Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמה :

לאחר שכשלו כל ניסיונותיי לרכישת KGM TORRES, עקב חוסרים במלאי, החלטתי להתמקד ברכבים שמורים ביותר יד 2 , ממקום מוסדר.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

יש לי אפשרות לקנות חדש לגמרי, אך אינני מתכוון לתת יד, או להמשיך להיות קורבן להפקעת מחירי רכבים ע"י יבואן זה או אחר.. 

בנוסף, גם אין לי את הזמן הדרוש להתמודדות עם סוחרי יד 2 או כאלה בפייסבוק ,ולכן התמקדתי במקומות מוסדרים .

העין שלי קלטה רכבים יד1 מרוכש פרטי עם אחריות יצרן מורחבת לשנתיים באתר "כלמוביל טרייד". [לא כולל מצלמת ה-FCM].

מפורסמים שם רכבים עם ק"ם נמוך מאוד, יד 1 לכאורה עם נתונים מצוינים .

הרכבים הנ"ל, מתומחרים גם 10000 מעל המחירון, ואף יותר .

ושלא תבינו אותי לא נכון. אלו אינם רכבים נדירים או מיוחדים, אלה רכבים שרואים בכל פינה בארץ .

למשל אקליפס קרוס.  2022 - 2023 . 2 השנתונים האלו, הרכבים שהתמקדתי בהם . עם ק"ם בין 10000-20000 ק"ם.

מאחר והרכב שבבעלותי עבר בדיקה מושלמת, ללא אף סעיף ליקוי, קיבלתי מהם מחירון מלא ע"י הסוכנות .[ללא התחשבות בק"ם].

הציפיות שלי, בהתאם למחיר המפורסם באתר, היו להתקדם לרכב עם נתוני בדיקה דומים או זהים לשלי. חדש יותר, פחות ק"ם, ובעיקר בדיקה מושלמת .

אלה שהמציאות בשטח הייתה אחרת. וההצדקה לשלם מחירים מופרכים, בהרבה מעל המחירון ירדה במהירות.

נכון שקיימים 2 פרמטרים למחיר גבוה קצת. יד וק"ם. רק שכאן נגמרת ההצדקה. 

ברוב הרכבים שלהם, בוצעו תיקוני צבע, "השבחות" כאלה ואחרות, נוסח מיטב הפחחים ,[המבין יבין] ,החלפות פגושים, שריטות קלות ועוד ...

אז כפי שהבנתם ההתלהבות מזה קצת ירדה...יש לי בעיה להתפשר. במיוחד אחרי שאני עומד למסור להם רכב ללא רבב.

בינתיים אשאר עם שלי, ואמשיך לחכות ל-TORRES במשלוח כאשר יגיע . כרגע אין להם צפי ויודיעו לי כאשר יהיה .

מבחינתי זה  הרכב בין הבודדים שנותן תמורה טובה למחירו , במיוחד כאן אצלנו בארץ. 

פורסם (נערך)

בשביל רכבים מהסוג שאתה מחפש צריך להתחבר עם השכן המבוגר שמחליף כל שלוש שנים... 

נ.ב

מה כל כך מיוחד ב TORRES שהתקבעת דווקא עליו? 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

החברה הזו עוברת ידיים (ומחליפה שמות) כמו כדורסל במשחק של גולדן סטייט. אם זה למעשה מן קוראנדו/רקסטון, אז מן הסתם רכב לא רע בכלל אבל גם אני לא ככ מבין את הקיבעון. 

ביחס למגרשים -- 🤷‍♀️. בפעם היחידה שניסיתי סיפר לי איש מכירות באמת סימפטי ניסים ונפלאות על רכב שאך זה הגיע ומצבו הנפלא. רק מה שכחו בתא הכפפות עותק של הבדיקה שהם עצמם עשו לו לפני חודשיים, ועל הריתוכים ברצפת תא המטען מישהו שכח לספר לו (מי מרים שטיח תא מטען?). 

אני לא בשוק כיום ולא יודע מה מצבו אבל אם אתה מוכן לשלם לפרטי אתה תמצא את ה-3008 או CX5 או אפילו לנדקרוזר בת 8, מקבילה עם ה-40K מתוקתקת. (המוסכניק לי מתפעל מצ'רי).

או שתגייס את הלוחש למכוניות שיעזור. 

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 17 דקות, Jack457 כתב:

החברה הזו עוברת ידיים (ומחליפה שמות) כמו כדורסל במשחק של גולדן סטייט. אם זה למעשה מן קוראנדו/רקסטון, אז מן הסתם רכב לא רע בכלל אבל גם אני לא ככ מבין את הקיבעון. 

ביחס למגרשים -- 🤷‍♀️. בפעם היחידה שניסיתי סיפר לי איש מכירות באמת סימפטי ניסים ונפלאות על רכב שאך זה הגיע ומצבו הנפלא. רק מה שכחו בתא הכפפות עותק של הבדיקה שהם עצמם עשו לו לפני חודשיים, ועל הריתוכים ברצפת תא המטען מישהו שכח לספר לו (מי מרים שטיח תא מטען?). 

אני לא בשוק כיום ולא יודע מה מצבו אבל אם אתה מוכן לשלם לפרטי אתה תמצא את ה-3008 או CX5 או אפילו לנדקרוזר בת 8, מקבילה עם ה-40K מתוקתקת. (המוסכניק לי מתפעל מצ'רי).

או שתגייס את הלוחש למכוניות שיעזור. 

הרכב כבר נמכר בהמון מדינות סביב העולם. בהפרש מחיר קטן מול מחירים בישראל.

ולא פי שניים כמו רכבים מיבואנים שונים. קיצר, מתומחר בהגיון ולא בחזירות .

מלבד העובדה הזו, הוא גדול, מרווח, ומאובזר מאוד .

בנוסף גם נראה לא רע בכלל..

בעל הנדסת אנוש מצויינת, נוחות, ובאמת מתאים לצרכים שלי .

בימי המבצע הוא היה נמכר ב- 170000. כמו הגיאקו.

רק שהגיאקו בעל הנדסת אנוש מחורבנת, כמו רכב סיני חשמלי.

פורסם

תבדוק במגרש 'סעד אינטגריטי' במע'אר.

יש לו הכל ישירות מהיבואנים, והוא איש מדהים שכדאי להכיר. 

https://easy.co.il/page/3507487

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 51 דקות, discoTD5 כתב:

תבדוק במגרש 'סעד אינטגריטי' במע'אר.

יש לו הכל ישירות מהיבואנים, והוא איש מדהים שכדאי להכיר. 

https://easy.co.il/page/3507487

מה מיוחד בסוכנות שלו? 

האם תצדיק נסיעה מהמרכז? מדוע? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1. יש KGM TORRES ב-0 ק"מ למשל כאן

2. יש גם ביד 2 כאן

בדגם ה-4X4 אין בעיית מלאי, והוא נמכר כ-0 ק"מ במחיר הדומה למחיר הגירסה הבסיסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

מה מיוחד בסוכנות שלו? 

האם תצדיק נסיעה מהמרכז? מדוע? 

פות"ש רוצה רכב שלכאורה המלאי שלו אזל. 

יכול להיות שאצל סעד יש את הרכב.

מדובר בבחור רציני מאוד, שעובד עם מרבית היבואנים, ומקבל מכוניות לפעמים עוד לפני שהן מגיעות לאולמות התצוגה של היבואנים עצמם. 

האם מצדיק נסיעה אליו לצפון ? לדעתי מצדיק שיחת טלפון. ואם יש את מה שאתה רוצה, אז בהחלט כן. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא במקרה של הגירסה הבסיסית של ה-TORRES שנכון להרגע לא ממש הגיעה לכאן.

48 מכוניות בלבד מהדגם הבסיסי נרשמו לתנועה בכבישי ישראל.

מתוכן 40 בבעלות פרטית, 7 בבעלות חברה, 1 ליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 10 דקות, llaavvii כתב:

בכל מקרה אם הם לוקחים את שלך במחיר מחירון מלא והם מוכרים אותו הלאה וצריכים להרוויח, אז טבעי שהם ימכרו רכבים בהרבה מעל המחירון.

אחי, ההבדל הקטן .

שלי ללא תאונות, או מכות פח, או שריטות, טסט שנה שלמה ואחרי טיפול אצל מוסך יבואן.

לאומת שלהם במצב שרשמתי למעלה.

לפני 10 דקות, zvit כתב:

בדגם ה-4X4 אין בעיית מלאי, והוא נמכר כ-0 ק"מ במחיר הדומה למחיר הגירסה הבסיסית.

זו בדיוק הנקודה.

4X4 יש כמו זבל .

סתם יקר, ובחינתי מיותר לחלוטין .

פורסם
בתאריך 17.2.2025 בשעה 17:05, Jack457 כתב:

מי מרים שטיח תא מטען?

גם כשאני מחפף בבדיקת רכב, זאת אחת הבדיקות הבסיסיות ביותר שלא מדלגים עליה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...