Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוקל לקנות לקסוס IS300H אבל מטריד אותי הנושא של הסוללה. 

לפי מה שהבנתי מהמוסך המורשה - האחריות יצרן על הסוללה תקפה ל 10 שנים בלי האפשרות להרחיב את האחריות. 

אם הרכב שנת 2017 נניח, יוצא שנשארו לי שנתיים בערך לאחריות על הסוללה ומה אז?... לקחת סיכון שהיא תתקלקל?.. 

עושה רושם שרכבים היברידיים/חשמליים ישנים יחסית זה עניין טריקי כי החלפת סוללה כזאת עולה בין 30 - 40 אלף לפי מה שהבנתי.. 

מצד שני, אוהב גם את המאזדה 3 (שנת 2020 - 2021 - הצורה החדשה) יש איתה פחות סיבוכים אבל מצד שני אוכלת כמו בטטה. 

מה אתם מציעים? והאם הסיכון מבחינת הסוללות הוא זניח כי הסיכוי שהיא תתקלקל הוא נמוך מאוד או שלא הסבירו לי נכון במורשה ואפשר להרחיב את האחריות גם מעבר לעשר שנה?

עריכה אחרונה על ידי mns
פורסם

הסוללה לא "תתקלקל", היא פשוט תהפוך ללא יעילה מספיק ("תיגמר"). זה לא עניין של "אם" אלא של "מתי". בדיוק כמו מצבר שיגמר בסופו של יום.

לגבי הרחבת אחריות - לא מכיר.

פורסם

המומחיות בתחום חידוש ושיפוץ הסוללות רק משתפרת עם הזמן. גם עם יעילות הסוללה יורדת, אין צורך בהחלפת כל הסוללה אלא מחליפים רק את התאים הפגומים.

יש לא מעט גופים שמוכרים אחריות מורחבת לכל דורש ומשפצים סוללות במחירים סבירים.

בטויוטה הרחבת האחריות עד 10 שנים היא בחסות היצרן, שנים 11-12 זה ביטוח מקומי ישראלי. אין לי מושג לגבי לקסוס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 9 דקות, zvit כתב:

המומחיות בתחום חידוש ושיפוץ הסוללות רק משתפרת עם הזמן. גם עם יעילות הסוללה יורדת, אין צורך בהחלפת כל הסוללה אלא מחליפים רק את התאים הפגומים.

לחלוטין לא מסכים. זה כמו זקן בן 90 - תחליף שסתום בלב, מחר תהיה בעיה בכליה, מחרתיים במוח וכו'.

מדובר על תאים שמזדקנים טבעית. תתקן 2 היום מחר ילכו עוד שלושה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...