Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח כן אהה..איזה תחמנות בשקל .

אני יעדכן בהמשך מה ניסגר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לדעתי זה רעיון מאוד נחמד אבל חבר'ה לא לשכוח שצריך לקנות את הפיתות ביום שישי :)

בכל מקרה לי יש סאב ומגבר למכור אני אביא אותם איתי כדי להשמיע למי שרוצה אין לי כוח להדפיס את זה ...

לא צריך מיום שישי אני תמיד מביאה פיתות חמות טריות שנאפות במקום:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ליטל זאת רמיזה/הקדמה לכך שאת בעניין ?8)

רק תגידו "על האש" מוזיקה מכוניות ואני שם...:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חחחחחח לא אייל שום דבר אתה בא עם שלך ! אם לא אתה לא תקבל פיתה נתן לך מצוה במקום

וליטל איפה תביאי פיתה ביום שבת ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
חחחחחח לא אייל שום דבר אתה בא עם שלך ! אם לא אתה לא תקבל פיתה נתן לך מצוה במקום

וליטל איפה תביאי פיתה ביום שבת ?

מסעדת "סעיד" באור יהודה מכיר?

או קיי המסעדה עובדת כל יום כל הזמן לכן הם זקוקים לאספקת פיתות תמידית, מה שאומר שלכל האימפריה הזו יש מאפייה שפתוחה איתם כמעט 24 שעות.

:-D

ל'

פורסם

מיקי סמוך עליה חביבי הליטל הזו היא קומבינטורית סוף. היא תביא לך את הירח ..אני מנצל את היזדמנות זו לאחל לך את כל ההצלחה שבעולם לרגל פתיחת "ילו החדש שלך עם ג'ורג'.

מברוק!!!!!!!!

פורסם
מיקי סמוך עליה חביבי הליטל הזו היא קומבינטורית סוף. היא תביא לך את הירח ..אני מנצל את היזדמנות זו לאחל לך את כל ההצלחה שבעולם לרגל פתיחת "ילו החדש שלך עם ג'ורג'.

מברוק!!!!!!!!

המון תודה, ברגע שיפתח נשלח הזמנה רשמית והפעם תגיעו לבקר, מי יודע אולי המקום ימצא חן בעינכם והמפגשים יעברו לשם....:-D

ל'

פורסם

בעיקרון יש אנשים שרוצים לבוא.. אני בנתיים רואה רק אנשים שמדברים על אוכל ופיתות..

מה לא עדיף שכל אחד יודיע שהוא בא שלא יהיו הפתעות לא נעימות ונהיה שם 5 אנשים..

יהודה

פורסם

לפי מה שזכור לי מפגש אחרון לא היינו 5 ...היינו 6..8)

סתם פעם שעברה היו מעל 20 מכוניות...שזה מכובד !! אל תיקח את מה שהולך פה בעירבון מוגבל היות ויש גם אנשים שמגיעים ללא לכתוב ולאשר פה את הגעתם..בנוסף יש אנשים שבאים מעוד פורומי אודיו לרכב בארץ .

תומאס אל תאכזב-תגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...