Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אשמח לעצת המומחים

לאשתי נגמר הליסינג מהעבודה על יונדאי i20 שנת 2020 עם 50 אלף קילומטרים. הוצע לנו לקנות את הרכב בהנחה של 15% ממחיר מחירון סדר גודל של 60 אלף ש''ח לאחר הנחה. אבל אני שומע הרבה מהסביבה הקרובה שלי שהחלקים של יונדאי יקרים ושזה רכב שלאורך זמן לא אמין ולעומת זאת שמעתי הרבה דברים טובים על סיאט איביזה. עשיתי בדיקה ואני יכול למצוא סיאט איביזה עם 45-50 אלף קילומטרים בשנות יצור 2020-2019 במחיר של בערך 70 אלף ש''ח.

הצרכים העיקריים שלי מהרכב הם שייכנסו שני כיסאות תינוק ושישמש לנסיעות קצרות ברוב ימות השנה. לא ממש מעניין אותי איבזור פנימי ואיכות מושבים 

אודה לכם ממש בעבור חוות דעתכם האם שווה לי להשקיע עוד 10 שח ולהחליף לסיאט

פורסם

זה תלוי , אם היית שואל אותי אין לי ספק שהייתי לוקח את האיביזה , רכב ברמה אחרת לגמרי מהיונדאי , אבל כאן זה כבר תלוי , אם אתה אומר שאתה לא נוסע הרבה ובעיקר בתוך העיר - רוב היתרונות של הסיאט ירדו ואז לא הייתי משקיע עוד 10 אלף , אמינות היא פונקציה שתלויה בזמן ובשימוש , למה אתה מתכוון כשאתה רוצה להחזיק אותה - על איזה טווח זמן?

פורסם

לאיביזה כמו ליונדאי גיר רובוטי, והוא לא שיא האמינות נגיד כך. אבל הגיר נעים יותר מאשר ביונדאי.

גירים הלו פחות מומלצים לנסיעה בעיר.

מבחינת חלפים, היונדאי לא יקרה במיוחד, ממוצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשאר עם היונדאי , אתה מכיר את הרכב עם ההיסטוריה שלו מיום עלית הרכב על הכביש.

חיפוש רכב משומש זה ענין שמצריך זמן וידע , בדגש על זמן.

נראה שהיונדאי עושה את עבודתה נאמנה וממילט אין לכם צרכים יוצאי דופן מהרכב , אני הייתי נשאר עם הרכב במיוחד אם לחצי החזק אין בעיה עם הנושא.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האיביזה וה- i20 די דומות (וכנראה העתיקו אחת מהשניה במסגרת התחרות בין היצרנים).

במקרה הזה, הייתי במקומך הולך על היונדאי i20 מסיבה נוספת:

היתה לי את האיביזה - פחות נוחה בעיר מאשר ה- i20.

אם אתה לא בטוח, מציע שתעשו נסיעת-מבחן באיביזה אצל אחד המוכרים.

בהצלחה

פורסם

עדיף לקחת את היונדאי, אתה מכיר את הרכב מהיום הראשון, אין באמת הבדל שיצדיק לוותר עליה לטובת איביזה של מישהו אחר. 

אולי הגיר אבל גם לא נורא אם אישתך כבר התרגלה אליו.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

חלקי רכב של סיאט קשים להשגה ויקרים יותר מיונדאי

זה פשוט ככל שיש את הרכב יותר על הכביש יש לו יותר חלקי חילוף 

עיקר הפלוס של איביזה זה בבינעירוני ואצלך הפרמטר הזה פחות שיקול

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
פורסם

חלקי רכב של סיאט קשה להשיג? יש המון איביזות בארץ, ככה שאני מתקשה להבין את הטיעון הזה. גם חלקים מפירוק וגם חלקים חדשים אפשר להשיג.

מה גם שהרבה חלקים משותפים עם רכבים אחרים בקונצרן VAG, ככה שאני לא מבין את הטיעון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כל קושי זה עניין יחסי, ואני אומר מניסיון מבאס שנשבר לי המכוון מראות באיביזה ושלוש חניות כבר אמרו לי שאין את החלק הזה

וזה מחלה באיביזה כי יש בסיאט גאון ששם את הצופצ'יק הזה בגובה של הברך

אני צריך לצלם את החלק ולעלות לפורום למה רק פה הפרופסורים יכירו מקום לקנות

פורסם

ליבואן גם אין כזה חלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא הלכתי ליבואן עדיין, אבל הלכתי לכמה שמתעסקים עם חלפים לסיאט וכולם עם אותה תשובה

הבעיה שאני לא יודע איך קוראים לחלק או מה המק"ט אני צריך לעלות לפורום תמונה של החלק

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • תוכן חדש...