Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח להמלצה על בוסטר לרכב קטן

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח להמלצה לבוטסר לרכב קטן. האם המותגים שנמכרים באוטו דיפו ב 150 ש"ח, יחזיקו שנתיים?

בנוסף יש לי שאלה, אם אני שם מטען מהיר לרכב 35w נניח שלא בשימוש ומחובר למצת. האם זה אוכל את המצבר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש שרשור יעודי לבוסטרים, אני אישית ממש לא ממליץ לרכוש בוסטר בארץ ב150 ש"ח, זה זבל טהור שמתנפח ומסוכן.

יכול להמליץ לך מניסיון אישי שלי ושל רבים על הבוסטרים של יוטראי, יש ספקים באלי אקספרס שיש להם את זה במחסנים בארץ, עכשיו למשל זה יוצא ממש זול.
אם אתה מעוניין יש להם גם את המוצר הזה שמשולב בקומפרסור לניפוח גלגלים כך שתהיה מכוסה גם מהבחינה הזאת.
(שים לב שהיום יש עדיין את המבצעים אז אם זה רלוונטי אז עכשיו זה הזמן, למרות שתמיד לרכוש מהם יצא זול משמעותית על פני רכישה באוטו דיפו וכדומה).

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 23.9.2024 בשעה 10:55, onlyhs כתב:

או אם לא אכפת לך אוטו דיפו ב150 שח סבבה

בכלל לא סבבה.

אתה קונה בוסטר כדי שיחלץ אותך ממה שיכולה להיות סיטואציה מלחיצה ואפילו מסוכנת. כמה הוא שווה לך אז? זה מה שהוא שווה לך עכשיו. 

תיכנס לשרשור הבוסטרים, כמו שדניאל כתב היוטראי פופולרי כאן (יש לי), הנוקו גם אך יקר (יש לי גם), יש גם אחרים לא צריךלהינעל על מותג. בוסטרים זבל יתנפחו לך ובסוף גם לא יניעו (היה לי גם, אפילו אחד ממותג, antigravity שהלך אחר כבוד למיחזור).  

אני גם לא מת על המשולבים עם קומפרסור, אפילו שקומפרסור כדאי. 

טיפ: דאג לקנות מוצר עם הגנה מחיבור קטבים הפוך, קורה לטובים ביותר. ועם כפתור שמנתק את ההגנה כשאתה צריך להניע מצבר מת. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לי יש את הבוסטרים של נוקו. אפילו נתתי במתנה לאחי את הקודמים שלי בכדי שיהיה ברכב של אשתו. האירוניה היא שיצא לי לא מעט פעמים להציל אנשים שלא רוצים לקנות בוסטר או שלא רוצים לקנות בוסטר יקר וטוב. אין עוררין, הבוסטרים של נוקו הם נחשבים לטובים ולאמינים ביותר שבאמת עושים את מה שהם מבטיחים אבל המחיר הוא גם בהתאם. 

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...