Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד פועל מזרם אסלה?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודע שלאחרונה יש את המוצר הזה, במקום מכלול ניאגרה רגיל.
הבנתי שמדובר במכלול שיש לו אספקת מים קבועה בקוטר צינור גדול יותר מהרגיל (אני חושב שהדרישה היא 32 מ"מ ומעלה).
אבל לא הצלחתי להבין מה הייחוד וכיצד זה עובד?
האם ההפעלה היא חשמלית בלבד?
האם כל עוד לוחצים - המים זורמים וכשמפסיקים - כך גם מופסק זרם המים?
או שההפסקה היא אוטומטית, כמו במכלולים הרגילים?

פורסם

לאחרונה?

היה לנו את זה בבית לפני 60 שנה. כנראה יש כאלה שזוכרים גם משנת תרפפ”ו.

מים מוזרמים לאסלה ע”י פתיחת ברז. כל זמן שהוא פותח מים זורמים, ברגע שסוגרים את הברז, המים מפסיקים לזרום.

יש ברזים מכל מיני סוגים, ידניים, לחיצה...

עובד בסדר אם יש לחץ טוב של מים מהעירייה, אחרת בשביל להוריד ”יציקה” הברז פתוח זמן ממושך.

פורסם

זה בכלל תקני? חשבתי שיש חובה למיכל אסלה עם נפח מינימלי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 9 שעות, borsood כתב:

זה בכלל תקני? חשבתי שיש חובה למיכל אסלה עם נפח מינימלי.

צודק. הל"ת:

Screenshot_2025-05-01-22-24-34-53_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f2.thumb.jpg.19b22b520efbc5b50b5ad732dc39ca3a.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני מכיר את המזרימים משירותים עתיקי יומין (קרובים ל-50 שנה) בבתי חולים. התקנות חדשות הן עם מיכלי הדחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מיכל הדחה נסתר. 

אם כך - מה זה "מזרם"?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מיכל. יש ברז נסתר לאסלה תלויה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אתה מדבר על לחץ?  או ספיקה? 

גם ניאגרה מונובלוק לא יוצרת את אותו האפקט שיש לאחת התלויה גבוה. זוכר בבית הסבתא את המיכל שתלוי מעל גובה הראש? זה מה שיצר את עוצמת הזרימה (בהנחה והצינור לא צר מידי) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

המזרמים עובדים באותה השיטה כבר עשרות שנים. מנגנון פשוט ואמין שדורש ספיקה שמתאימה לאסלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבחור בסרטון לא מסביר את השאלה שלי.

איך עובד אותו ברז במזרם? האם כל עוד הוא לחוץ?
האם הוא מפסיק מיידית כאשר כבר לא לוחצים אותו?
האם יש לו השעיה מובנית מכאנית, ולאחר הלחיצה הוא נסגר רק לאחר X זמן?

• תוכן חדש...