Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. 

נתקלתי ברכב למכירה מאזדה 3 2008 עם 14,000קמ! מבקש 20,000₪.  מוזר מבחינת הקילומטרז. כן. פחות מ 1,000קמ לשנה. אולם אני מכיר את המוכר. 

הרכב טופל כל חצי שנה במוסך מורשה. הרכב במצב חדש. מנוע מקורי! 

האם כדאי? מן הסתם שום חלק לא הוחלף. מכיוון עקב העובדה שהוא כמעט לא נסע לא בטוח שזה מצב אידאלי לקנות רכב שכמעט לא היה בשימוש. 

אני מבין שהוא לא חסכן כלל בדלק. מהטסט הקרוב אצטרך אישור בלמים ובעוד 5 שנים טסט פעמיים בשנה. אם ארכוש את הרכב מתכנן ל 3 שנים הקרובות. כרגע הקילומטרז הנמוך הוא שיקול.  מה דעתכם? 

פורסם

לא משנה כמה הרכב נסע. יש הרבה בלאי שקורה בגלל הגיל ולא בגלל הנסועה. 

יתכן שיהיו לך תיקונים בלתי צפויים בשל בלאי טבעי.

אם תקציבך מוגבל - מדובר באופציה לא רעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם זאת גירסת ה1.6 או 2.0 ?

בעבר היתה לי מאזדה 3 גירסת 2 ליטר, שמכרתי עם 185 אלף ק"מ 

הדבר היחיד שהחולף היו המשולשים מיכל עיבוי כול השאר תחזוקת שוטפת (נוזל קירור/פילטרים למינהם/שמן ובלמים)

מבחינת צריכת הדלק - תלוי מה סוג הנסיעה שלך, במסלול של פ"ת - כפ"ס וחזרה . ממוצע של 1:10

בתוך העיר  1:9

לדעתי אחלה רכב, אם יש קצת מרווח במחיר. נשמע כמו אחלה עסקה ל5 שנים הקרובות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע טוב. מעניין איך יצא ככה שנסעו בה כל כך מעט. רוב המאזדה 3 מהדור הזה כבר חרושות לגמרי. נדיר שנתקלתי באחת יפה ושמורה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...