Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו צריכים לחדש את פוליסת ביטוח הרכב והמקיף, ורצינו לקבל המלצה לגבי חברות ביטוח, ומה לשים לב בחתימת הסכם ביטוח חדש.

כרגע אנחנו מבוטחים ב-aig, בסביבות 6400 חובה ומקיף.

קיבלנו הצעה מחברת ליברה ב-2600 פחות...

למישהו יש ניסיון בחברת הביטוח הזו?

ומה הדברים העיקריים שצריך לשים לב בחתימה, רכב חלופי, השתתפות עצמית, מישהו יוכל לפרט יותר?

פורסם

בגדול, אין הבדל מהותי בין החברות.

בקטן, יש מדד שירות לחברות הביטוח שמשקלל כמה רכיבים, גם ביטוח חקלאי וגם ליברה עם ציונים לא רעים:

IMG_20241126_111009.thumb.jpg.60424fd1aa7cb2551581d838e2bf9150.jpg

IMG_20241126_110919.thumb.jpg.26692ffaec7b66c88a5f8d1decb3a2dd.jpg

הדברים שצריך לשים לב ולהשוות הם גובה השתתפות עצמית בצד ג'/ נזק עצמי וכן עניין המוסך הסדר. ייתכן שיש עוד, זה מה שעולה לי לראש.

מעבר לזה כמובן לוודא שהפוליסה מתאימה לנהגים (גיל וותק וכו').

זה שיש פער כל כך גדול בין מה שאתה משלם היום למה שמציעים לך לא אומר שמשהו בהצעות העכשוויות לא תקין. הרבה פעמים המחיר הראשוני (המופיע באתר, לדוגמה) גבוה מאוד ואם לא בודקים ומתמקחים, משלמים אותו.

בנוסף ייתכן שיש ירידה קלה במחירי הביטוח. כמובן לא מה שמסביר פער כ"כ גדול.

אולי גם משהו בהיסטורייה הביטוחית שלך השתנה לטובה, את זה אני לא יודע.

• אהבתי 1
פורסם

אני מבוטח בליברה כבר כמה שנים,  בשני הרכבים.
השרות שלהם בסדר גמור.

לצערי הזדקקתי לשרות שלהם במקרה של תאונה ובסה״כ קבלתי מהם את מה שהייתי צריך ברמת השירות (בסוף הביטוח של הנהג הפוגע שילם הכל אבל הם ליוו את התהליך).

פורסם

להשוות גובה כיסוי ביטוחי, גובה השתתפות עצמית, גרר, שמשות, מראות, רכב חליפי. זה הדברים שקופצים לי במיידי לראש. ייתכן שיש פרמטרים נוספים שיש לשים לב אליהם

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני כשעה, fatboy1340 כתב:

להשוות גובה כיסוי ביטוחי, גובה השתתפות עצמית, גרר, שמשות, מראות, רכב חליפי. זה הדברים שקופצים לי במיידי לראש. ייתכן שיש פרמטרים נוספים שיש לשים לב אליהם

מה זה גובה כיסוי ביטוחי?

ולגבי השמאי...מי אמור לשלם לשמאי אם קורה משהו?

ויש מישהו שמבוטח בחברות האלו ויכול לתת חוות דעת?

פורסם

גובה כיסוי ביטוחי זה מה הסכום המירבי שחברת הביטוח שלך תשלם לצד ג במקרה שתאונה נגרמה באשמתך. לרוב מדובר בסכומים של 1-2 מליון שח

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני שעה, פוקו כתב:

ויש מישהו שמבוטח בחברות האלו ויכול לתת חוות דעת?

נתנו לך סקר שירות מקיף. חויה אישית של אדם אחד לא רלוונטית. תמצא בכל חברה קלוחות מרוצים וכאלה שלא.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...