Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, התחדשתי לא מזמן בג'ק עגלה רציני 3 טון של רוהר

איפה אתם מאחסנים אותו כשהוא לא בשימוש? אני גר בבית פרטי עם חניה חצי מקורה (סגורה 3 צדדים) ואני שם אותו בפנים מאחורי הרכב, האם זה מקום טוב בכדי לשמור עליו? בתוך החניה אין לחות ככה שכל השנה קריר מוצל ויבש בפנים

הוא כבד (שוקל באזור ה45 קילו) ומהחניה לבית יש המון מדרגות ככה שאם זה לא קריטי, הוא כנראה ישאר שם. (השאלה לא נוגעת בנוגע לגניבות, אלא רק אחזקה ועמידות)

אשמח לשמוע מחברי הפורום מה הם עושים עם שלהם, השאלה מופנת גם לגבי בוקים (מפה לשם מצאתי את עצמי עם 6 בוקים שמאוחסנים באותו מקום)

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם

שלי בתוך חניה מקורה עם דופן אחת בלבד.

בתוך הקופסה שלו, נח צמוד לדופן כך שלא מקבל גשם ישיר ,הרבה שנים. עובד תקין 

הבוקים עומדים לידו. יש קצת סימני חלודה שטחית , לא משהו שמפריע להם לתפקד. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 22 דקות, YaronNahum כתב:

שלי בתוך חניה מקורה עם דופן אחת בלבד.

בתוך הקופסה שלו, נח צמוד לדופן כך שלא מקבל גשם ישיר ,הרבה שנים. עובד תקין 

הבוקים עומדים לידו. יש קצת סימני חלודה שטחית , לא משהו שמפריע להם לתפקד. 

שלי הגיע בקופסת קרטון עם קלקר, לזה אתה מתכוון?

Just now, Buki כתב:

ג'יק עגלה קבוע באוטו, יש לי ג'יק 2 טון ששוקל הרבה פחות מ 45 קילו. 

בוקים במחסן בבית. 

יש לי ג'ק של אוטו דיפו בתוך הרכב שנמצא מאחורי מושב נהג במזוודה ככה שהוא לא יכול לזוז במקרה שאצטרך אותו או לעזור למישהו בכביש, אבל הוא שוקל איזה 4-5 קילו

מה שקניתי אחד גדול מאוד, אי אפשר לשים אותו בבגאז. וגם אם כן לא לוקח סיכון שהוא יתחיל לזוז לי שם למרות שפיזית הוא לא יכול להגיע לקדימה (סדאן 4 דלתות)

פורסם
לפני 19 שעות, Aviv13467 כתב:

שלי הגיע בקופסת פלסטיק , אבל עכשיו שמתי לב שהוא קטן יותר ממה שאתה מתאר שיש לך 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני שעה, YaronNahum כתב:

שלי הגיע בקופסת פלסטיק , אבל עכשיו שמתי לב שהוא קטן יותר ממה שאתה מתאר שיש לך 

אז אתה בטח מדבר על הג'ק של אוטודיפו או אחד דומה שמגיע במזוודה, גם לי יש אחד כזה והוא נמצא תמיד ברכב כי הוא באמת שוקל כלום.

מצרף תמונה של הג'ק שרכשתי

4251CACB-1854-4B39-A622-4848DCBC0969_1_105_c.thumb.jpeg.307c218ed2aa1a707470c8bc57882a2c.jpeg

פורסם
בתאריך 31.3.2025 בשעה 18:11, Aviv13467 כתב:

יש לי ג'ק של אוטו דיפו בתוך הרכב שנמצא מאחורי מושב נהג במזוודה ככה שהוא לא יכול לזוז במקרה שאצטרך אותו או לעזור למישהו בכביש, אבל הוא שוקל איזה 4-5 קילו

מה שקניתי אחד גדול מאוד, אי אפשר לשים אותו בבגאז. וגם אם כן לא לוקח סיכון שהוא יתחיל לזוז לי שם למרות שפיזית הוא לא יכול להגיע לקדימה (סדאן 4 דלתות)

לצערי הרב אתה טועה ומטעה. קניתי שניים כאלה וחשבתי להסתובב עם אחד מהם קבוע בבגאז. שקלתי אותו עם הקופסה והוא שוקל לא פחות מ 10 ק"ג. נראה לי הזוי להסתובב עם כזה גק תמיד בבגאז שהרי אין לי גלגל רזרבי כי היצרן רצה לחסוף במקום ובמשקל אז אני אסתובב עם כזה גק באריזת פלסטיק שלו? לא בא בחשבון. יש לי גק פשוט שהגיע עם הרכב והוא עושה את העבודה נפלא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני שעתיים, Cerebral Cortex כתב:

לצערי הרב אתה טועה ומטעה. קניתי שניים כאלה וחשבתי להסתובב עם אחד מהם קבוע בבגאז. שקלתי אותו עם הקופסה והוא שוקל לא פחות מ 10 ק"ג. נראה לי הזוי להסתובב עם כזה גק תמיד בבגאז שהרי אין לי גלגל רזרבי כי היצרן רצה לחסוף במקום ובמשקל אז אני אסתובב עם כזה גק באריזת פלסטיק שלו? לא בא בחשבון. יש לי גק פשוט שהגיע עם הרכב והוא עושה את העבודה נפלא.

עשיתי גוגל, מצאתי אתר שמציין את המשקל, 8 קילו. בעיניי כל מה שבטווח הזה 5-10 קילו זה אותו דבר, זה לא שוקל הרבה.

לא כל מי שבוחר לשים אותו בבגאז' עושה זאת כדי להחליף לעצמו גלגל במהירות, למרות שלי יש גלגל בייגלה ספייר, אני שם את זה גם עבור מקרים שבהם אתקל בבן-אדם שצריך עזרה בצד הדרך. אני שומר גם באופן קבוע מפתח רטיטה בבגאז' בדיוק בשביל זה. לא יצא לי להשתמש בו למקרים האלו עד היום אבל אני מסתובב איתו ככה כבר כמעט שנה וזה לא מפריע לי (וגם שאני צריך להרים את הרכב זה עניין של שניה לשלוף מהאוטו ולא מהמחסן או מקום מרוחק אחר).

ואגב, נכון שג'ק מספריים עושה את העבודה להחלפת גלגל, אבל זה פשוט לוקח כל כך הרבה זמן, עם ג'ק עגלה להחליף גלגל למישהו מנוסה לוקח פחות מדקה. עם ג'ק מספריים זה לוקח כמה דק אם אין לך ג'ק מספריים מהיר כזה עם ראצ'ט.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי היום את הארגז כתר הזה בסופר השכונתי ב150 שח.

PXL_20250420_124249801.jpg

PXL_20250420_124324983.jpg

• אהבתי 4

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הפתרון הכי מתאים, יש אפילו מקום למנעול תליה.

אני מחזיק בשניים כאלה צמודים לגדר הבית (מבפנים( אבל אין מניעה לשים צמוד לקיר בחזית הרכב. 

בחניה תת״ק אצל הילדים, ארגז כזה נמצא צמוד לקיר האחורי בקצה החניה.  (״גונב״ 50 ס״מ מהאורך, אבל יש להם חניה טורית ארוכה מספיק) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הארגז הזה מחזיק את המשקל של הג'ק בלי להישבר?

כשהיה לי רכב ששווה לעבוד עליו לבד, הייתי משתמש בג'ק של הגלגל ספייר עם מברגה לזירוז תהליכים. את הבוקים הייתי פשוט מניח במדף מתכת של איקאה שחיברתי לעמוד בחניה של הבניין. גנבו לנו פעם פיה של צינור השקיה אבל בבוקים אף אחד לא נגע אף פעם. 

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

הארגז הזה מחזיק את המשקל של הג'ק בלי להישבר?

לא מרימים את הארגז מלא. הוא מונח על הרצפה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 20.4.2025 בשעה 15:53, amosbmw כתב:

מצאתי היום את הארגז כתר הזה בסופר השכונתי ב150 שח.

PXL_20250420_124249801.jpg

PXL_20250420_124324983.jpg

הנושא הזה צץ לראשי שוב לאחרונה והחלטתי לבדוק מאיפה אני משיג אחד כזה

ראיתי שבכתר יש הנחות בגלל הshopping il אבל הגדלתי ראש וחיפשתי עוד מקומות, מצאתי חנות שנמצאת כ20 דק בערך מהבית שלי בנסיעה ומוכרת כזה ב149 שקל אז הזמנתי ולהלן התוצאות

33CE83B1-0F34-4313-A754-733C434DD6D0_1_105_c.thumb.jpeg.4a27c7821695fe5c02db733dc0c0b441.jpeg

27E6669C-B903-4237-A764-8379231AB4BD_1_105_c.thumb.jpeg.cf60d5e7b47d4673c4de565409daa3ea.jpeg

871A5D72-8FAE-4A2A-AF86-A9E3C8887673_1_105_c.thumb.jpeg.0615b6929cc45dc616a11802419866eb.jpeg

אומנם הג'ק שלי מעט יותר גדול (וכבד) אבל כל ה6 בוקים נכנסים 

החלק הכי מעניין בעיני הוא שהארגז הזה משמש גם כספסל ואני עובד הרבה על הרכב בחניה ואין מקום לשבת אז זה יכול להיות שימושי לקחת הפסקות מדיי פעם

המניע העיקרי שלי היה לכלוך אבק וגניבה. אומנם אני גר ביישוב קטן והסיכוי לגניבה הוא נמוך אבל תמיד קיים (אולי אנשים מבחוץ) וגם החניה מקורה אבל פתוחה מצד אחד אז תמיד יש מלא אבק ואולי ככה זה יהיה קצת יותר מוגן.

ובקיצור תודה על ההמלצה, עכשיו הגק קצת יותר מוגן בתיבה שלו 😆

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • אהבתי 5
פורסם

אז לפני שאני גם רוכש כזה :-) אני מניח שזה עניין של תדיקות שימוש, אבל לא מעצבן לפרק כל פעם את הבורג שמחזיק את הידית של הג'ק? ושנית, מה הגובה של זה בערך? גם כך נשבר לי ההגב בכל פעם שאני צריך להרים את הג'ק הזה אז אם זה נגיד מטר זה אומר שצריך די להתכופף. 

הג'ק הזה מעולה, אבל פאקינג כל כך כבד :-) פעם הבאה רק ג'ק אלומיניום. 

פורסם

עוד לפני שנים מכרתי את הג'ק הנוראי של ה44 ק"ג וקניתי במקומו את האלומיניום של ה26 ק"ג. הבדל אדיר באיכות החיים.

הקפדתי לקחת מהקונה המסכן את הכסף עבור הג'ק הישן לפני שהוא ניסה להרים אותו..

המידות של הארגז מצוינות באתר היצרן שקישרתי - גובה 57 ס"מ.

אגב, מי ששם מנעול - שמתם לב שניתן להרים את הדלת מצד הציר בלי שום מאמץ? לדעתי מנעול רק קורא לגנב. משתדל שהארגז יהיה מלוכלך ולא מושך תשומת לב.

• רעיון טוב! 1

עמוס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...