Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. אתר אמין.

שים לב למחיר המשלוח, הוא כנראה לא זול. אם יש ענייני מיסים או אישורים זה כבר יכול להיות יקר.

אני מניח שבגומיות אטימה שעולות פחות מ-75$ לא אמורים להיות תשלומים נוספים (מיסים/אישורים).

אתה יכול גם להעתיק את המק"ט לגוגל, אולי תמצא יותר בזול.

פורסם

תודה על התשובה בבכל מקרה לפי האתר רשום שאין מניעה לשלוח את המוצר דרך dhl וחשוב לציין שחברות המשלוחים עדיין טסות לכאן אז לא יהיה נכון לומר את זה 

פורסם

לא כדאי משלוחי אקספרס כמו DHL וכו' אתה תשלם על זה ביוקר (למרות שפעם יצאתי מהם בנס אפי' שההזמנה הייתה יותר מ 75$ תקעו את החבילה והתקשרו שצריך בדיקה של משרד התחבורה, אמרתי שאין צורך בשום בדיקה כי הכל חברות מוכרות Bosch וכו' ומספיק עם השיטות להוציא כסף מלקוחות בכל זאת הוא אמר שאין ברירה ושלח טופס, מילאתי את הטופס שלחתי להם חזרה עם עוד כמה מילים על שיטת מצליח של חברות האקספרס, אחרי כמה ימים הגיע שליח לתת לי את החבילה בד"כ משלמים מכס ותשלומים נוספים מראש או לשליח.. הוא נתן לי את החבילה שאלתי - זהו.. ? הוא ענה כן. לקחתי את החבילה והלכתי מהר שלא פתאום יבקש איזה תשלום.. חח)

פורסם
לפני 11 שעות, ereznaa כתב:

אני צריך להזמין חלק מעטד ספיפי לרכב שלי סוג של גומיות אטימה ורציתי לדעת אם מישהו הזמיל מהאתר הזה האם הוא מומלץ ?

האתר אמין. משלוח משם עולה הרבה מאוד כסף. יש מצב שכבר עדיף בארץ (אפילו אצל היבואן).

כמו שאמרו מעליי, חפש את המק"ט בגוגל, אולי תמצא באיביי או משהו, כנ"ל cars245 מצוין.

איזה חברה הרכב? יש הרבה אתרים שכל אחד עושה רק חלק מהחברות.

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

פורסם

לצערי כרגע אין משלוחים מיפן לישראל, והאתרים שם הכי זולים.

תנסה אולי בrockauto

פורסם
בתאריך 29.11.2024 בשעה 12:47, mcaspi כתב:

זה עדיין לא פוסל את Partsouq ששולחים מאיחוד האמירויות.

נכון, אבל משלוח יקר מאוד.

פורסם

אופס, פעם אחרונה שהסתכלתי שם היה באיזור מינימום של 30$. כאמור, המלחמה הורסת את המשלוחים. נסה לתקשר עם CARS245 (תן להם מק"ט אם הוא לא מופיע באתר) כי אפשר לרכוש אצלם חלקים מקוריים, ומקסימום זה יהיה אולי ב-EMS. או לחכות שהטיסות יחזרו.

פורסם

למישהו יש ניסיון עם rockauto?

אני רוצה להזמין משם סט פלגים לרכב שלי.

אופציות המשלוח הן UPS ו FEDEX..

עלות המוצר כולל משלוח הוא 54$ - כדאי להזמין או שמדובר כאן על אקספרס?

המשלוח הכי איטי הוא של UPS כשזמן ההגעה הוא 9 בדצמבר.. כל השאר אופציות יקרות ממש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...