Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים, 

אני זוכר שבזמנו נחשפתי לתופעה בלוס אנג'לס של אנשים שלוקחים את האוטו לנהיגה בצ'יל, בשעות הלילה.
ואם אפשר באזורים עם נוף, אווירה או סתם אזורים שכיף לנהוג בהם. 
משהו בסגנון הזה: https://en.wikipedia.org/wiki/Cruising_(driving)

יש משהו כזה בארץ? 
יש לכם רעיונות למסלולים מעניינים שיכולים להתאים?
בין השאר חשבתי על זה גם כרעיון לדייט 😄 

רפרנס: אני באזור המרכז, אבל יהיה מעניין לשמוע על מסלולים בכל הארץ. 

סיטרואן סי-1, ידנית, 2011.

פורסם

ראית יותר מידי סרטים.

או שלא ראית מספיק ?

בכל מקרה עכשיו לא זמן טוב לבילוי כזה. מלחמה בדרום, על כביש(י) הצפון הקסום יש ממש איסור תנועה לאזרחים שאינם תושבי האיזור.

אולי תסתפק בהלוך חזור על אבן גבירול או דרך נמיר או שדרות רוקח? בלילה פנוי שם ?

רק לבינתיים, עד שיפציע שלום.

(או עד שנגיע לניצחון המוחלט שעדיין לא הגענו אליו כבר 120 שנה, למרות שצריך לומר ביושר שניצחנו ב ששת-הימים בצורה די מוחצת).

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני אוהב את הדרך מאילת בלילה. 

אחרי שפונים שמאלה מכביש 90 לכיוון מצפה. 

כביש עם נתיב אחד לכל כיוון, ללא תאורה אבל רובו עם סימון טוב עם "עיני חתול" (מחזירי אור בקו הפרדה וקו שוליים), עם פיתולים, עליות וירידות. 

אתה נוהג לפי הקווים הזוהרים  שעל הכביש, נוף לא תראה שם בלילה כי הכל חשוך לגמרי אבל זה משהו שאני אוהב.

• רעיון טוב! 1

פורסם

הדרום מדהים לדעתי בלילה, ואם יש שמים ללא עננים אז אתה יכול לפרוש שמיכה או מחצלת באיזה מקום, לפתוח בקבוק יין או ערכת קפה, להסתכל על הכוכבים ולדמיין כמה הדייט שלך תאכל לך את הראש אחרי שתתחתנו. 

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני עושה את זה פעם בכמה שבועות/ חודשים בשביל הנפש.

בעבר הייתי עולה צפונה, לפעמים יורד הואדי ערה וממשיך צפונה לרמת הגולן, ולפעמים עולה לגליל מערבי לכיוו הכבישים המפותלים באזור שלומי- מתת- ספסופה וכדומה.

מאז המלחמה עשיתי את זה פעמיים בדרום. כביש סדום ארד נפלא, רק צריך להזהר מגמלים על הכביש בלילה.

שבוע הבא אני חוזר מאילת בנסיעת ערב מאוחרת, ככול הנראה אקח את כביש מצפה רמון.

נהיגה רגועה בלילה עם רכב איכותי ונעים ומוזיקה רגועה באוטו תמיד היתה סוג של תרפיה שלי.

• אהבתי 1
פורסם

שייט בכביש 6 מצפון לדרום במהירות המותרת (120,חלק 100\110) וחזור,יבזבז לך לילה בשקט :)

• רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהייתי סטודנט והיה לי זמן פנוי, הייתי נוסע לנקות את את הראש בכביש 75 לכיוון חיפה, משם על 22 לקריות וחוזר דרך 79 ו70.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...