Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבצע ניקוי של החיישן חמצן בקיה שלי.

אשמח למדריך / סרטון איך לבצע פירוק, ניקוי והרכבה מחדש

תודה לכל העוזרים

נ.ב. אם יש כל מיני חיישנים שקל להגיע אליהם, אשמח לפרטים גם 

עליהם.

פורסם

תודה על הרעיון חבר

לא סתם שאלתי בפורום....

אין לי גישה ליוטיוב.

והקריאה בגוגל אף פעם לא ברמה של ראיה ביוטיוב

לפני 20 שעות, chrono כתב:

או שאולי כוונתך לחיישן זרימת אוויר (MAF), שאותו כן נהוג לנקות?

אכן חיישן זרימת אוויר

פורסם

בדרך כלל חיישן MAF נראה כמו סוג של פטריה עם ראש ריבועי או עגול בגודל של כמה סנטימטרים, ורגל באורך כמה סנטימטרים. הרגל נכנסת לתוך צינור המחבר בין מסנן האוויר למצערת, ואתה תראה רק את הראש (תחפש תמונות בגוגל, המבנה שלהם לא ממש שונה בין מכוניות שונות). תמצא אותו על הצינור אצלך ברכב, הוא כנראה מחובר עם שני ברגים ויש גם חיווט שנכנס אליו עם מחבר ייעודי.

תהליך הניקוי פשוט:

1. נתק את החיווט (לרוב המחבר הוא כזה שצריך ללחוץ עליו כדי לשחרר אותו).

2. פתח את הברגים והוצא את החיישן החוצה.

3. נקה את החיישן בעזרת חומר ייעודי לניקוי חיישני MAF. החיישן עצמו נמצא בפועל בעומק הרגלית, בצמוד לראש. שים לב - אם תראה סוג של כדור בקצה הרגל - זה לא חיישן האוויר, אלא הטמפרטורה. מוזמן לנקות גם אותו, אבל אל תפספס את ניקוי החיישן שנמצא יותר עמוק בתוך הרגלית.

4. החזר הכל למקום כפי שהיה - הקפד להבריג את הברגים בעדינות וידנית (לא עם מברגה) כדי לא להרוס את ההברגה, ואל תשכח לחבר חזרה את החיווט.

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...