Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 שנת 2012 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הציע לי לקנות ממנו I10 ידנית 2012 יד שניה עם 120,000 ק"מ 

מה אומרים על האוטו

האם הוא חלש בצורה מזוויעה או שהוא בסדר 

יש לציין שאני ירושלמי ויש בעיר הזאת הרבה עליות

אמנם אני יודע שבתקציב נמוך כשלי -10אלף

אני יודע שאני לא  ימצא רכב חזק מאד שמשלב בנוסף אמינות וחסכון

אבל האם הI10 ממש חלשה

פורסם

זה תלוי למי ומאיזה רכב אתה מגיע,כן היונדאי לא זריזה, תעשה נסיעה על מנת לראות אם זה מפריע לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נהג חדש נוהג על האוטו של ההורים קיה קרניבל 2021

ואני לא יודע אם לעשות נסיעה כזאת כי אני ירושלמי והרכב בצפון

לכן אני שואל אם היא "רק לא זריזה" או שהיא ממש עגלה

כי למשל הפיאט פנדה ידועה כזריזה והאלטו ידועה כבסדר 

לכן אני שואל לגבי הI10

פורסם

לעומת הקרנבל היא משתווה לסמיטריילר עם פדלים, אבל הI10 לא גרועה במיוחד בידני

תכל'ס זה עניין של הרגל ובסכום זה רכב סבבה לתמורה

נראה לי ששווה לך לקחת אותה לסיבוב בכל מצב חבל לקנות ואח"כ לשנוא אותו במיוחד שהולך להות לכם מלא שעות איכות ביחד בפקקי עיר הקודש

פורסם
לפני 2 דקות, shlomiko כתב:

נראה לי ששווה לך לקחת אותה לסיבוב בכל מצב

השאלה אם שווה לנסוע לצפון ובסוף להתאכזב 

לכן אשמח לשמוע את דעת הקהל פה 

ובמיוחד אם יש פה מישהו אם כזה רכב שיוכל להעניק לי מנסיונו

פורסם

לדעתי אתה תתאכזב, אם מיני ידנית אז ספארק 1.2, הזריזה בקטגוריה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב חלש אין מה לעשות, זה לא אומר שהוא לא יסע זה פשוט אומר שאתה תצטרך לבחוש יותר בהילוכים במהלך היום, בטח בירושלים. 

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתה לי שנת 2011 ידנית. אנחנו מדברים על המנוע 1100. הרכב היה לא מוצלח. בקושי זז. לאומת האלטו שהייתה זריזה לאומתה.

נפטרתי מהרכב אחרי שנה. אני האיתי היד הרישונה. הרכב יוצר בהודו. הגרסאות מ 2014 יוצרו בטורקיה. נחשבות ליותר מוצלחות.

לא ממליץ.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

2014  זה כבר דגם אחר.

פורסם (נערך)

את זה אני יודע. בגלל זה כתבתי. גם מדינת היצור השתנתה.

דרך הגב ב 2014 הגיע דגם אם מנוע 1000 סמ"ק. נחשב לבעייתי לפי מה שקראתי. 

ה 1250 סמ"ק. הגיעו גם ידניות. נחשב למוצלח. 

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...