Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 
אני חייל משוחרר, מחפש רכב חסכוני קטן וזול לתחזוק, יש הכוונות שמתאימות?
קיה פיקנטו אני פוסל מהחוויה האישית שלי מהאוטו בשירות הצבאי.
בפיג'ו 208 הבנתי שיש המון בעיות חשמל.

בנוסף לכך ראיתי מיקרה 2018 במחיר, קילומטרים ומצב מעולה וגם איביזה 2016 במחיר דומה.
השאלה אם השנתון משמעותי או בכלל ללכת על כיוון שונה לגמרי?

תודה מראש.

פורסם

הייתי בודק שברולט ספארק, יחסית זריזה, חסכונית ומאובזרת טוב, חפש רמות אבזור הגבוהות lt+ או הבכורה ltz.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

הייתי בודק שברולט ספארק, יחסית זריזה, חסכונית ומאובזרת טוב, חפש רמות אבזור הגבוהות lt+ או הבכורה ltz.

ממה שראיתי ספארק הוא 1400 סמ"ק נפח מנוע, שכחתי לרשום אבל מעדיף להיצמד ל1.0-1.2 

פורסם

אתה מחפש רק אוטומט?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 דקות, yulianx כתב:

אתה מחפש רק אוטומט?

לפני 38 דקות, לירון .ה. כתב:

המנועים שציית, 1/1.2 מצוידים בטורבו 

חוץ מהמיקרה.

למה הנפחים האלו? חושב על צריכת דלק.

מה התוואי שלך?

רוצה אוט'  בלבד?

כן, מחפש רק אוטומטי.

פורסם

לא מכיר בעיות חשמל ב-208, אבל מנוע 1.2 טורבו סובל מבעיות של התפוררות רצועת הטיימינג.

פיקנטו ממה שאני זוכר בצבא יש בעיקר רובוטיות (ואם השתחררת לא מזמן כנראה שזה מה שראית), האוטומטית בסדר דווקא.

הספארק היא אופציה טובה. לא הייתי פוסל אותה בגלל מנוע 1.4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 12 שעות, Ok1337 כתב:

ממה שראיתי ספארק הוא 1400 סמ"ק נפח מנוע, שכחתי לרשום אבל מעדיף להיצמד ל1.0-1.2 

הביצועים של מנועי הטורבו עדיפים מהספארק אבל לגרמניות גיר לא הכי אמין, כך שאם אתה מחפש זול לתחזוקה, אילו לא האופציות הראשונות.

המייקרה לא נמכרה פה טוב, אבל דווקא אהבתי והיא יכולה להיות אופציה.

מה הבעיה במנוע 1.4 ספארק? אם אתה חושב שהיא חלשה, קח אותה לנסיעת מבחן, לגבי צריכת דלק אני קיבלתי 1/16 בבין עירוני לא חסכוני במיוחד (רכב מבחן).

• תוכן חדש...