Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז לא יהיה לנו רכב מטורקיה?

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף הכל יגיע, גם אם יעצור לשנייה בנמל אחר.

ארדואן מתנהג כמו מוכרי הגלידה, בסוף הוא רוצה את הכסף.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

קניתי לפני שנה וחצי I10 ידנית.
לצורך העניין אני רוצה להחרים את התוצרת הטורקית, איזה חלופה יש לך עבורי, עבור רכב בסכום כסף דומה, ותוסיף קצת במחיר.

פיקנטו, ספארק, ספייס סטאר , אייגו. 

לא נופלות מהיונדאי הקטנה.  

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הבעיה שהם לא ידניים. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, Ron Poh כתב:

קניתי לפני שנה וחצי I10 ידנית.
לצורך העניין אני רוצה להחרים את התוצרת הטורקית, איזה חלופה יש לך עבורי, עבור רכב בסכום כסף דומה, ותוסיף קצת במחיר.

108

פורסם
לפני שעה, yor2 כתב:

הבעיה שהם לא ידניים. 

אין ידני 2024 בין הקטנות. אני חושב שהיונדאי עוד הייתה האחרונה לשמה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

לפי כלכליסט, נגמר המלאי של טויוטה קורולה. 

נא להערך בהתאם 😜.

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם

הייבואנים המקבילים יחגגו על המצב הזה, הבעיה היא שכנראה נקבל גרסאות של טויוטה קורולה עם אבזור נמוך וחוסר במערכות בטיחות - כמו כמה כמה קורולות שהגיעו בייבוא מקביל עם מערכת בהתקנה מקומית.

מצד שני הבנתי שהקורולה סטיישן חזרה באופן שקט לציי הרכב ולמוניות.

עוד ייבואן שמפסיד זה קרסו, המגאן סדאן מיוצרת בטורקיה, הייצור של ההאצ'בק והסטיישן בספרד פסק באפריל האחרון.

לפחות הוא יכול לנסות להביא את הקליאו מהמפעל הספרדי במקום הטורקי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפני כעשר שנים ישראל הייתה הלקוח הגדול והחשוב ביותר של הקורולה מהמפעל הטורקי, כיום פחות לאור הפופולריות של היברידי במקום דיזל באירופה, אך לא הייתי מזלזל בלקוח (ישראל) המהווה, תלוי בשנה, כ-5-7 אחוז מקיבולת הייצור של המפעל שם. מבחינתי לפחות, מקווה שהדגם הזה לא יחזור לישראל לעולם. 

• אהבתי 2
פורסם

תהיה בטוח שברגעים האלה יש התכתבויות ומשא ומתן מול טויוטה העולמית.

הפסקת שיווק של הקורולה סדאן בארץ משמע גם ירידת ערך לדגם.

כמו שייבואן טויוטה דאג לתקינה אירופאית לג'ילי גאומטרי C, די בטוח שהוא ינסה לעשות דבר דומה עם אחד מהמפעלים האחרים של הקורולה ברחבי העולם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גול עצמי ענק בשביל הטורקים.

איזה יצרן רכב יתכנן את המפעל הבא שלו בטורקיה אם הוא יודע שהרודן יכול פתאום להחליט להחרים לקוח?!

למזלינו טויוטה קורולה היא לא מונופול, אלא עוד רכב בסגמנט רווי.

לא יקרה שום דבר מיוחד אם פלוני אלמוני יקח בליסינג אלנטרה במקום קורולה. או שקודה אוקטביה.

פורסם
לפני 11 שעות, itsik170 כתב:

תהיה בטוח שברגעים האלה יש התכתבויות ומשא ומתן מול טויוטה העולמית.

לא כזה בטוח, כלומר ברור שיש שיחות אבל אם בטויוטה העולמית היו רוצים לעזור לא הייתה להם בעיה לשלוח לטויוטה קפריסין ומשם לדאוג למשלוח לישראל אבל כנראה שהם לא רוצים להסתבך עם הטורקים. אפשר כמובן לייבא מארה"ב ואז אין שום בעיה של תקינה אבל אני מניח שכל פתרון עוקף דורש אופרציה לא קטנה או זולה לעומת המתנה להפסקת החרם, שלא בטוח כרגע שיפסיק גם אם תסתיים המלחמה בעזה. היה רצוי לכל היבואנים מטורקיה להתחיל ולמצוא תחליפים לייצור הטורקי כפתרון קבוע.

פורסם

לא נפסיד כלום אם נביא טויוטה מארצות הברית. 

לטעמי עדיף בכל מקרה.

אולי גם נראה עוד דגמים אמריקאים של טויוטה

כזה :https://www.toyota.com/grcorolla/

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...