Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא בולמי זעזועים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י amosbmw,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לחברי הפורום, אני מחפש לייבא סט של 4 בולמי זעזועים לאלפא ג׳וליה 2018, 2.0 ל׳  

העדיפות שלי היא לבילשטיין או מונרו. (רק בולמים ללא קפיצים) 

האם יש לחברי הפורום המלצה על אתר אמין ותחרותי שניתן להזמין ממנו, והאם כדאי להזמין בכמה הזמנות כדי לחסוך במכס/מע״מ?

תודה

אורי

פורסם

השאלה היותר חשובה היא לא איך לחסוך במכס, אלא איך בכלל לעבור אותו. לדעתי בולמי זעזועים נדרשים לאישור מיוחד, ולא נכללים בסוגי החלפים שיש אישור גורף לייבוא שלהם. תוודא את העניין הזה קודם כל.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, אורי 73 כתב:

הערה טובה, אני אבדוק - אם מישהו בפורום יודע , אשמח לעזרה בתשובה

chrono צודק בהחלט. פירוקיה בשטחים זה בסדר גמור, אבל סתם יצרן בינלאומי גדול - לא.

הנה מקור המידע.

עריכה אחרונה על ידי בודק עובדות
  • פיתרון
פורסם (נערך)

אין שום בעיה להזמין בולמי זעזועים רגילים.

המכס עוצר בולמי זעזועים שיש להם ברז כיוון חיצוני ולא ניתן להכניס אותם.

ממליץ על https://www.mk-fahrwerkstechnik.de/

קניתי מהם כמה פעמים סטים של בילשטיין B6. שולחים לארץ במחירים סבירים לחלוטין בדואר רגיל.

מונרו לא מתקרב לרמה של בילשטיין, לא יודע איך אתה מזכיר אותם באותו משפט...

לפני שעתיים, אורי 73 כתב:

והאם כדאי להזמין בכמה הזמנות כדי לחסוך במכס/מע״מ?

פעם אחת הזמנתי בולמי גז של זקס מאמזון גרמניה. כל אחד עלה פחות מ$75 אז הזמנתי כל אחד בנפרד.

בילשטיין B6 עולים יותר מ$75 ליחידה אז אין טעם להפריד. שם את כל הרביעייה בהזמנה אחת.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

על סמך איזו תקנה המכס פוסל בולמים מתכווננים? האם זה כי ברור שהם לא מקוריים של הרכב, ובולמים לא מתכווננים הוא לא יודע לזהות באופן מיוחד?

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

אין שום בעיה להזמין בולמי זעזועים רגילים.

המכס עוצר בולמי זעזועים שיש להם ברז כיוון חיצוני ולא ניתן להכניס אותם.

ממליץ על https://www.mk-fahrwerkstechnik.de/

קניתי מהם כמה פעמים סטים של בילשטיין B6. שולחים לארץ במחירים סבירים לחלוטין בדואר רגיל.

מונרו לא מתקרב לרמה של בילשטיין, לא יודע איך אתה מזכיר אותם באותו משפט...

פעם אחת הזמנתי בולמי גז של זקס מאמזון גרמניה. כל אחד עלה פחות מ$75 אז הזמנתי כל אחד בנפרד.

בילשטיין B6 עולים יותר מ$75 ליחידה אז אין טעם להפריד. שם את כל הרביעייה בהזמנה אחת.

גם אני ועוד כמה מכרים הזמנו בילשטיין B6/B8 מגרמניה ולא היתה שום בעיה, רק צריך לשלם מיסים.

• תוכן חדש...