Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

אישית אני משתמש בסמסונייט בלבד.

יש כמה הודעות למעלה קישור למזוודה המגניבה ההיא שסמסונייט הטיסו לחלל. אני מציע שתעיף מבט בביקורות שלקוחות השאירו באתר הרשמי של היצרן כולל תמונות מפלילות... מזוודה של 425 דולר עם 20% ביקורות של שלושה כוכבים ומטה ושלל דיווחים על כשל בגלגלים ובמרכב כתוצאה ממעיכה סטנדרטית שעלולה לקרות בכל מטוס מצוי.

כיום כולם מנסים לחסוך בהוצאות הייצור ולהשאיר את המחיר ללקוח כמות שהוא - והאיכות מדרדרת באופן עקבי. זה נכון להרבה תחומים, לא רק מזוודות, אבל גם די מרוקן מתוכן את מה שהמותגים השונים יצגו בעבר ואת המוניטין שלקוחות כמוך נאחזים בהם.

לפני 7 דקות, Mech Morphix כתב:

מחיר משוגע, יש בmarshalls ב50 דולר.  מי שטס לארהב שיארוז במזוודה חד פעמית ויקנה משהו שם

קודם כל, פות"ש טס ליפן ולא לארה"ב. שנית, מרשלס היא רשת שכל המודל העסקי שלה בנוי על קולקציות ומלאים עונתיים מתחלפים שלא נמכרו בחנויות רציניות יותר, לכן זה משהו שאי אפשר לבנות עליו.

פורסם

נראה לי שקצת מגזימים פה לגבי האיכות של מזוודות המדבקה.

אני טס רק עם מזוודות כאלו - בדרך כלל כאלו שמגיעות כמתנת ועד... בדיוק בפסח החלפנו מזוודות של ג'יפ שהחזיקו כ-20 שנה בממוצע של 2-3 טיסות בשנה.

גם טרולי - קונים את הכי זול במבצעים של שופרסל, 80-100 ש"ח לאחד... אם נשבר (ולא נשברה לי אף אחת עד עכשיו, אם כי פה מדובר במזוודות בנות 3-7 שנים).

לגבי קשיח/בד - אישית מעדיף את הבד, יותר נוח מבחינתי במילוי וגם באחסנה של המזוודות עצמן (כשהן לא בטיסה - וזה רוב הזמן).

• אהבתי 2
פורסם

הבת שלי לקחה טרולי של אורבניקה כפיתרון זול להגיע ליעד ושם לקנוצ מזוודה יותר גדולה. בינתיים הטרולי הזה עבר 14 טיסות כשרובן הוא נשלח לבטן המטוס ועדיין שורד.

ודווקא עם סמסונייט יש לי ניסיון רע גם במזוודות וגם בתיקי מחשב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני צריך עוד טרולי.

שנים אנחנו רק עם מזוודות פלסטיק.

3 ב300 באיזה מבצע שקר של הייטק,

קניתי במצעים  טרולים - אחד של ג'יפ  לא מזמן במצבע של קספ נדצה לי, עוד אחד של סויס גיר דרך אמזון.

עכשיו מחפש טרולי בד. יש את כאמל מאונטיין, הבעיה שאני אף לא מבין מה ההבדל בין 3 דגמים שעוליםמ350 אבל נמכרים אחד ב200 אחד ב215 ואחד ב290 בקספ.

ואז ראיתי שלזינגר - חשבתי שזה מותג בינלאומי, המחיר סביר, אבל אני לא מוצא את הדגמים האלה בחול. זה המצאה ישראלית??

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי, שלזינגר היה מותג מדבקה של הרשת הבריטית Sports Direct - חנויות בסגנון של מגה ספורט עם איכות ומחירים של פריימרק. גם ג'יפ זה לא מותג אמיתי/רציני בתחום הזה, וכנ"ל לגבי קאמל מאונטן - כולם שמות יצוא רנדומליים למוצרים שמהונדסים ומיוצרים בסין עם בקרת איכות שנויה במחלוקת.

סוויס גיר הוא אמנם מותג שוויצרי, אבל מיוצר בסין כדי לעמוד ברמת מחיר מסויימת וזוכה לשלל זיופים. כדאי להיזהר איתם ולדעת שלא כל מה שבא עם צלב אדום בלוגו זה הדבר האמיתי.

פורסם (נערך)

היה לי ניסיון רע מאוד עם סוויס גיר מקורי שעלה הון. לא להתקרב.

חוץ מזה - מה שכתב דריש. תשכחו ממה שהיה.

אנחנו בעולם חדש, קנה מה שזול, שום מותג לא מבטיח כלום בשום צורה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

נשנה הגדרה - איך אני מוצא טרולי בגודל המקסימלי של אל על במידות: עד 56x45x25 ס"מ.

אני מוצא טרולי רחבים אבל נמוכים, שאמורים להיכנס מתחת למושב , והסטנדרט זה טרולי ברוחב35סמ , חלק ברוחב 38סמ, יש בודדים ברוחב 40 ולא רואה שזה נותן עוד נפח...

יש טענה שאולי בד מכניסים יותר נפח פונקציונלי מטרולי קשיח. מעולם לא היה לי טרולי בד.

ומעולם לא הוצאתי הרבה כסף על מזוודות. הגיפ עלתה סכום סביר דרך קספ, ממש תואם מחיר לאמזון, הסויס גיר עלתה 75דולר ומשלוח חינם, ומוכר אמזון ככה שזה אמור להיות מקורי.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם
לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

נשנה הגדרה - איך אני מוצא טרולי בגודל המקסימלי של אל על במידות: עד 56x45x25 ס"מ.

אתה לא, כי זו מידה היסטורית שמבוססת על תיק גב. אבל אם אתה רוצה למקסם את יעילות כבודת היד שלך, חפש טרולי עם גלגלים נשלפים שבו למעשה רק גוף המזוודה נכנס במידות הסטנדרטיות. 

https://takeoffluggage.com

https://www.amazon.fr/dp/B0CY5QDW1S

יש הרבה גרסאות וכולן (למיטב ידיעתי) ממותגים גנריים.

• תוכן חדש...