Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=34125

מה דעתכם עליו?

האם הוא יתן באסים טובים אם הוא יהיה בדלת?

או פשוט לקנות 4 כאלה לכל דלתות הרכב והתוצאה תיהיה אולי טובה יותר?

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=485&lead_id=&look=

הקטע שיש לי מקום ל4 רמקולים בדלתות הרכב (citroen c5) והייתי רוצה לפחות להחליף זוג, כולם אותו גודל 5.6 אינצ, שיתנווו לייי באסססססס כי בווליום מסויים הרמקולים כבר עושים רעש של קריעה!

פורסם

בסכומים ובדרישות כאילו לדעתי לך על קומפוננט . אישית יצא לי לשמוע בול פאוור של מגנט וגם את הפולס של מורל . אילו לדעתי אלטרנלטיבות מעולות ופקטיביות עבורך.

נ.ב: כל רמקול עם הגברה יעילה וחזקה [בניגוד להגברה של HU לרוב] יעשה את העבודה ועם הגברה חיצונית בווליום אתה לא תישמע באס "קרוע" בדרך כלל ..כיוון שהתופעה הזו קשורה להגברה הפנימית ברדיו דיסק שלך שהיא חלשה ולא עומדת בעומס ומתחילה לעוות. לכן פה בא הצורך בשימוש במגבר חיצוני.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא שמעתי את המערכת המקורית בC5, אבל כן הייתה לנו C3. אני חייב להגיד לך שהאקוסטיקה הייתה ממש מוצלחת בה והם הצליחו להרכיב מערכת שנשמעת בכלל לא רע.

אתה הרמקולים שאתה מדבר עליהם אני מכיר. אישית, לא הייתי נוגע בהם עם מקל מלופף באיזלירבנד. סתם צועה.

מה שאני מנסה להגיד שלדעתי אם אתה רוצה לקפוץ ברמה, תהיה צריך לשלשל מכיסך עוד כמה לירות טובות.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

עזוב זה עניין של חוסר הסתבכות..

לא ניתן לשים מגבר בסיטרואן או קומפוננט כי פשוט לא שווה להרוס אוטו שלם...

כל המערכת חשמל שם עדינה ולכן אני מחפש המלצה אם אפשר..

פורסם

ברור שכבר עשו את זה!

אבל אני אישית לא רוצה להתעסק עם זה

העניין הוא שהרכב כ"כ אהוב על אבא שלי שממש לא מתאים לי להרוס אותו...

אם כבר אתה מכיר אנשים עם מגבר, אתה יודע אם יש יציאת rca במערכת עצמה של הסיטרואן?

• תוכן חדש...