Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחליף או לא להחליף ?

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי קשקאי 2017 שרכשתי מאל דן לפני 3 דנים. 143000 ק"מ.החלפתי כבר חצי רכב, כולל מנוע. עכשיו יש מצב שהגיר שולח סימני חולי. אני במוד החלפה, כבר לא צריך רכב כזה גדול. בעיקר לאישה, אני על קטנוע. ישבנו בפיגו 2008, 2024. התלהבה, מחכים לנסיעת התרשמות. ישבנו בסקודה קאמיק, 1 טורבו, 2024. מחכים לנסיעת התרשמות. לקחנו לסיבוב התרשמות, סאוניק. צפוף לה ולא נוח. לקחנו לסיבוב התרשמות, יאריס קרוס חדשה, לא התלהבה.

הציעו לנו יאריס 2021 במצב מצוין, לקחנו לסיבוב, הרגיש לה נח. גם אני התרשמתי לחיוב. חזרנו לחשוב בבית ולא מצליחים לגבש החלטה.

אם כן האם 2008 חדשה היא בור ללא תחתית. האם הסקודה קאמיק 1 טורבו, חזקה מספיק ומצדיקה את המחיר ?

האם בכלל אחרי כל "הרמונט" בקשקאי, כדאי להחליף ? 

אשמח לקבל עזרה לאירגון הבלאגן בראש.

תודה. 

IMG_20210214_142005~2.jpg

פורסם

ל2008 יש רצועה בעייתית שדורשת קיצור זמני טיפולים על מנת להקטין סיכוי לבעיות.ֿ

לקאמיק גיר שלא נחשב לאמין במיוחד.

האריס הטובה ביותר מבחינת אמינות, חסכונית אם מדובר על ההיברידית אבל פחות טובה כרכב.

אם רשמתם שאתם מחפשים רכב קטן האריס אופציה טובה.

לקשקאי שלכם יש מנוע 1.2 בעייתי לכם החלפתם, העניין שאולי עוד כמה שנים שוב פעם תהיה בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

האם להשאר עם רכב אחרי כל ההשעה או להעיף?....דילמה שאין לה פתרון ברור.

כי לא ברור האם הצרות תמשכנה.

אם הגיר שם זה DCT כמו ברנו בשנים האלו אז תעיף. כי זו צרה צרורה.

ובקריאה שניה לאור החלופות שאתה שוקל נראה שאתם יכולים להרשות לעצמכם בהחלט לעבור לרכב שייתן יותר נחת 

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

אני חושב שהכוונה לכך שהיא קטנה יותר, נוחה פחות, מאובזרת פחות ופחות זריזה.

בסוף את היאריס (ואת רוב הטויוטות) קונים בגלל אמינות וחסכון בדלק. בשאר ההיבטים זה יצרן שמציג תמורה לא מזהירה לכסף. בודאי כמשומש

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, yulianx כתב:

לקאמיק גיר שלא נחשב לאמין במיוחד.

בוא נדייק,

לקאמיק (ושאר קונצרן ואג), יש גיר שדורש הסתגלות וקצת שינוי הרגלים למי שנוהג עליו.

8 שנים, 130 אלף קמ, פקקי גוש דן יום יום והגיר חלק ללא בעיות.

נכון, יש סיפורים נוספים, אבל אפשר למצוא אותם כניראה על כל גיר רובוטי.

מה תוואי הנסיעה בדרכ? מה הקמ שאתם צופים לו בשנה?

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

זה לא רק מצמדים, יש לך גם מכטרוניק.

בוא נדייק, זה לא סיפורים אלא מקרים שבהם דווחו בעיות בגיר.

• אהבתי 2

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מחליף 

יש הרגשה של "הנה זאת תקלה אחרונה" אבל זה לא נגמר 

גם לא הייתי מחליף לפיג'ו. אחרי הרפתקה כמו שהייתה לך כדאי להחליף לרכב יותר "רגוע" 

פורסם
לפני 19 שעות, razi_pazi כתב:

האם להשאר עם רכב אחרי כל ההשעה או להעיף?....דילמה שאין לה פתרון ברור.

כי לא ברור האם הצרות תמשכנה.

אם הגיר שם זה DCT כמו ברנו בשנים האלו אז תעיף. כי זו צרה צרורה.

ובקריאה שניה לאור החלופות שאתה שוקל נראה שאתם יכולים להרשות לעצמכם בהחלט לעבור לרכב שייתן יותר נחת 

את הרכב הזה למרות כל ההשקעה אני הייתי מעיף, בור ללא תחתית, 
תמיד אתה חושב שזה הסוף מגיע עוד הוצאה
והמנוע הזה לא מגלה אמינות יתרה.

פורסם

מה הבעיה במנועי 3 צילינדרים?

פורסם

אני מודה שאני לא מכיר לעומק

עד עכשיו מה ששמעתי גם בגרסאות של טויוטה המנוע לא שרד הרבה קילומטר׳ז. אולי זה תלוי התנהגות נסיעה 

פורסם
בתאריך 27.7.2024 בשעה 07:53, ניטשה כתב:

האם בכלל אחרי כל "הרמונט" בקשקאי, כדאי להחליף ? 

אני חושב שאם איבדת אמון ברכב, כן כדאי להחליף. 

ברמה העקרונית, אתה כרגע אומר שאתה כל כמה זמן משלם כסף על התחזוקה של האוטו. במידה ותחליף לאוטו חדש יותר, יש סיכוי שלא יהיו לך הוצאות תחזוקה בהפתעה. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 4 שעות, Soren כתב:

עד עכשיו מה ששמעתי גם בגרסאות של טויוטה המנוע לא שרד הרבה קילומטר׳ז. אולי זה תלוי התנהגות נסיעה 

מנועי 3 צילינדרים שלא נמצאים ברכבי המיני כמעט חסרי ויברציות, ביצועים מעולים, המנועים של הגרמניות גומעות ללא בעיה ק״מ רב.

פורסם
לפני 5 שעות, Soren כתב:

ממי שמעת על מנועים של טויוטה? רובם אמינים. הייתה בעיה של בוצה לפני כעשרים שנה במנועים של קורולה ככל הזכור לי...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...