Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במזוודות הכי חשוב זה איכות הגלגלים. גלגל שבור = עינוי בטיול.

לא יודע איך אפשר לעשות את זה מתמונה.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 11 שעות, maor23 כתב:

מותגי מדבקה אחד אחד, כולל 'בית היוקרה שלזינגר'... לא יודע אם האחרון נובע מבורות או שמא הטעייה מכוונת של הקונים.

לפני 11 שעות, maor23 כתב:

לדוגמה ראיתי את הדגם הזה:  Swiss Voyager דגם NEW YORK 

אבל אין לי שמץ של מושג אם איכותי או לא

או לדוגמה סט 3 מזוודות חצי קשיחות בשילוב בד דגם AMSTERDAM מבית SwissBrandאפשרות הרחבה ב15 אחוז

זה גם קשיח וגם בד(מצרף תמונה)

גם אלו מותגי מדבקה על תוצרת סינית, שבסבירות גבוהה תשרוד כמה שנים ואז תתפגר מתקלה רנדומלית בשתעמיס אותה קצת יותר מדי או  תמשוך את הידית בזווית לא מוצלחת.

לפני 4 שעות, borsood כתב:

במזוודות הכי חשוב זה איכות הגלגלים. גלגל שבור = עינוי בטיול.

לא יודע איך אפשר לעשות את זה מתמונה.

תנוח דעתך, גם בחנות לא ממש אפשר לדעת מה קונים על עוד לא מדובר בגלגל סופר-זול ורופף. ישנו מספר קטן של יצרני גלגלים, ידיות ורוכסנים למזוודות בעולם וכולם בגדול קונים מהם - כולל המותגים הגדולים והסטארטאפים של המזוודות ה'חכמות' שנמכרות במימון המונים. זו תעשייה מוגבלת למדי.

פורסם

בגלל זה מעדיף גנריות שבנויות סביר.

אם הולך גלגל בטיול נכנס לחנות הראשונה, קונה אחרת והישנה לפח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 21.10.2024 בשעה 15:14, maor23 כתב:

אני גם בדיוק צריך. גם את הקודמות קניתי בהייטקזון. שלשה ב- 400. החזיקו כמה שנים (ואני טס המון) בצכלס אני מחליף רק כי לגדולה נשברו הווים של הריצ'רץ' (לא יודע איך לקרוא לזה, מה שמושכים עם היד) בר תיקון אבל אין לי כוח להתעסק בזה. אני מקציב לזה עד 700 לשלשה של מזוודות. אני בד״כ מסתכל על משקל של המזוודות, ועל חלוקה וכיסים שיש. בנוסף בסט עם טרולי מסתכל על המידות שלו ביחס למה שמותר בחברות לואו קוסט.

גם אני תהיתי לגבי האמסטרדם האלה אבל עוד לא החלטתי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 14 שעות, Derish כתב:

מותגי מדבקה אחד אחד, כולל 'בית היוקרה שלזינגר'... לא יודע אם האחרון נובע מבורות או שמא הטעייה מכוונת של הקונים.

גם אלו מותגי מדבקה על תוצרת סינית, שבסבירות גבוהה תשרוד כמה שנים ואז תתפגר מתקלה רנדומלית בשתעמיס אותה קצת יותר מדי או  תמשוך את הידית בזווית לא מוצלחת.

תנוח דעתך, גם בחנות לא ממש אפשר לדעת מה קונים על עוד לא מדובר בגלגל סופר-זול ורופף. ישנו מספר קטן של יצרני גלגלים, ידיות ורוכסנים למזוודות בעולם וכולם בגדול קונים מהם - כולל המותגים הגדולים והסטארטאפים של המזוודות ה'חכמות' שנמכרות במימון המונים. זו תעשייה מוגבלת למדי.

לפי תגובתך אין מה לקנות מזוודה בכלל... 

לפני כשעה, wa11a כתב:

אני גם בדיוק צריך. גם את הקודמות קניתי בהייטקזון. שלשה ב- 400. החזיקו כמה שנים (ואני טס המון) בצכלס אני מחליף רק כי לגדולה נשברו הווים של הריצ'רץ' (לא יודע איך לקרוא לזה, מה שמושכים עם היד) בר תיקון אבל אין לי כוח להתעסק בזה. אני מקציב לזה עד 700 לשלשה של מזוודות. אני בד״כ מסתכל על משקל של המזוודות, ועל חלוקה וכיסים שיש. בנוסף בסט עם טרולי מסתכל על המידות שלו ביחס למה שמותר בחברות לואו קוסט.

תעדכן אותי מה החלטת בסוף, אני באמת מתלבט מה לעשות. 

וחייב להחליט בשבוע הקרוב כי הטיסה מתקרבת

פורסם
לפני 6 שעות, maor23 כתב:

לפי תגובתך אין מה לקנות מזוודה בכלל... 

כפי שכבר נכתב לעיל, יש לך אפשרות לקנות מזוודה משומשת ממותג איכותי (דלסי, אנטלר, סמסונייט, אמריקן טוריסטר וכו') או לקחת סט סיני גנרי אבל לא להשלות את עצמך לגבי המלצות או איכות לטווח ארוך. את הטיול הקרוב ליפן שתי האופציות תשרודנה בסבירות גבוהה.

פורסם
לפני 20 שעות, wa11a כתב:

אגב לא יודע אם אתה בעניין או לא, אבל אתמול דיברתי עם השירות לקוחות של הייטקזון ואמרתי להם שבמפעל הפיס המזוודות של אמסטרדם עולות 570 עם משלוח חינם, אז הם הורידו מחיר.

אם אתה מעוניין ...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באותו נושא-

https://travel.walla.co.il/item/3700212

מה שתפס לי שם את העין - זו טעות או שזה באמת המשקל?

"זו המזוודה הקלה והקשיחה ביותר של החברה אי פעם - ומשקלה 4.6 קילו בלבד. "

מה?! זה בכלל נראה גודל של טרולי, לא אמרתם שהטכנולוגיה של הקשיחות השתפרה? 4.6 קילו זה יותר מחצי מהמשקל המקיסמלי של הטרולי!

פורסם

https://shop.samsonite.com/proxis-global-carry-on-spinner/1418451686.html

המשקל בליברות. 

תרגומי דור ה z לוקים מאד בכל הקשור למידות ומשקולות. 😜

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, zaf כתב:

https://shop.samsonite.com/proxis-global-carry-on-spinner/1418451686.html

המשקל בליברות. 

תרגומי דור ה z לוקים מאד בכל הקשור למידות ומשקולות. 😜

כן, זה היה ההימור שלי גם.

פורסם

לא בטוח, אולי בגרסה החינמית שתמיד מחרטטת.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קודם כל לא ממליץ לקנות משהו זול אלא אם כן אין שום ברירה. יחזיק נסיעה אחת, תחשוב בטעות שזה טוב ובנסיעה השנייה או השלישית יתפרק לך בדיוק כשאתה מאחר לטיסה.

אישית אני משתמש בסמסונייט בלבד. יש לי 3 גדלים החל מטרולי עד הכי גדול. כולם רכות, קלות מאוד ועם אפשרות להרחבה.

כל אחת מהן עלתה 900 ומשהו שח, לא נקנו כסט. ממש מקל על החיים של האריזה ההובלה והפריקה. עברו עשרות נסיעות.

בעבודה יש לנו את הסט המקביל של הסמסונייט הקשיחות. אני לא מוצא בהן שום יתרון. בטרולי ובבינונית הקשיחות מבזבזות המון מקום. בגדולה פחות משנה הנפח אבל לא ניתן להרחיב.

חלק מהקשיחות התקלקלו ונדרש להחליף אותן, אבל זה בגלל שהם בשימוש של הרבה עובדים.

פעם אחת נהרסה לי הבינונית הרכה, כשבמחסן בקבוק של שמן גיר יקר royal purple החליט להתפרק ולטפטף את תכולתו לתוך המזוודה.

נאלצתי לזרוק גם את המזוודה וגם את השמן.

• מבאס 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...