוצר, אבל לא אם אתה צריך משהו אמין שישרוד שנים ותמיד יהיה מוכן לשעת צרה. 

מתוך סקרנות - מה הבעיה שלך עם ג'ק רגיל, וכמה אתה כבר משתמש בו שהתחלת לחשוב על דגם חשמלי?

• אהבתי 2
פורסם

מגבה חשמלי ייעודי התקלקל לי בנסיון ההרבה הראשון. והוא עלה הרבה כסף. 

בסוף, ג'ק בקבוק לרכב שטח או ג'ק מספרים לרכב פרטי, כנראה שלא יתקלקלו ברגע האמת. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

סליחה, טעות שלי
שכחתי לצרף קישור
הנה הערכה:
https://www.ace.co.il/8307902

לפני 11 שעות, Derish כתב:

אני לא רואה לינק או תמונה, כך שקשה לחוות דעה מפורטת. אבל בגדול, אם זה נמכר באוטו דיפו - זה כנראה לא מוצר איכותי במיוחד ולא משהו שהייתי מסתמך עליו בשעת חירום. 

הסחורה שהם מחזיקים היא בד"כ באיכות של עליאקספרס רק קצת יותר יקר ובעברית. שזה אחלה אם יש לך תווי קניה שצריך לשרוף או אם יש להם מבצע שמוזיל את המוצר, אבל לא אם אתה צריך משהו אמין שישרוד שנים ותמיד יהיה מוכן לשעת צרה. 

מתוך סקרנות - מה הבעיה שלך עם ג'ק רגיל, וכמה אתה כבר משתמש בו שהתחלת לחשוב על דגם חשמלי?

אין בעיה עם ג'ק רגיל, בטח לא בימים שהחום בחוץ נורמלי.

אבל היו לי 3 פנצ'רים בתוך שבועיים...
פעם מסמר, פעם בורג, פעם משהו חד לא ברור שהיה על הכביש.
בכל פעם - להתחיל לפרק ברגים, להרים את הרכב עם הג'ק מספריים ב-40 מעלות בחוץ, להוציא צמיג ספייר, להרכיב.

ביום רגיל זה לא נורא, אבל בחום כזה - בלתי נסבל, במיוחד שזה קרה כבר 3 פעמים בזמן האחרון.
חשבתי לעצמי - למה לא להחליף גלגל קצת יותר בקלות.

לפני רצף האירועים הזה, פנצ'ר אחרון - לפני שנתיים

פורסם

הייתי לוקח את זה כשי לחג או קונה מיד שניה כדי לנסות, אבל כנראה שלא הייתי משקיע 400 ומשהו שקל על סט כזה חדש. 

אם בכ"ז תחליט ללכת על זה - תוודא שגובה ההרמה המינימלי (155 מ"מ לפי הרשום שם) נכנס לך מתחת לנקודות ההרמה בארבעת הפינות. זו בעיה נפוצה במכוניות פרטיות כשקונים ג'ק הידראולי ואז מגלים שבשביל להכניס אותו לעמדה צריך קודם להרים את האוטו כמה ס"מ עם ג'ק רגיל...

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

נכון. צודקים לגבי הגובה. באמת צריך לבדוק כמה נכנס שם.

מה לגבי מפתח ברגים חשמלי, מישהו התנסה איתו או עם משהו דומה?

פורסם

היה לי משהו דומה מאוד, חשבתי שיעזור לי במסגרת התנדבות בידידים

מפתח הגלגלים איטי להחריד - ומת מהר (לדעתי לא עשה 10 גלגלים)

הקומפרסור קצת אחריו

הג'ק עדיין עובד מידי פעם, כשהוא לא מחליט שהוא בחופש

ואכן, בלא מעט רכבים הוא לא מצליח להכנס תחת הרכב בלי עזרה של ג'ק רגיל..

לשימושים בודדים זה יהיה סביר, קצת יותר ותגיד יפה שלום

פורסם

בסכום כסף כזה אני הייתי קונה ג'ק הידראולי קטן במזוודה (הם נמכרים ב-150-200 ש"ח), ואימפקט על סוללה מאמאזון (אפשר למצוא ב-70 דולר). שניהם ביחד ישדרגו את חווית החלפת הגלגל לאין ספור. אבל קח בחשבון שזה יתפוס משמעותית יותר מקום בבגאז' מג'ק מספריים.

פורסם

ג'ק עגלה (לדאוג להגבהה. אלה ב 200 ש"ח ומשקל סביר נמוכים מידי לקרוסאוברים) וידית טלסקופית לברגים כזו: https://www.kcamping.co.il/product/מפתח-גלגלים-טלסקופי 

יותר יעיל ויותר נוח מכל החשמליים למיניהם. יש לי איפפקט נטען של מקיטה בבגאז ועדיין משתמש בידית הכוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא ממליץ בכלל על ג'ק הידראולי זול. תופס המון מקום, ולא רק שהוא נמוך מידי לקרוסאוברים, במצב סגור הוא גבוה מידי לרכב פרטי עם פנצ'ר.

ממליץ על הג'ק הזה. קל, לא תופס הרבה מקום ובעל טווח תנועה גדול. ואם כבר הבאת אימפקט, ניתן לתפעל את הג'ק באמצעות האימפקט. אבל רצוי לגרז את מוט ההברגה שלו לפני.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תקנה ברגי סיליקון קומפרסור קטן ו90 אחוז מהמקרים אתה מסודר לחלוטין בלי לפרק גלגל ותוך 3 דקות מקסימום.

אם אתה רוצה כיסוי לכל תרחיש תקנה מפתח רטיטה של onevan 1800 מאלי אקספרס (מתנדבי ידידים משתמשים בו המון) פותח בקלילות אום גלגל ועם בוקסה 24 אצלי הוא מתלבש על הראש של הג'ק מספריים ועכה יש לך גק חשמלי ( מהיר בצורה מפחידה צריך רגישות עם העוצמה)

כל מה שרשמתי יחד (לא כולל הג'ק אניממניח שיש לך) עולה םלות מ400

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 30 דקות, amosbmw כתב:

ניתן לתפעל את הג'ק באמצעות האימפקט

לא מומלץ להרים אותו עם אימפקט. המכות של האימפקט מפעילות לחץ על הבורג, מה שיגרום לו להישבר בשלב מסויים.

עדיף להרים עם מברגה/מקדחה על מצב קדיחה בלי רטט, זה שילוב מאוד נוח להרמה.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...