Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי גלגל ונורת abs דולקת , מנה זה נובע לדעתכם? ללכת לבדיקה או להמשיך לנסוע?

הייתי בטיפול תחילת חודש שעבר.

שברולט ספארק 22 

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, om2 כתב:

גלגל באותו גודל?

מנופח טוב?

כן עשו גם איזון גלגלים 

שכחתי לעדכן כי אני בנסיעה אבל זה הפסיק נכבה , ללכת לבדוק את זה לדעתך או לא?

עריכה אחרונה על ידי Ronithen

שברולט ספארק 22 

פורסם

אם זה הפסיק בנסיעה זה אומר שהמחשב ABS מזהה שהכל תקין ולכן הנורה כבתה. אין צורך בלבדוק.

גם ביונדאי גטס שהיה דולק ABS בעמידה ובנסיעה החלפתי חיישן ABS ופעמון ציריה אחרי הנעה הנורה עדיין דלקה, נסיעה של פחות מ 1-2 דקות כבתה הנורה ומאז לא דלקה כלל (עבר יותר מחצי שנה).

פורסם
לפני 40 דקות, Deutz912 כתב:

אם זה הפסיק בנסיעה זה אומר שהמחשב ABS מזהה שהכל תקין ולכן הנורה כבתה. אין צורך בלבדוק.

גם ביונדאי גטס שהיה דולק ABS בעמידה ובנסיעה החלפתי חיישן ABS ופעמון ציריה אחרי הנעה הנורה עדיין דלקה, נסיעה של פחות מ 1-2 דקות כבתה הנורה ומאז לא דלקה כלל (עבר יותר מחצי שנה).

לפני 44 דקות, Camaro 92 כתב:

אין צורך הכל בסדר

אוקיי סבבה , אתם רואים את החתימה שלי? זה מונע ממני לציין את סוג ודגם הרכב בשאלת שאלה

לגבי הגלגל, החלפתי וזה מרגיש לי טיפה לא יציב

הם אמרו שהם עשו גם איזון גלגלים יש מצב שהחיסור איזון נובע בגלל השוני באוויר בצמיגים?

גם הצמיג השני הקדמי די בלוי נסעתי כבר 35 אלף הדופן הפנימי והחריצים די בלוים האמת הגיע הזמן להחליף או לחכות להגיע ל40 אלף? 200 לגלגל כולל איזון זה מחיר סביר?

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 34 דקות, Deutz912 כתב:

גלגל בלוי כדאי להחליף ולא לחכות עד ל..

200 ש"ח ? סיני מובהק, אם יש לך להוסיף לצמיג איכותי עדיף.

זה מסוכן? המלצה לחברות צמיגים טובות??

שברולט ספארק 22 

פורסם

בפרט בגשם בתור אחד שקנה 4 צמיגים סיניים בגשם הראשון ב4 כיכרות הרכב פשוט נזרק כמעט למדרכה וה ESP התערב בכל פעם (הרכב אצלי מעל שנתיים ואולי פעם 1 הESP התערב), אני חושב שצמיגים יותר איכותיים של חברות מוכרות היו מונעות לכל הפחות כחצי מההחלקות.

האחיזה על הכביש של צמיגים אחרים הרבה יותר טובה, וכן מבחינת רעש פחות רועשים.

דוגמא - מישלן, האנקוק, וכו'..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...