Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלנדר 2020 -לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי אאוטלנדר 2020 שאני חושב לקנות. הזזתי קדימה את הכיסאות בשורה השלישית ואני רואה שם חלודה על כל המסילות..

מאיפה יכול להגיע החלודה הזאת?

האם זה בעיה? יכול להעיד על עוד דברים?

מצרף תמונה..

20240129_164340.jpg

פורסם

מה מקור הרכב ?

ייתכן והרכב עבר הצפה ...

להרים שטיחים ולבדוק במקומות נוספים, חלודה כזו לא אמורה כלל להיות ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 16 שעות, bennyye1 כתב:

רכב יד ראשונה מליסינג

אם עבר הצפה איזה בעיות יכולות להיות? בבדיקה עולים עליהם?

אתה לא רוצה לדעת, כפי שכתבתי קודם להרים שטיחים ולבדוק מה המצב.

לבקש לראות את ההיסטוריה של הרכב , אני באופן אישי הייתי מתרחק מהרכב, לא חסר אוטלנדרים בשוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היות ו 99% מהרכיבים במיצובישי זהים בכל הדגמים... אני מתנדב לבדוק אחה"צ מה המצב באקסמפלר אחר.
ע"פ, אכן חשש להצפה.
החלודה לכשעצמה, נראית שטחית ולא מפריעה, אבל המקור שלה מטריד מאוד!
מתחת לכיסאות יש גם מערכות אלקטרוניות ולחות או רטיבות שם הם לא סימן מבשר טובות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בדקתי אצלי.
מה שצילמת זה קיפול שורת המושבים השלישית (אאל"ט) - מה שאצלי לא קיים
אבל בשביל הספורט (והכרס) זחלתי מתחת למושבים ואין טיפת חלודה בשום מקום... מה שמעלה את החשד להצפה

image.thumb.jpeg.0418db4d57718880661cb53dea4a7350.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...