Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה - C5 Aircross 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, razi_pazi כתב:

זה המון זמן. אצלי זה היה מדליק נורות אדומות

זה בהכרח אינה הבעיה, מנורת מנוע דולקת וחוסר רצון לטפל בתקלה עד אשר יגיע לקוח זה הנושא.

רכב מוכן למכירה הינו כזה הנטול תקלות , לא מובנת לי צורת המכירה הזו.

נסה למצוא את בעל הרכב ולדבר איתו, ייתכן שהוא יוכל לספר על דברים שבטרייד אין לא שקופים לך.

סיטרואנים אינם נמכרות מהר , השוק מלא הסטיגמות בארץ גורם לרכבים הללו להיות איטים במכירה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

תשלם לגבע על אבחון מלא ותדע מה הבעיה. כל השאר זה ניחושים אם זה ממיר(קשה לי להאמין) זו תקלה יקרה מאוד!!!

כעיקרון קיימת אחריות לרכב הזה עד נובמבר 2024. זה לא משהו שמכוסה באחריות?

פורסם (נערך)

אם הרכב עבר טיפולים כל 20 אלף קילומטרים במקום 15 אלף של הוראות היצרן, ליבואן יש את הזכות לבטל אחריות על הרכב.

עמידה בהוראות היצרן לגבי הטיפולים  היא תנאי לקיום האחריות.

צריך לברר מול היבואן,  האם יש לרכב אחריות בפועל.

אני לא יכול להבין,  מדוע מוכרים רכב עם תקלה,  כאשר הוא באחריות, אלא אם ביטלו את האחריות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיפה אתם מגרדים שהנחית היצרן/יבואן היא לטיפול כל 15,000?  למיטב ידיעתי ההנחיות לא שונו והן 20,000 או שנה, כרגיל. 

יש מישהו שקיבל, בפועל, הנחיה אחרת?  אני מתכוון כמובן לתנאי תפעול רגילים,  וזה ישראל.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני חושב שהבלבול נובע מההבדל בהנחיות בין מנועי דיזל לבנזין בהקשר של תדירות הטיפולים. 

אלו ההנחיות מתוך האתר של סיטרואן ונראה שמנוע בנזין בC5 צריך לטפל אחת ל20000 ק"מ ולא 15000

Screenshot_20240219_200842_Chrome.thumb.jpg.0292da6bc71c1cd393182fe25a20ca09.jpg

לפני שעתיים, vladclar כתב:

אם הרכב עבר טיפולים כל 20 אלף קילומטרים במקום 15 אלף של הוראות היצרן, ליבואן יש את הזכות לבטל אחריות על הרכב.

עמידה בהוראות היצרן לגבי הטיפולים  היא תנאי לקיום האחריות.

צריך לברר מול היבואן,  האם יש לרכב אחריות בפועל.

אני לא יכול להבין,  מדוע מוכרים רכב עם תקלה,  כאשר הוא באחריות, אלא אם ביטלו את האחריות.

אתה יודע אם ליבואן יש יכולת לדעת לפי מספר הרכב וטופס היסטוריית טיפולים אם הרכב אכן עמד בתנאי האחריות? 

לפי מה שראיתי איך זה מתנהל שם, זה נראה שלעיתים מגיעים אליהם כ"כ הרבה רכבים מהטרייד ביבואן ככה שלא תמיד יש להם פוקוס לטפל בכל רכב ברמת מימוש האחריות לפני שלקוח קונה את הרכב. ראיתי במגרש הזה רכבים שנמצאים מעל לשנה שם ואפילו אחד שקרוב לשנתיים שם. 

עריכה אחרונה על ידי ahikamben
פורסם (נערך)

OK.

אם ההנחיות זה טיפול כל 20 אלף קילומטרים לדגם הזה, לא תהיה בעיה לממש אחריות.

עדיין לא ברור לי ונראה תמוה, מדוע מוכרים רכב שעדיין באחריות, עם נורית תקלה דלוקה ולא מתקנים את זה ( ללא התשלום ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...