Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

עוברים לדירה עם סיב של בזק. יש בבית מודם של סלקום ספייר (ששכחנו להחזיר והם חייבו בנחמדותם). אופציות מבחינת ספקים - מעדיפים את הקטנים והזולים (019, גילת, וואלה). אפשר גם לרכוש מתאם סיב של גילת אבל ההתקנה יחסית יקרה (199 ש'ח). למישהו יש רעיון יצירתי או המלצה?

תודה רבה

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה מתאם של סלקום?

אתה יכול להתחבר לבזק ולהתנייד לגילת. אבל בגילת, כמו כמעט בכל חברה, ההתקנה חינם לבעלי תשתית קיימת.

פורסם
לפני כשעה, shake כתב:

איזה מתאם של סלקום?

אתה יכול להתחבר לבזק ולהתנייד לגילת. אבל בגילת, כמו כמעט בכל חברה, ההתקנה חינם לבעלי תשתית קיימת.

מודם כזה סטנדרטי

ממה שראיתי באתר התקנה חינם לתשתית עם מנוי פעיל (!) ואני לא בטוח שהמנוי יישאר בדירה

פורסם

קצת פחות משנתיים עם סלקום על סיב בזק, מהירות 100/1,000, מודם פרטי ומתאם סיב של סלקום - סה״כ מרוצה חוץ מאירוע אחד שנציג הכתיב לי n במקום N בסיסמה ולקח יום וחצי להבין מה התקלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חצי יום?
היום עברתי לגילת. נתנו לי בהתחלה סיסמה באורך הגלות. ראו ניסיון התחברות שגוי. שינו לסיסמה אנושית. וזהו. לקח רבע שעה.

:turn-l:
פורסם
בתאריך 28.5.2025 בשעה 18:33, sperial כתב:

קצת פחות משנתיים עם סלקום על סיב בזק, מהירות 100/1,000, מודם פרטי ומתאם סיב של סלקום - סה״כ מרוצה חוץ מאירוע אחד שנציג הכתיב לי n במקום N בסיסמה ולקח יום וחצי להבין מה התקלה.

כנ"ל,אצלי לקח שבוע (!!) להתחבר,סתם כי המוקד מלא (כנראה) נציגים חסרי מוטיבציה לעזור (מסכן הקבלן משנה,שבמקרה גם שכן,ביקר אצלי 3 פעמים בשבוע הזה,כל פעם שעה+)

המזל שעדיין היה לי במקביל ולא ניתקתי את ה VDSL של בזק,אז לא הייתי חסר גישה לפורום :)

שנתיים וחצי ובלי בעיות ב"ה טפו טפו טפו מלחמים מלחמים (600/60,מתאם סיב חינם וראוטר אסוס של העמחה מהזולים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

תוודא שחייבו אותך ב150 שח, כי זה מתאם ONT ולא ראוטר, אבל עדיין זה פחות ממה שמתאם מקביל עולה בשוק.

אתה יכול להשתמש בו בכל תשתית חוץ מבפרטנר.

אם יש לך גם תשתית של IBC, הוט הכי זולים כרגע -49 לגיגה עם ציוד פרטי.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם
לפני 7 שעות, shake כתב:

תוודא שחייבו אותך ב150 שח, כי זה מתאם ONT ולא ראוטר, אבל עדיין זה פחות ממה שמתאם מקביל עולה בשוק.

אתה יכול להשתמש בו בכל תשתית חוץ מבפרטנר.

אם יש לך גם תשתית של IBC, הוט הכי זולים כרגע -49 לגיגה עם ציוד פרטי.

חייבו בסכום דומה.. איפה המחיר הזה מופיע? הוא מצוין

אני משום מה זכרתי שהסיבים של סלקום כחולים ולא ירוקים..

איך אני יודע שהתשתית בדירה היא IBC ולא בזק?

פורסם

לכול מי שגר בבניין שמחובר לתשתית פרטנר, ממליץ להתחבר אליהם!

לפני שבועיים חידשתי אצלהם חבילה, 1 גיגה כולל ראוטר, ב75ש"ח!

רק צריך קצת להתעקש כדי להגיע לשימור לקוחות.

פורסם
לפני שעה, דניאל1983 כתב:

לכול מי שגר בבניין שמחובר לתשתית פרטנר, ממליץ להתחבר אליהם!

לפני שבועיים חידשתי אצלהם חבילה, 1 גיגה כולל ראוטר, ב75ש"ח!

רק צריך קצת להתעקש כדי להגיע לשימור לקוחות.

זה בניין רב קומות?

המחיר נשמע זול ממש ביחס למה שאני מכיר.

• תוכן חדש...