Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, madmaxx כתב:

אז לפני שאני גם רוכש כזה :-) אני מניח שזה עניין של תדיקות שימוש, אבל לא מעצבן לפרק כל פעם את הבורג שמחזיק את הידית של הג'ק? ושנית, מה הגובה של זה בערך? גם כך נשבר לי ההגב בכל פעם שאני צריך להרים את הג'ק הזה אז אם זה נגיד מטר זה אומר שצריך די להתכופף. 

הג'ק הזה מעולה, אבל פאקינג כל כך כבד :-) פעם הבאה רק ג'ק אלומיניום. 

הזמן יגיד את שלו, לאחרונה התעסקתי הרבה ברכב ויצא לי להשתמש המון בג'ק אבל לרוב הוא באמת שוכב בלי שימוש לפרקי זמן ארוכים אז אני מאמין שזה לא נורא. כן זה כבד ברמות והאמת שהחלק המעצבן ביותר הוא שהדלת לא נשארת פתוחה והיא תמיד רוצה להסגר מה שמקשה על הליך ההכנסה לפחות. העומק הוא 57 ס״מ כמו שעמוס כתב. אני מתאמן בחדר כושר אז זה לא נוראי להרים משקל כזה מצד שני זה לא שיא הכיף.

האמת רכשתי אותו לא מזמן, לפני חצי שנה בערך ושקלתי את הג'ק אלמיניום אבל בסוף החלטתי ללכת על הכבד יותר כי הוא מסוגל להרים לגובה הרבה יותר גבוה. מניח שלטיפולים קטנים האלומיניום יותר ממספיק. 

לפני 11 דקות, amosbmw כתב:

עוד לפני שנים מכרתי את הג'ק הנוראי של ה44 ק"ג וקניתי במקומו את האלומיניום של ה26 ק"ג. הבדל אדיר באיכות החיים.

הקפדתי לקחת מהקונה המסכן את הכסף עבור הג'ק הישן לפני שהוא ניסה להרים אותו..

המידות של הארגז מצוינות באתר היצרן שקישרתי - גובה 57 ס"מ.

אגב, מי ששם מנעול - שמתם לב שניתן להרים את הדלת מצד הציר בלי שום מאמץ? לדעתי מנעול רק קורא לגנב. משתדל שהארגז יהיה מלוכלך ולא מושך תשומת לב.

אולי ביום מן הימים

תראה, זה סך הכל כמה קליפסים זה לא שהוא מתרומם מהציר השני בלי משיכה חזקה. מספיק שזה בתוך קופסא וזה הרבה פחות מזמין מאשר ג'ק גלוי ששוכב לו בחניה. כמו שאמרתי אני גר ביישוב קטן וזה פחות סביר שדבר כזה יקרה, תוסיף מנעול ואפילו אלמוני סקרן לא יבדוק מה יש בפנים (לא שהוא יצליח להרים את הג'ק אבל זה סיפור אחר) כדי לגנוב ג'ק כזה צריך רכב אי אפשר פשוט לסחוב אותו על הגב וגם זה יעשה המון רעש (וזה בלי לדבר על האופציה של לגרור אותו על האספלט)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 שעות, lesles כתב:

אני מאכסן את הג'ק שלי במרתף עם שאר הכלים 😅

האמת שיש לי גם מקום שיכול לשמש כמחסן הבעיה שמהחניה לבית יש עשרות מדרגות והג'ק מאוד כבד

אני חושב שמהרגע שקיבלתי אותו במשלוח עד החניה הוא לא זז משם חחחחח

כמובן שזו בעיה רק עם גק במשקל הזה, שעבדתי עם הגק של אוטודיפו באמת הוא היה יורד איתי רק בטיפולים מהמחסן בבית עם הבוקים

פורסם
בתאריך 12.11.2025 בשעה 16:40, lesles כתב:

אני מאכסן את הג'ק שלי במרתף עם שאר הכלים 😅

בבית במחסן...🤔

הג'ק והבוקים נרכשו לטיפולים ולתחזוקה שוטפת. אין סיבה שאף אחד מהם ישכב קבוע באוטו. לפנצ'ר יש את הג'ק המקורי של האוטו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתאריך 10.11.2025 בשעה 22:52, Aviv13467 כתב:

שהחלק המעצבן ביותר הוא שהדלת לא נשארת פתוחה

מצאתי חבר ידידותי שעוזר עם הדלת בזמן שמכניסים את הג'ק:

GPOPXL_20251119_061428604.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...