Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר כולל את האוטו ?

וסתם שאלה איך הגעת ל31 אלף ? הכוונה מה יש שם כבר חללית ?

מה הבעיה קח לדוגמא את הסט ריינבו רפרנס 360 השלוש חלקים עולה 40K +\-

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כבר קבעו תאריך ופרסמו במספר מקומות אז הדעה שלי היא שלמרות שניתן להזיז אותו, שישאר התאריך הנוכחי. מיכאל העלה נקודה נכונה והיא שברוב הפעמים לא כל מי שמודיע שהוא בא או אפילו מי שמבקש שיזיזו את המפגש לתאריך מסויים, באמת מגיע. לכן כפי שאמרתי לדעתי יש לקיים את המפגש בתאריך הזה.

בפעם הבאה לאור הדיונים שהיו פה אני מניח שינסו יותר להתחשב במפגשים אחרים.

כולם שותפים ל"הרמת המפגש" ולא רק פותח ההודעה. אם אני למשל רציתי שנפגש בשבוע שעבר ורשמתי הודעה זה לא הפך אותי לבעל המילה היחידה בנושא ולכן לא הכל יקום או יפול על פי דברו של מי שרושם את ההודעה.

בפירוש לא ביקשתי שיזיזו את המפגש הנוכחי, אני מכבד את זה שנקבע מפגש,

ולא משנה לפה או לשם, אבל גם פעם שנייה שאני מבקש ספציפית (לפני כן אפילו לא טרחתי)

לנסות להתחשב לפעם הבאה, ושוב, אין שיתוף פעולה. לא, אני לא לבד בבקשה שלי,

יש אנשים שאני בטוח שהייתם רוצים שאני אביא מPSI לפורום אודיו, ויש אנשים

שאם המפגש לא היה נופל על PSI הם גם היו באים,

ואני בעצמי רוצה להגיע, וכבר שלושה מפגשים שלכם ברצף שאני לא יכול למרות שאני רוצה

וכן אני רוצה.

אני מוצא את זה מאוד מעליב שאנשים נוטים לבטל בקשה כזו בצורה כזו מזלזלת של

"גם אם היינו מזיזים לא הייתם מגיעים, אז אתם סתם מפריעים לנו"

וכן, בתור אחד שמארגן מפגשים, ולא מעט, וגם טיולים וכולי, גם אני נתקל בבעייה שזה לא

תמיד מתאים לכולם, אז אם זה לא מתאים להרבה, מעבירים, ואם זה לא מתאים

למעט משתדלים יותר לפעם הבאה. זה כל מה שאני מבקש. לא יותר מזה.

Race Smart

פורסם

יותם דבר אית בפרטי ותגד לי מי בדיוק מאנשי PSI היו רוצים בפעמים הבאות להישתתף במפגש כזה כי בנתיים רק עלייך ועוד בנאדם שמעתי על כך.בכל מקרה אני מבטיח שמפגש הבא יהיה בשבת שPSI לא ניפגשים [רק חסר לי ששוב לאחר שניפתור את הבעיה עם PSI לא יבואו עוד אנשים בעיקבות כך ובתאריך הבא יגידו שזה מתנגש עם מפגש סובארו פשע ...

ערב טוב לכולם ושבוע הבא לבוא עם מורל גבוה זה יתרום המון לאוירה . מפגש שעבר היה פשוט פיצוץ.:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא לשכוח להגיע השבת הזה:wave2: , ולאשר הגעתכם פה.

אנצל היזדמנות זו לאחל- חג גבינות שמח לכולם .:beerchug:

C yA

פורסם

נועם , כמו שכבר אמרתי בדיון וכמו שאייל אמר -צריך לארגן זאת מאחורי הקלעים היות ואין ולא יהיה שיתוף פעולה מלא מצד כל אילו שבאים למפגש והסיבות שכניראה הם מתביישים או פשוט לא מתאים ובא להם [זכותם] או כל דבר אחר שעולה על הדעת.

אני די רציני בעניין ויש את מיקי את מיכאל אולי את אופיר אולי את ליטל אולי את עידו ועוד כמה שכרגע אני לא זוכר.שאמרו שאם זה יצא לפועל הם יקחו חלק.

אני כרגע יכול להתקשר אלייך ולדבר איתך על זה אבל אני לא יודע ברגע האחרון כמה אחרים חוץ מאיתנו יהיו רציניים על הדבר ולא יבריזו בדקה ה90 כי כבר קרה לי דבר דומה לזה במפגש אחר..

בכללי אם עושים על האש לא צריך משהו מיוחד, קבבים נקניקיות המבוגר ודברים בלי טיבול זה הולך. בירות גם וחומוס וחריף ופיתות שתיה.. ..הגחלים של המנגל יהיו גם לנרגילות ואנחנו מסודרים..[וצריך להתארגן על מקום מראש ולעשות את החלוקה של המזון]לצורך העניין אני מוכן להביא קולה חבילת קבב וצלחות חד פעמי..

או שיש רעיון נוסף כדי למנוע בעיות במפגש מביאים כל אחד 20 שקל או פחות ומשם נוסעים 2 מכוניות לקנות מוצרים במקום קרוב ומשם נוסעים למקום שניקבע מראש לעשות על האש.וכהשאר יחכו כבר שם

ולדעתי זה עדיף היות ויש מפגש ואם נביא את הבשר איתנו אז עד שנזוז לעשות על האש הבשר יהי מים וזה סתם חרתא..עדיף לקנות על המקום לקפוץ למקום לקנות ולהנות.

קיצר זה הכל עניין של נכונות להשתתף ולקחת חלק בזה.

פורסם

אוקיי בקשר לעל האש.

כיוון שאנחנו לא נירצה מצב לא נעים שבו אדם שהיה אמור להביא מס' דברים , ברגע האמת במפגש הוא-שכח להביא/ לא הגיע . ובכך "דפק" את אילו שהתארגנו בכך שמהסיבות הנ"ל הוא לא הביא את המוצרים שהוא היה אמור להביא לפי חלוקה ואז יצא מצב שיהיה חסר נגיד פיתות או בשר וכדומה.

בנוסף לעניין הבאת מוצרים מהבית זה שכאשר אתם מביאים אותם למפגש אז אין לנו שם מקרר שישמור על הטריות של המוצרים והם יצטרכו לשבת באוטו כמה שעות טובות עד סיום המפגש עד שיהיו מים .

לכן דיברתי טלפונית עם Protools_Operato[נועם] וMIKII[מיקי] והועלה דבר פשוט מאד והוא:

כל המעוניינים לקחת חלק בעניין[לעשות על האש לאחר המפגש] יכולים לפנות אליי בפרטי או

ICQ 741-233 או טלפונית לבירור ותיאום . התוכנית היא פשוטה והיא כזו וחלה על כל משתתף שרוצה לקחת חלק בעניין :

כל אדם מביא עימו כ30 שקלים ובסוף היום נרכז את האנשים שרוצים לעשות על האש וניראה אם " יש מניין" שיספיק לנו לקנייה נורמאלית של בשר ושתיה . ובהנחה שכן אז הכסף ירוכז וניסע לרשת מזון קרובה לקנות את המוצרים ומשם נמשיך כניראה לפארק הירקון או הפארק הלאומי [או כל מקום באיזור שניתן לעשות בו בכייף על האש ולשמוע מוזיקה מהרכב..].

ככה:

1. לא יצא מצב שמישהו שהבריז מסיבה מוצדקת או לא מוצדקת ידפוק את כולם בכך שלא הביא את מה שנידרש ממנו להביא .

2. כך המוצרים לא יהפכו באוטו למים בזמן התנהלות המפגש ועד סופו.

מקווה לשיתוף פעולה מלא מצידכם .

זכרו שסה"כ אנחנו מעוניינים להפוך את המפגש ליותר נעים ולהדגיש את הצד החברתי שלו יותר ולחזור עם בטן מלאה , שבעים ומבסוטים.מאשר סתם מפגש שיגרתי..

פורסם

תבוא תבוא, אז מה אם אתה לא מכיר אף אחד...אתה תכיר סמוך עליי אין שום פאדיחה בזה שאתה לא מכיר אף אחד ..אם אתה אוהב את התחום שום דבר לא אמור למנוע ממך להגיע .

:wink:

פורסם

אני מגיע... כל מי שמתכנן לצלם, אני שוב, כמו פעם שעברה יערוך את הכל לסרטון ויעלה לאינטרנט

צילום מיקצועי ע"י מישהו שיש לו כח לצלם עם MINIDV יתקבל בברכה - אז גם הסרט יצא יותר מיקצועי ולעניין... (לא סתם רמקול זז... :wink: )

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...