Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין קיה סיד סטיישן (בנזין) לבין טויוטה קורולה סטיישן (היברידי). אותו שנה, אבל הטויוטה תעלה 20 אלף יותר ועם 30 אלף ק"מ יותר. אני מתכוון למכור את הרכב בעוד שלוש שנים אחרי שאוסיף עד כ40000 ק"מ. איזה רכב יהיה קל יותר למכור בעוד 3 שנים לאור הנתונים הללו? הקיה או הטויוטה?

פורסם

וואלה אם הייתי יודע את התשובות מה יקרה בעוד 4 שנים...

קנה את הרכב אשר נמצא במצב הטוב ביותר ובמחיר אשר מתאים לך.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הטויוטה תשמור על הערך טוב יותר בוודאות, המחירון של הסיד מתרסק.

בנוסף הגיר בקיה רובוטי כפול מצמד פשוט גרוע - לא נעים ולא אמין.

אם הפרוטה בכיסך לך על הטויוטה.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

בקיה יש גיר כפול מצמדים שהמצמדים בו נשחקים כתלות בתוואי הנסיעה וצורת הנסיעה.

לחבר שיש לו קיה ספורטג דיזל ואישתו נוהגת עליה ונראה שהגיר זהה, המצמדים הוחלפו עוד בתקופת האחריות ועם קילומטרז' נמוך ומתקבלות מעת לעת התראות על התחממות המצמדים.

הקיה פחות מאובזרת למיטב זכרוני, מרווח הרגליים שלה במושב האחורי מצומצם, היא פחות חסכונית בדלק, נוחות נסיעה פחות טובה.

בקורולה אפשר לעשות הארכת אחריות בתשלום עד לשנה 15 ו- 250 אלף ק"מ.

אני חושב שלקורולה יש ביקוש גבוה יותר  (הקורולה נמכרה הרבה יותר, אבל היא כוללת סדאן וסטיישן, לגבי גרסאות הסטיישן של הקורולה והסיד אני לא זוכר את המספרים).

הביצועים של הקיה טובים יותר וכאן העדיפות שלה על הקורולה נגמרת לדעתי.

בקיצור לך על הקורולה לדעתי (יש בבעלותי קורולה כזאת ואני מאד מרוצה אבל כל אדם מתרשם אחרת מהדברים, לכן ממליץ לך לבדוק את הרכבים בבדיקה אישית, אין תחליף לזה).

בקורולה יש 2 רמות גימור ספייס וספייס פלוס, עדיף את הספייס פלוס כמובן אבל השאלה מה הפרש המחיר.

עריכה אחרונה על ידי green
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...