Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להורדת הדבק אתה צריך מעט אציטון. כדי שזה יבריק אחר כך שוב תשתמש בחומר לניקוי חלונות.

אתה מגיע מחר ? אם כן אביא איתי.

תשובה-

אדם אני מגיע עם IMAGE DYNAMICS IDMAX 12.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רנזי גם אני חשבתי על אציטון ויש לי כמובן אציטון אבל הייתי מעדיף לנסות את מה שאמר הבעלים של החברה. אני לא חושב שהאציטון אמור לגרום נזק (למרות שיש מי שאמר לי שהוא עלול להלבין את המשטח) אבל אני מעדיף ללכת על בטוח.

פורסם

חברה אני מזכיר שוב למי שקצת שכח . מחר 18 ליוני שעה 12:30 מאחורי אצטדיון רמת גן [מתחם החניות הקבוע] +לא לשכוח להביא 30 שקל לאדם כל מי שרוצה לאחר המפגש לעשות על האש [מקום מתוכנן-פארק לאומי]

יום טוב שבת שלום וסעו בזהירות .

פורסם

לנוחיות אישית תביא עימך מצלמה ותצלם מה שאתה רוצה..יהיו עוד רבים עם מצלמות . אני מגיע עם 128 מגה גם כדי לעלות אחר כך תמונות וסירטונים בדיון סיכום מפגש שאני יפתח.

פנאן

פורסם

לא לשכוח -כל בנאדם שרוצה להצטרף לאחר המפגש לעשות על האש[כניראה בפארק הלאומי] יצטרך להביא עימו 30 שקלים .

שבת שלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...