Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצטרף לפורום בשאלה. מכרתי את המיצובישי אטראז', ממגוון סיבות (הרגיש לי לא 100% יציב על הכביש, רועש ומטרטר, לא הכי חזק...). אני רוצה להחליף אותו ברכב שלא יעשה כאבי ראש (תחזוקה פשוטה ולא יקרה), שקט ואמין. תקציב ~70K.

עושה נסיעות קצרות במהלך השבוע, אבל בסופש"ים משמעותית ארוכות יותר.

ממה שקראתי וראיתי, יונדאי איוניק וסקודה אוקטביה 1.5 יכולים לענות סבבה על מה שאני מחפש. בתקציב שלי גם ראיתי שנים ~2018-2019 עם יד וק"מ נמוכים.

נשמע לכם סביר? כדאי לי לתעדף אחת מהשתיים? או דגם אחר בכלל? תודה למגיבים!

פורסם

פחות מכיר את ה איוניק, האוקטביה משפחתית מעולה, מרווחת, חזקה עם תא מטען גדול נוחה. אבל הגיר לא הכי אמין, בין אם זה בלאי מצמדים בעלות 4.5 אלף ויותר או שיפוץ  מוח גיר בעלות דומה, חדש כבר עולה באזור ה 10 אלף.

אם את מחפשת משפחתית אמינה הייתי בודק טיוטה קורולה למשל/ מזדה 3 אם כי מחירי ביטוח לא זולים כך שתעשי השוואה בניהם. למזדה יש גם מנוע 2.0 ו1.5 ליטר.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...