Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון אתה רומז משהו....8)

מבטיח לך שהפעם אני יקרין את הצד הכשרוני שלי בצילום ויעשה כמה שוטים שהוקדשו להם מלאכת מחשבת..

נ.ב: כיוון שהתחלנו דף חדש וכיוון שיש אנשים שאולי יפספסו זאת וחבל אז אני מזכיר שוב:

בקשר לעל האש בסוף המפגש

כיוון שאנחנו לא נירצה מצב לא נעים שבו אדם שהיה אמור להביא מס' דברים , ברגע האמת במפגש הוא-שכח להביא/ לא הגיע . ובכך "דפק" את אילו שהתארגנו בכך שמהסיבות הנ"ל הוא לא הביא את המוצרים שהוא היה אמור להביא לפי חלוקה ואז יצא מצב שיהיה חסר נגיד פיתות או בשר וכדומה.

בנוסף לעניין הבאת מוצרים מהבית זה שכאשר אתם מביאים אותם למפגש אז אין לנו שם מקרר שישמור על הטריות של המוצרים והם יצטרכו לשבת באוטו כמה שעות טובות עד סיום המפגש עד שיהיו מים .

לכן דיברתי טלפונית עם Protools_Operato[נועם] וMIKII[מיקי] והועלה דבר פשוט מאד והוא:

כל המעוניינים לקחת חלק בעניין[לעשות על האש לאחר המפגש] יכולים לפנות אליי בפרטי או

ICQ 340-741-233 או טלפונית לבירור ותיאום . התוכנית היא פשוטה והיא כזו וחלה על כל משתתף שרוצה לקחת חלק בעניין :

כל אדם מביא עימו כ30 שקלים ובסוף היום נרכז את האנשים שרוצים לעשות על האש וניראה אם " יש מניין" שיספיק לנו לקנייה נורמאלית של בשר ושתיה . ובהנחה שכן אז הכסף ירוכז וניסע לרשת מזון קרובה לקנות את המוצרים ומשם נמשיך כניראה לפארק הירקון או הפארק הלאומי [או כל מקום באיזור שניתן לעשות בו בכייף על האש ולשמוע מוזיקה מהרכב..].

ככה:

1. לא יצא מצב שמישהו שהבריז מסיבה מוצדקת או לא מוצדקת ידפוק את כולם בכך שלא הביא את מה שנידרש ממנו להביא .

2. כך המוצרים לא יהפכו באוטו למים בזמן התנהלות המפגש ועד סופו.

מקווה לשיתוף פעולה מלא מצידכם .

זכרו שסה"כ אנחנו מעוניינים להפוך את המפגש ליותר נעים ולהדגיש את הצד החברתי שלו יותר ולחזור עם בטן מלאה , שבעים ומבסוטים.מאשר סתם מפגש שיגרתי..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי שאני שוב מעלה הודעה נוספת אבל זה מהסיבה שאין באפשרותי לערוך את ההודעות שלי שניכתבו מעל שעה.

בכל מקרה.

הועלה רעיון נוסף למקום שבו נוכל לקיים את המפגש.וזה בעיקבות שדיברתי בפלאפון עם MDMA [מיכאל] .

בכל מקרה מיכאל הציע לעשות את המפגש "על האש" בסוף המפגש ליד חוף תל ברוך לטענתו יש שם מדשאות עצומות ואפשר להחנות את הרכבים מטרים ספורים מאיתנו .

קיצר מה דעתכם על המקום הזה ועל הצעתו ? [אתם מוזמנים לתת תגובה פה או בה"פ]

*אני בכל אופן בכללי לא מתנגד לשום מקום שיוחלט אם כי אני ממליץ ויעדיף להתמקם בפארק הלאומי ברמת גן כ5 דקות נסיעה ממקום המפגש מרכז[מקניון איילון] ולמי שלא מכיר מדובר במקום ענק ומהמם בעל מדשאות רחבות וסירות מנוע ובפדלים וכל מני אטרקציות כמובן ששולחנות מסודר ועצים מוצלים.וקיוסק ...

פורסם

:-) שלומי שאתה בא אני רוצה להשמיע אצליך באוטו דיסק אחד שלי אני רוצה לראות איך הוא ישמע אצלייך..תודה

עידכון:

כרגע דיברתי עם נהגת שודים [ליטל] . קיצר ליטל הציעה רעיון נחמד קל ופשוט לאללה והוא:

לאחר המפגש בחניה מאחורי אצטדיון ר"ג . אנחנו עושים ספירת אנשים -דייהנו "מניין".

משם אנחנו עושים דבר כזה:

1. מכונית אחת או 2 [רצוי 1] תיסע לאור יהודה ל"סעיד"שם יהיה ניתן לקנות במחיר טוב פיתות חומוס סלטים בשרים שתיה כיד המלך וכו'..[כ7 דק' נסיעה..]

2.שאר המכוניות נוסעות בשיירה לכיוון הפארק הלאומי תופסות מקום טוב וחניה ומתחילות לארגן את המקום להכין את המנגל להדליק אותו ..לאחר מכן[כ40 דקות הפרש] המכונית שנישלחה לקנות את המזון תחזור והבשר => מיידי על האש!!

הכי סבבה שם מקום קרוב מאד למקום המפגש ואין צורך להתרוצץ ולהישתגע..מקום יפה מאד ונוח .

הרכבים בטוחים יותר שם מאשר תל ברוך ולנו יהיה כתוצאה מכך שקט על הנפש..

דעתכם?

[פה , פרטי, טלפון]

פורסם
:-) שלומי שאתה בא אני רוצה להשמיע אצליך באוטו דיסק אחד שלי אני רוצה לראות איך הוא ישמע אצלייך..תודה

מה אתה צריך אותי? איל אמר שהוא מגיע...

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

יש מצב שאני גם מגיע אבל אני דוקא מעדיף לשמוע אצל אודיופיל במיוחד אחרי הדיון שהיה לנו זה צריך להיות מאוד מעניין :)

פורסם

שומעים אצל שלומי נחמד מאד בעיקר הבאס שמגיע מקדימה אבל הסאב מאחור.. ופלטינום אודיו נוצץ מרים את העסק..

פורסם

אלון , זו ליטל אמרה לי היום בטלפון שלוקח 7 דקות להגיע לשם ...עזוב'תי באמש'ך:wink:

פורסם
אני שם לך סטופר על ה 7 דקות מהאיצטדיון לסעיד באור-יהודה :-P

חברים בדוק, 7 דקות אפילו עם אופניים תגיעו לשם מהר.:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חברים בדוק, 7 דקות אפילו עם אופניים תגיעו לשם מהר.:wink:

ל'

אני מוכן להיות זה שבודק את ה- 7 דקות...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...