Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי תאונה, באמצע עקיפה נכנס לי מישהו לנתיב.

הוא לא מוכן להודות שהוא אשם, בטענה שאני נסעתי מהר, והוא אותת על רצונו להיכנס לחנייה מעבר לנתיב...

מדובר בנהג חדש שלא כ"כ מכיר את נהלי הכביש.

מה עושים?

יש לו ביטוח צד ג' והוא אומר לי לך תתבע את הביטוח הם לא פריירים.

איך תובעים ביטוח מה ההליכים מישהו יודע?

לי אין מקיף, הרכב לא שווה את זה.

עריכה אחרונה על ידי גלגלצ'וק
פורסם

יש לך סוכן ביטוח? שאל אותו. אפשרות נוספת היא להכניס את הרכב למוסך, שם מדובר בנוהל המופעל מידי יום והם מכירים אותו היטב.

אתה יכול לתבוע את בעל הרכב האחר, הוא יצרף את הביטוח שלו לתביעה. תביא בחשבון הליך לא קצר. בכל מקרה, כדי לתבוע ביטוח תזקק לדו״ח שמאי, שגם את שכר הטרחה שלו תתבע מהצד האחר.

ואני מעיר שמנגנון התאונה לא ברור, בהתאם לכך גם האחריות. האם יש לך תיעוד ממצלמת דרך? האם הקלטה של הנהג האחר מודה באשמתו? המינימום הדרוש כדי לעזור לך הוא תרשים האירוע ורצוי גם צילומי שני הרכבים לפני שהוזזו וכן הנזקים לשניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאמור, לא ברור מה קרה, בהחלט יתכן ששניכם תרמתם להתרחשות התאונה.

האם תוכל להרחיב קצת כפי שציינתי קודם? למשל, הסבר למה הכוונה ״נכנס לי לנתיב״? האם הגיע מולך, מצידך או מאחוריך, או יצא מחניה, ובאיזה כיוון ביחס לכיוון הנסיעה שלך? מה הנזקים לרכבים, ובאיזה מקומות נפגעו? מה תנאי הדרך?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נסעתי מאחוריו שנינו נתקלנו באוטובוס לפנינו, הוא הספיק לעקוף אני לא.

כשהיה לי אפשרות יצאתי לעקיפה, כשיצאתי לעקיפה האוטובוס גם התחיל לזוז, לכן העלתי מהירות.

בזמן שאני נוסע' הנהג שאיתו התרחשה התאונה נוסע ברוורס, (יש מפרץ חניה גדול לימינו).

אבל אז נעצר ונכנס קדימה לחניה שמעבר לנתיב שאני נמצא בו.

עריכה אחרונה על ידי גלגלצ'וק

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...