Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לברז למטבח

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים ברז למטבח. 

חייב להיות נשלף, 2 מצבי זרימה, ומסתובב לצדדים. 

נניח משהו בסגנון הזה: 

https://www.grohe.co.il/he_il/single-lever-sink-mixer-1-2-32663003.html

ידוע לי כבר שלכל יצרן יש מספר סדרות ברמות שונות ומחירים שונים. 

אנחנו מחפשים משהו שיחזיק מעל חמש שנים ובשאיפה גם עשר. 

מבחינת מחיר עדיף כמה שפחות, בכל מקרה לא מעל אלף. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש לי ברז דומה מאוד שהתקנתי לפני מספר חודשים. עלה כ-850 ש״ח בקספ. מה שפספסתי הוא שלברז אין מצב גשם, מה שקצת חסר לי. ממליץ לך לוודא קיום מצב זה, גם אם מוסיף למחיר.

יש לי ניסיון טוב מאוד עם hans grohe. ברז המטבח הקודם החזיק 11 שנה עם תקלה אחת - והצינור הגמיש הוחלף באחריות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין יותר מדי חוכמות בתחום הזה ואפילו הסינים הכי זולים שורדים שנים ארוכות בשימוש סביר.

האנסגרוה מייצרים בעיקר בגרמניה וגם בעוד כמה מקומות באירופה ולכן נחשבים יוקרתיים יותר, אבל בפועל עיקר ההפרש במחיר הולך על העיצוב והמיתוג. לסתם-גרוה יש מוצרים שלא נופלים באיכות אבל מיוצרים בתאילנד ובמקסיקו, לכן עולים שליש וחצי מחיר. לשניהם יש אחריות לחמש שנים ובשניהם קשה לצפות כמה ישרדו בפועל מבלי להכיר את פרופיל השימוש שלכם. 

באותה מידה אפשר גם לקנות סיני מוכר כלשהו או את אחד המותגים הישראליים (לא יודע היכן חמת/מדגל מיוצרים כיום) וגם הם יהיו בסדר גמור. הפואנטה היא שמדובר בטכנולוגיה בשלה מספיק כדי שאפשר יהיה לבחור את המוצר לפי שיקול עיצוב-מחיר ולא לדאוג יותר מדי לגבי האיכות (כל עוד האחריות סבירה).

• אהבתי 1
פורסם

יש לי בבית מוצרים משל האנס גרוהה, חמת, מדגל וגבריט (מיכלי הדחה נסתרים) במהלך 12 שנים הי לי 4 תקלות:

ברז מטבח נשלף של האנס גרוהה שהיה צורך להחליף צינור מזלף (הוחלף באחריות) והוחלף אחרי 11 שנים כי המנגנון הפך קשה להפעלה.

מנגנון הדחה אחד של גבריט שדלף אחרי 10 שנים והוחלף (ותודה לאיציק נ. שעזר לי לזהות את הדגם).

ברז מדגל שדלף מבסיסו והוחלף באחריות (היה בן 6 שנים).

הסיבה שבגללה אני רוכש מוצרים ישראליים או אירופיים היא שאני לא סומך על הסינים מבחינת חומרים מסוכנים (מתכות כבדות) ובגלל האחריות, שהוכיחה עצמה.

מבחינת חנות - את הברז החדש במטבח הזמנתי מ-KSP.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, o_prime כתב:

הברז במטבח עם טוש הוזמן מהדוד עלי לפני שבע שנים. אין בעיות מיוחדות. 

אוהד

דוש:

image.thumb.jpeg.799a7951f6a496bc3fbfa9b260af5931.jpeg

טוש:

WBM-Blue-sqr-img.thumb.webp.de3d2fcd0a0d64986078147015a700ae.webp 

אלא אם כן המילון התעדכן בשנים האחרונות ואני לא בעניינים.

פורסם

לא יודע מאיפה לקנות, אבל חד משמעית יכול להמליץ על הסגנון התעשייתי. אם זה מטבח שמבשלים בו, רק ברז כזה. 

IMG_0350.thumb.jpeg.a95071b7ec5faaf7265d2260d9136d40.jpeg

• אהבתי 1
פורסם

ברז עם מַזְלֵף

ברז מטבח בעל פיה ארוכה ומזלף נשלף CR568RLS

לנו יש משהו כזה של חמת (סיני) עושה את העבודה כבר כמה שנים ללא בעיות.

לפני 10 שעות, Derish כתב:

טוש:

WBM-Blue-sqr-img.thumb.webp.de3d2fcd0a0d64986078147015a700ae.webp 

אלא אם כן המילון התעדכן בשנים האחרונות ואני לא בעניינים.

דריוש אתה ירושלמי במקור?

העבה נקרא טוש רק בירושלים והדק לורד. בשאר הארץ זה הפוך...

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אוקראיני, מייד אין אודסה. פשוט לא זכרתי איך אומרים טוש באנגלית, אז חיפשתי תמונה של 'מרקר'. גם במקומות בהם גרתי בארץ הדק היה טוש והעבה היה לורד (או מרקר בגרסתו השקופה). תודה על החידוד. 🙂

פורסם (נערך)

כשהייתי ילד היו לורדים. אחרי איזה שנתיים הפכו לטושים והלורד נעלם בעגה החיפאית.

והדוש הוא דוש. תרתי משמע. אבל הוא גם טוש.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אם לא דחוף לך, תבדוק הזמנה מחו"ל. אפשר להזמין גרואה/הנס גרואה ושות' מאתרי אמזון האירופאיים והמחיר לרוב זול משמעותית מהארץ.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...