Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על שברולט ספארק אשמח ככה לשמוע אם מבחינת טיפולים האם הוא יקר בממוצע מקיה פיקנטו? והאם הצריכת דלק שלו באמת סביב ה 1/14 לעומת 1/13 של קיה פיקנטו?

בנוסף אני כבר בשלב של מציאת קונה ואני מתלבט

מצד אחד יש לי אופציה לקנות את רכב מחברת השכרה אבל מישהו מהמשפחה שלי עובד שם אז יש לו את כל ההיסטורית טיפולים / תאונות והרכב טופל כמו שצריך עבר טסט החודש + טיפול של 105,000 כרגע הרכב שנת 2021 עם 98 אלף קילומטר בגרסת LT PLUS והעלות 56,000 וכמובן שהרכב ישלח לבדיקה + יהיה לי אחריות של חצי שנה אז זה די נותן קצת שקט נפשי

מצד שני יש לי אופציה ללכת על שנתונים קצת יותר ישנים 2017-2018 שאני רואה ביד 2 סביב ה 60-80 אלף קילומטר ובמחיר נמוך יותר של סביב ה 40-45 אלף, ואני מאוד מתלבט לגבי העניין

אני רק אציין שאת הרכב הקודם שלי גם קניתי שם, פיג'ו 107 שנת 2013 , בינתיים הוא על 206 אלף קילומטר ועד כה היו לו גג 3 טיפולים גדולים (החלפת סולונואיד לפני חודש, חור באגזוז מתחת לרכב, שיפוץ מדחס של מזגן) וכל שאר הטיפולים היו סטנדריטים כמו גלגלים / מצתים / מצבר

האם ההפרש של 4 שנים עם קילומטראג' גבוה יותר שווה את זה? אני כן מתכנן להחזיק ברכב לאורך זמן

פורסם

שים לב שב 2019 הספארק עברה מתיחת פנים וקיבלה 10 כריות אוויר ומערכות בטיחות.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישית הייתי בוחר ברכב פרטי, הסיכוי שקרעו אותו נמוך יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיוני האישי יכול לומר לך שהספארק שלי 2021 עושה בערך 1/14. חבר טוב שלי שמחזיק פיקנטו 2020, צריכת דלק של סביב 1/12. אבל גם אסייג שאופי הנהיגה שלו קצת יותר פרוע משלי.

לגבי הספארק שאתה שוקל לרכוש, המחיר נראה לי קצת גבוה. אני פרסמתי למכירה את הספארק שלי, שמורה ללא תאונות, יד 1 מהחברה, דגם פרמייר 82 אלף ק"מ ב-59K. בדקת מה המחירון של הרכב?

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

היי אז מצאתי רכב שמוצא בחן בעיניי במחיר טוב, רציתי לשאול לגבי כמה פערים שהמוכר הודיע שיש:

1. יש רק מפתח אחד (עם שלט) עד כמה זה בעייתי? הוא אמר שזה נאבד לפני כמה שנים בנוסף כמה עולה בערך לשכפל מפתח?

2. האם מכון קומפיוטסט טסט בראשון לציון סבבה? פשוט אנחנו צריכים מכון שפתוח כמה שיותר מוקדם, בנוסף כמה זמן לוקחת הבדיקה והאם אני צריך לעשות משהו מיוחד? 

3. עוד דברים שקשורים לתהליך קניה / מכירה שכדאי לי לדעת עליהם?

עריכה אחרונה על ידי itzikd15
פורסם

לגבי המפתח צריך לבדוק ביבואן כמה עולה קידוד של מפתח חדש.

תבדוק שיש היסטוריית טיפולים, תבקש דוח סליקה.

פורסם (נערך)

ראיתי היסטוריית טיפולים, טופל ב 9,000 ב 20,000 ב 35,500 , ואז ב 47,472 והטיפול האחרון ב 60 אלף
לגבי המפתח אי אפשר לשכפל בכל מוסך?

ולגבי הדוח סליקה מה האתר שבו אני בודק? יש לי את הת.ז ומספר רכב של בעל הרכב

עריכה אחרונה על ידי itzikd15
פורסם

יכול להמליץ דווקא מעמדה של מוכר רכב - מכרתי את הרכב לפני כחצי שנה, הקונה בחר ב"טופ טסט" בנס ציונה. התרשמתי שהבדיקה היתה ארוכה  ומקיפה, כולל כל הציוד הממוחשב הדרוש. בסיום, הבודק לקח את הקונה למשרדו והסביר לו באריכות על הממצאים (לא שהיו יותר מדי, ובכל זאת).

לגבי שכפול מפתח - לא חושב שאתה צריך יבואן. לא מכיר מפתח של ספארק, אבל בהנחה שהוא לא מורכב יותר משלט ו/או אימובילייזר, יש מקומות שמשכפלים מפתחות ושלטים כאלה סביב 200-400 ש"ח בערך (אני התנסיתי לטובה פעם ב"פאר מנעולים" בפ"ת, אבל בטח יש עוד כאלה)

• רעיון טוב! 1

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...