Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

no connection with tyer pressure sensors - chack hand book, פורד פוקוס 2016


פוסטים מומלצים

פורסם

 פורד פוקוס 2016- תקלת תקשורת עם חיישני לחץ האוויר
אחרי ריסט זה נעלם לכמה קילומטרים וחוזר.
התקלה מוכרת ?
מוסך פורד ירושלים טוענים שאין בארץ חלקים לתיקון 
האם לפנות לפנצ'ריה ?
תודה

פורסם (נערך)

ניחוש שלי: בגלגל הרי קיים חיישן עם בטריה (CR2032 ). הבטרייה לרוב שורדת 3-5 שנים. אתה כבר הרבה מעבר. תחליף בטריה.

הבעיה היחידה : בחיישן שלך (EV6T-1A180-DC ) לא ראיתי ברגים. תקווה שזה פשוט להחליף בטריה.

הנה: יש מישהו שהצליח (זה אותו חיישן כמו בשברולט):

 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

אם ככה אז בפוקוס שלך ,ברמת גימור שלו אין בכלל חיישן לחץ אויר בגלגל. אני מנחש שהונטיל בגלגל אצלך הוא מגומי ולא ממתכת. 

ההתראה אצלך מבוססת על מדדים של מערכת abs . זה דורש רכיב תיקון אחר. האם הצמיגים שלך תואמים לרישיון הרכב ? האם שינית קוטר צמיג לאחרונה ? האם כל הצמיגים זהים בגודל  ושווים בלחץ ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אם כל הגלגלים אצלך זהים אז יש סיכוי שזה חיישן מהירות abs.  אבל צריך מוסך וסורק שיבדקו לך את המקור לתקלה, כי פה זה כבר מערכות בטיחות . היו לך בעיות בלימה בזמן האחרון ? 

 

https://youtu.be/FzwwicyWxWY

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעתיים, save כתב:

אם ככה אז בפוקוס שלך ,ברמת גימור שלו אין בכלל חיישן לחץ אויר בגלגל. אני מנחש שהונטיל בגלגל אצלך הוא מגומי ולא ממתכת. 

ההתראה אצלך מבוססת על מדדים של מערכת abs . זה דורש רכיב תיקון אחר. האם הצמיגים שלך תואמים לרישיון הרכב ? האם שינית קוטר צמיג לאחרונה ? האם כל הצמיגים זהים בגודל  ושווים בלחץ ?


אם אין חיישנים - אין סיבה שהמערכת תודיע שאין תקשורת עם החיישנים. במצב של תקלה בחיישן גלגל *או* קריאה שגויה - הייתי מקבל תקלת ABS\ESP והמחשב היה מורה על תקלה בחיישן גלגל. לחילופין, אם החיישן תקין אבל משהו בגלגל לא - היית מקבל התראה קבועה על לחץ אויר נמוך בגלגל.
במקרה שלו כנראה שיש חיישנים בגלגלים.

עריכה:

1. מוסיף הערה שבמקרה של חיישנים בגלגלים - קיים סיכוי שהמקלט (אותו "מחשב" שקולט את המידע מהחיישנים ומעביר אותם למחשב הבא אחריו) תקול, ולכן יש תקלת תקשורת עם חיישנים.

2. בפורד יש חיישנים שהקצה שלהם יכול להיות מגומי, כמו גלגל רגיל "בלי חיישן".

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 42 דקות, איציק נ. כתב:

אם אין חיישנים - אין סיבה שהמערכת תודיע שאין תקשורת עם החיישנים

אצלי באוטו אין חיישני לחץ אוויר. יש מערכת TPMS עקיפה מבוססת מהירות סיבוב גלגל.

 

 

פעם בכמה זמן בהתנעה מופיע Tire pressure monitoring system unavailable. 

 

 

מה יכול להיות unavailable במערכת עקיפה אני לא מבין.

 

סוגר את הסוויץ' לכמה שניות, פותח שוב ואין את ההודעה, המערכת עובדת תקין ומתריעה במקרה של ירידת לחץ. 

 

זה ככה היה מאז שהאוטו היה חדש. חשבתי שזה קשור לקודן אבן אחרי ניתוק הקודן נשאר אותו דבר.

 

 

 

 

פורסם (נערך)

ואין בדש בורד תצוגת לחץ לכל צמיג ?! אז חזרנו לנושא הבטריה בחיישני לחץ. מתי החלפת בטריות פעם אחרונה ? יש צמיג רזרבי ? יש בו גם חיישן ?

אצלי במערכת יש גם התראת בטריה חלשה (חיישן לחץ) . לא יודע אם פורד נותנים את זה . 

עריכה אחרונה על ידי save

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...