Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מתלבטים בין נירו (היברידי פלאג-אין) לאינויק (היברידי). שני הרכבים מודל 2021 ושניהם יד 2 מליסיניג. 

למשפחה בת 4 נפשות. 

נודה להמלצות ולחוות דעת. 

כמ כן, אנו יודעים שלא נוכל להטעין את הרכב בחשמל, האם במקרה כזה יש סיבה שלא לקנות את הנירו עם מנוע פלאג-אין (מנוע שלא יהיה בשימוש, אולי סתם "יכביד" על הרכב)?

תודה מראש

פורסם

ההבדל המהותי בין הדגמים (מעבר לגובה) הוא גודל תא המטען - תא המטען באיוניק כמעט פי שתיים גדול יותר מזה שבנירו פלאג-אין.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

האיוניק מכונית הרבה יותר טובה, יושבת הרבה יותר טוב ונכון על הכביש, מרגישה איכותית יותר, ואני לחלוטין לא מסכים עם נתנאל.

ספציפית המושבים בנירו פח, באיוניק קשיחים ואוחזים יותר.

המכלולים העיקריים אכן אותו הדבר, אבל גם חביתה וביצה קשה עשויים מביצה מחוממת ובסוף התוצאה היא שני דברים שונים לגמרי.

4 נפשות, בארץ - באיוניק יש גם פתחי מזגן מאחור. רק זה, כמעט דיל ברייקר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם

האיוניק רכב איכותי יותר מהנירו, הנירו קצת יותר שימושית, אבל בגרסת הפלאג אין תא המטען קטן מאוד ולכן אם אתם לא מנצלים את ההטענה - האיוניק עדיפה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מכיר יותר מכמה אנשים שהיתה להם גם נירו וגם איוניק במקביל או בטור. כולם עד האחרון העדיפו את הנירו מבחינת נוחות ולא אהבו שתא המטען שלו קטן.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, zvit כתב:

אני מכיר יותר מכמה אנשים שהיתה להם גם נירו וגם איוניק במקביל או בטור. כולם עד האחרון העדיפו את הנירו מבחינת נוחות ולא אהבו שתא המטען שלו קטן.

בדיוק . אני נסעתי על שניהם. והייתה לנו נירו במשפחה. אין מה להשוות בכלל . הנירו פי כמה יותר נוחה . מושבים הרבה יותר נוחים , תנוחת ישיבה ועוד.

עניין של טעם..

עריכה אחרונה על ידי נתנאל מ
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אם אתם לא מתכוונים להטעין את הנירו, אז אל תקנו רכב פלאג אין. התא מטען בפלאג אין משמעותית קטן יותר והרכב יסחוב תמיד עוד כ 100 ק"ג מיותרים, דבר שיפגע ביעילות. לטעמי, תנוחת הנהיגה באיוניק והאיזור טובים יותר מאשר בנירו.

• רעיון טוב! 2
פורסם

גם לי היתתה איוניק (במשך כמעט שנתיים ו 130K ק"מ), ולאחר מכן 3 נירו, האחרונה פלאג אין,
למעט תא המטען לטעמי הנירו עדיפה בכל פרמטר.
האיוניק הייתה טיפה יותר חסכונית והרגישה מעט פחות עצלה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, zvit כתב:

או שהנירו שלי דפוק, או שאנשים מייחסים נוחות לגובה של הרכב. 

כי החזקתי שנה איוניק ועכשיו אני סוגר שנתיים עם נירו, ברצף.

לפניהם הייתה לי סיטרואן קקטוס, יש לי למה להשוות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ואיך הייתה האמינות של האיוניק והנירו שהיו ברשותך? נראה שבמצטבר נסעת ממש המון אז זה יכול להיות קנה מידה טוב לאמינות הרכבים הללו שטכנית הם זהים

פורסם
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

או שהנירו שלי דפוק, או שאנשים מייחסים נוחות לגובה של הרכב. 

כי החזקתי שנה איוניק ועכשיו אני סוגר שנתיים עם נירו, ברצף.

זה לא שהנירו של דפוק. פשוט (כנראה) יש לך העדפות אחרות מרוב האנשים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני שעתיים, meir_gi כתב:

ואיך הייתה האמינות של האיוניק והנירו שהיו ברשותך? נראה שבמצטבר נסעת ממש המון אז זה יכול להיות קנה מידה טוב לאמינות הרכבים הללו שטכנית הם זהים

רק דברים קטנים אצלי, נסעתי 120 אלף במצטבר בשלושת השנים האלו.

אבל שמעתי גם על אקזמפלרים שהאכילו את הבעלים שלהם מרורים עם תקלות בלם יד חשמלי, ממיר קטליטי וכו'...

פורסם
לפני 23 שעות, פריג'י כתב:

רק דברים קטנים אצלי, נסעתי 120 אלף במצטבר בשלושת השנים האלו.

אבל שמעתי גם על אקזמפלרים שהאכילו את הבעלים שלהם מרורים עם תקלות בלם יד חשמלי, ממיר קטליטי וכו'...

אצלנו נירו 3 + שנים , ללא תקלה אחת ועם נסועה של 90 אלף קילומטר (חוץ מהפיח של הEGR) . 

נירו אצל אחרים תקלות בממיר , תקלות בגיר ועוד. כנראה עניין של מזל. בגדול אמינות מופתית. אפילו לא החלפנו מצבר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...